Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов собственик на Дискавъри 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов собственик на Дискавъри 1

?! (?)
    значи аз това което намрих е на карданите гресьорки, и на 3те X-карета (метални) .
    на кое каре е 4-въртата гресьорка ?

Коментар

Едното каре май са шлиците на кардана.
      Последно редактирано от c_gul; 03-10-08, 13:37.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
        ?! (?)
        значи аз това което намрих е на карданите гресьорки, и на 3те X-карета (метални) .
        на кое каре е 4-въртата гресьорка ?
        2 карета с по 2 гресьорки. Пак повтарям, че в тескерето на Диско 1 пише 3 карета. Четвъртото, което намерих е по-късичко и скатано, но 2 х 2 са на еднакви места на каретата. Може би разликите идват от там, че моето е след пустия му фейслифт. Някой по-грамотен трябва да разгадае тази мистерия. Аз съм слабосилен.

Коментар

Не че съм много запознат, но доколкото разбрах от инфото по нета, на диско I, след фейслифта, се правят промени по кардана (добавя се гуменото каре?) и разминаванията може да идват от там

Коментар

Честито и безаварийно!
            И аз си купих Диско 1 2.5тд 1992г. но,още не съм сменял нищо.Прегледах го и имам само семеринг на з.деф.и тампоните.Дизеларката е перфектнал!
            Като свърши ловния сезон ще сменя маслата и др.

Поздрави!

Коментар

Моля за помо!

Диското (угасна), говоря за средната конзола и и километража.Като включа светлините и си остава тъмно вътре в купето.Всички бушончета съм гледал и изглежват здрави.
              <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Кое е бушончето
                Прикачени файлове
                <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

По-скоро ми се струва, че избягала някоя маса.

Коментар

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
                    ..... Всички бушончета съм гледал и изглежват здрави.....
                    .... от изглеждат до здрави има малка разлика
                    Прикачени файлове
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Благодаря за постовете!Бяха ми много полезни!

Проверих обстойно всички бушончета, здрави са! Явно проблема е друг.Каде да търся проблема и как да го отстраня, не ми се ходи в някой сервиз мисля, че мога и сам да го оправя.
                      Последно редактирано от Mortum; 24-10-08, 19:30.

Коментар

Проблема излезе бушон- габарит дясно "8".Беше се счупило едното краче и упряло в другото, от там изгорял бушона и таблото с уредите угаснало!

При мен, цалата конзола с бушоните е обърната на опаки(180*), дали защото съм с ляв волан?

Мерси на всики които писаха!
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
                          Проблема излезе бушон- габарит дясно "8".Беше се счупило едното краче и упряло в другото, от там изгорял бушона и таблото с уредите угаснало!

При мен, цалата конзола с бушоните е обърната на опаки(180*), дали защото съм с ляв волан?

Мерси на всики които писаха!
                          .... и при нас е така,зависи от къде е документацията.
                          ... в една на немски е така както казваш ти.
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Зада не отварям нова тема пиша тук.

Сутрин като паля Доското и седя на място, чакам да си загрее.Стрелката се отлепя на 6-7мин.И след това трябва да мина повече от 2км, за да загрее(достигне работна температура).Въпроса ми е и при вас ли е така?Може ли без да си копувам "печка" да наптавя нещо за по бързо достигане на работна температура при суден старт.

И още каде ми се намира пробката за източване на охладителната течност?(искам да я сменя)

Коментар

Тия не може да ги сгрееш на празен ход, а само в движение. Сложи кашон пред радиатора. Не се притеснявай, нормално е.

Не е лошо да си провериш термостата, въпреки, че и при изправен такъв, пак сгрява трудно. Това са ледени мотори. За сметка на това, пък лятото няма опасност от прегряване. Ааа, виж и вискомуфата да не е останала в зацепено положение.
                              Последно редактирано от Lazar; 24-11-08, 13:03. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                                Тия не може да ги сгрееш на празен ход, а само в движение. Сложи кашон пред радиатора. Не се притеснявай, нормално е.

Не е лошо да си провериш термостата, въпреки, че и при изправен такъв, пак сгрява трудно. Това са ледени мотори. За сметка на това, пък лятото няма опасност от прегряване. Ааа, виж и вискомуфата да не е останала в зацепено положение.
                                Мерси за бързия отговор!!!

За термостата съм го сменил още лятото.Каде се намира вискомуфата и как да я проверя.А гледам че и масалцето ми е поамаляло леко, но мисля че това беше нормално за дизелите и студения старт "нали".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X