До: Нов собственик на Дискавъри 1
Еййй, много си харесваме работата нещо, а? То едно фукане пада, но има защо. Това е снимка на шенкела на Лазар след ремонта, който сам си направи и сам неможе да си се нарадва. Наистина направен по учебник и може да служи като такъв. Само да вметна, че преди две години ми се наложи същият ремонт и монтьор с 25-годишен стаж /и 22-годишна дъщеря/ бра доста страх преди да се захване с него.
Карай спокойно, само да има масла и др ГСМ, където трябва. Течовете при ЛР са нещо нормално - неможеш да ги спреш, важното е да ги затрудниш /шега естествено/. Честно казано има някаква истина, особено при по-стари машини / като моята/. Спираш теч на едно, след това почва на друго. Не говоря само за трансмисии, а и за мортор, хидравлика, спирачна уредба, радиатор, а да не говорим и за горивопрпвподи, помпа и т.н. Който кара - прави. Който кара често в гората - прави+прави.
ПС 'начи карай си така, но събирай парици, защото при новопридобити коли изненадите следват една след друга, докато не "влезнеш в час". Естествено изненадата няма да е пачка пари, забравена в жабката, а обикновено са проблеми, скрити от продавача / или неизвестни за него/. Хубавото е, че не са толкова страшни и скъпи. НО, има едно голямо НО. За нов собственик на ЛР проблемите се решават изключително и болезнено скъпо. Повярвай ми говоря от Челен опит. Затова е нужна консултация / не . това звучи скъпо и корупционно/, по скоро е нужен съвет, който може да се получи тук. Надявам се не съм те притеснил. Който го е страх от мечки да не годи в гората. Радвам се, че има още един фен на марката, който иска да си обясни нещата. .....Айде стига, че пак почнах да говоря/пиша/ даскалски.
Успех с ремонта.
Цецо.
Първоначално публикуван от Lazar
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Mortum
Преглед на мнение
ПС 'начи карай си така, но събирай парици, защото при новопридобити коли изненадите следват една след друга, докато не "влезнеш в час". Естествено изненадата няма да е пачка пари, забравена в жабката, а обикновено са проблеми, скрити от продавача / или неизвестни за него/. Хубавото е, че не са толкова страшни и скъпи. НО, има едно голямо НО. За нов собственик на ЛР проблемите се решават изключително и болезнено скъпо. Повярвай ми говоря от Челен опит. Затова е нужна консултация / не . това звучи скъпо и корупционно/, по скоро е нужен съвет, който може да се получи тук. Надявам се не съм те притеснил. Който го е страх от мечки да не годи в гората. Радвам се, че има още един фен на марката, който иска да си обясни нещата. .....Айде стига, че пак почнах да говоря/пиша/ даскалски.
Успех с ремонта.
Цецо.
Коментар