Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Ееейййййй, гледайте тва видео и си отворете по една бира...

Тези от Fifth Gear дали не са англичани?...
    Има готини лафчета, едно от които:

If the world will end up tomorrow, two things would survive:
    One - cockroaches
    Two - Land Rover Defenders...

Айде наздраве:
    http://vbox7.com/play:5ba350f1

Коментар

Не успях да си отворя бирата! 10х
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Хм, обърнете внимание на захвата на амортисьора отпред...

Целият проект е тук:
        http://www.outerlimits4x4.com/ftopic75926.php

Коментар

Ако говориш за горния край. мисля че още не е монтиран. Само е подпрян. Не че е много умно долу да е на шпилка.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Ако говориш за горния край. мисля че още не е монтиран. Само е подпрян. Не че е много умно долу да е на шпилка.
            Не само за горния, а и за долния край. Стандартната схема я виж отдолу (амортисьора е в пружината). Дори когато монтират втори пред пружината, не е под ъгъл (логично, след като има първи в пружината).

За шпилката да, и аз не го харесвам, и отзад стандартно е на шпилка...

Коментар

Яро,иска ми се да видя целия проект,но като цъкна линка,ми излиза начална страница и трябва да се регна...Би ли извадил снимките,с превод ако може?предварително благодаря...Че английския не ми е силата.Ако трябва нещо да се преведе от немски,няма проблем
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Яро,иска ми се да видя целия проект,но като цъкна линка,ми излиза начална страница и трябва да се регна...Би ли извадил снимките,с превод ако може?предварително благодаря...Че английския не ми е силата.Ако трябва нещо да се преведе от немски,няма проблем
                Утре или в петък (по-вероятно) ще опитам.

Коментар

Като говорим за окачването, гледам онова чудо с лодката, стои някак доста дигнат. Чух за някакво военно окаване, а тоя е купен от военните. Задната пружина изглежда доста дебела. Има ли такова окачване или са приказки?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Като говорим за окачването, гледам онова чудо с лодката, стои някак доста дигнат. Чух за някакво военно окаване, а тоя е купен от военните. Задната пружина изглежда доста дебела. Има ли такова окачване или са приказки?
                    За военно окачване аз не съм чувал. По принцип на 110-ките когато ги товарят, отзад слагат пружини от 130, които са по-яки (с повече плюсови килограми).

Коментар

Има окачване heavy-duty police spec.

Коментар

Е сега остава само да разбера кое от двете е. Не че ми пука особенно. Благодаря.

Коментар

Е, не е това което обикновенно виждаме като Defender, но Анаболчо си струва да се погледа
                          Пийте си кафето с кеф! (че не е време да се отварят бири )

http://www.youtube.com/watch?v=dLvlfAyduvA
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Здравейте всички ЛР ентусиасти! Ми да си призная и мен ме разболя този ЛР Дефендър. Видях че обсъждате двигателите та исках и аз да се включа.Отначало се бях нацелил в ТД5 заради мощността и големия въртящ момент който отдава,обаче самата електроника малко ме притеснява както и ремонтнопригодността. Така,че се ориентирам към 200 или 300тди.От прочетеното във форума разбрах,че са почти идентични двата мотора.Въпроса е къде е разликата между 200 и 300? Един приятел продава Дефендър-а си
                            '92 с 200тди мотор,та се чудя дали да скачам в него или да потърся 300тди ако е по-добър като вариант.Благодаря!

Коментар

да задам и аз въпрос, заслужава ли си да се вземе според вас дефендър 06г 2.4тди от МотоПфое върнато лизингово или по-добре да се търси по-старият модел? като части и здравина имат ли разлика, не е ли всичко ново е и по-слабо?

а и отделно реално ли е в късата база някой да се вози отзад? при по-дълъг път? ясно е, че децата ще са супер доволни там, но нормален човек няма ли да се схване при примерно 100км преход до някоя хижа?

като май е по-добре да е дълга базата за семейство, но пък късата е несравнимо по-красива ......
                              Последно редактирано от paksss; 05-03-10, 10:39. Причина: объркване
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Дискавъри с 2.4тд няма - еле пък 06-та - до 05-та има Дискавъри 2 ама е с тд5 а 3-ката с 2.7TDV, но има Дефендер с 2.4, но него мисля, от 07-ма го пускат ...
                                LR Disco II, Td5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X