Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Поздрав от мен за всички Land Rover die-hard фенове!
    Прикачени файлове
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Def-110 2.5TD 140хил. км.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от peshobb Преглед на мнение
        Def-110 2.5TD 140хил. км.
        Дай малко повече информация за машината - година, друго.....

Коментар

Взех я от Moto Pfohe - `97-98мисля
          но не е в добро състояние имам впредвин интериора
          но като за мен става. Сега сам си направих чекмедже с плъзгачи между калниците (като махнах седалките от багажника). Нещо такова но в доста по груп вариант
          Прикачени файлове

Коментар

1997-98г., значи 300тди, така ли?

Коментар

да 300tdi

Коментар

Взех я от Moto Pfohe - `97-98мисля
                но не е в добро състояние имам впредвин интериора
                но като за мен става. Сега сам си направих чекмедже с плъзгачи между калниците (като махнах седалките от багажника). Нещо такова но в доста по груп вариант
                Тои интериора и ина чисто нов не е за пред кафето-щтот и неговата работа не е там,иначе машинката изглежда добре-поне на снимката
                Емил-00356 99872043-Малта
                Defender-90

Коментар

Привет на всички, нов съм във форума, като цяло съм се вдъхновил от
                  идеята да спретна един Дифендър за off-road разходки. Имам доста
                  въпроси и не знам от къде да започна ... къса или дълга база, коя година,
                  какви модификации. Знам, че тунинговането е доста сложен и бавен
                  процес, от около две години се мъча с един автомобил и там е доста
                  сложно, тъй като точно за него няма готови решения и съм малко на
                  принципа на опитите и грешките. Виждам, че тук има доста фенове,
                  които са доста напред с материала и ще бъда благодарен ако мога да
                  почерпя от опита.
                  Има ли някакви сбирки където мога да дойда и да поговорим, че тук
                  нещо е строго положението и не мога да пускам ЛС на хората които
                  мисля, че могат да ми помогнат.

Благодаря предварително

Коментар

Здравей и добре дошъл!

Пиши какво по-точно те интересува, за какво ще подготвяш Дифендъра и т.н. и ще ти пишат много от колегите.

Положението не бих казал, че е строго просто имаш ограничения като млад участник. Това бързо може да се промени и с принос и от твоя страна.

Ще се радвам ако и аз мога да помогна, можеш да ми пишеш и на скайп, мейл и т.н.

Поздрави,
                    Яро

Коментар

По принцип не обичам да пиша излишнен спам само за да натрупам
                      мнения, така че трудно бих могъл да допринеса с нещо наистина
                      полезно (може би само тунинга по двигателите) тъй като в момента
                      "прохождам" тъй да се каже по темата off-road.
                      Дифендъра смятам да го ползвам за излети основно в началото, не
                      мисля че имам достатъчно опит (и време) за състезания или нещо от
                      сорта, класифицирано като "хард". По принцип имам автомобил
                      за ежедневна употреба, така че джипката трябва да ме закара до
                      конкретното място и да ме върне, това включва разбира се и нормалния
                      път до избраната "офф" дестинация (няма да орем само около София).
                      Yaro мейл и скайп е трудно да намеря тъй като нямам достъп до
                      профилите на другите съфорумци.

Коментар

Не става дума за спам, със сигурност всеки един от нас би могъл да бъде полезен или достатъчно информаивен в определена област за останалите.

Например, може да кажеш нещо повече за Дифендъра (евентуално + снимки), или не си го купил все още (не разбрах)?

Координати
                        email: yaro точка atanasov маймуна abv точка bg

Коментар

Автомобил все още не съм купил, предпочитам да се посъветвам първо и
                          после да пристъпя към решаване какво точно да взема, основния въпрос
                          който стои на първо четене е къса или дълга база?

Коментар

Както споменах по горе познанията ми са малки по отношение на офф-роад-а, така че Росене съветите ми не трябва да се приемат на 100%. Аз лично съм с дълга база и тя е идеална за разходки, излети, пикници, риболов (на по безлюдни места), защото побира повече хора и багаж та дори може и да спиш в него. Ако си решил обаче да ползваш Дефф за хард-офф то късата база е твоята. Няколко пъти вече закъсвах из заснежените чукаци и благодарение на много четене на професинални съвети в тези форуми успявах да се измъкна. Малко надценявах моя деффендър, но то идва от некомпетентност. Иначе и аз желая да го накича с лебедка, бул-бар, багажен покрив, допълнителни фарове и т.н. и т.н. но е скъпо и по-лошото не знам към кого да се обърна освен към он-лайн магазини, а аз предпочитам око да види, ръка да пипне. В момента съм в процес на слагане на 2-ри акумулатор, който да ползвам без да се притеснявам, че няма да запаля независимо че си имам зарядно и генератор.

Коментар

Колеги, не ме познавате, затова ще се представя - аз съм председателя на клуб Ленд Ровър Ентусиастс България. Следете темите за Ленд Ровър, скоро ще обявим дата за Годишно отчетно-изборно събрание. Естествено, че сте добре дошли, пък ако искате, и за редовни членове на клуба.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

...Иначе и аз желая да го накича с лебедка, бул-бар, багажен покрив, допълнителни фарове и т.н. и т.н. но е скъпо и по-лошото не знам към кого да се обърна освен към он-лайн магазини, а аз предпочитам око да види, ръка да пипне. В момента съм в процес на слагане на 2-ри акумулатор, който да ползвам без да се притеснявам, че няма да запаля независимо че си имам зарядно и генератор.
                                Най-добре в такъв случай да поговориш с колеги, който са поработили по машините си, като Виктор например.

За двата акумулатора е много добра идея, предлагат се и системи за управление на два акумулатора, така, че при закачени консуматори (вън и вътре в купето) да гарантират достатъчно заряд и безпроблемно запалване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X