Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Yaro, не знаех за съществуването на подобни системи! Може ли повече информация и кой ги прави. Мислех да го изпълня по най спартанския начин с ръчно вкл. и изкл. на клемите и от там към инвертора. Защото с генератора вдигам много шум и гоня рибата! А и не е приятно и за мен и за околните (друго си е да слушаш пукането на съчките в огъня, шума на листата и песните на птичките).

Чувал съм за клуб Ленд Ровър Ентусиастс тук във форума и в специализираните списания. Звучи интересно и благородно. Разполагам сам с времето си, така че сега след като си имам Дефендър бих се включил. Благодаря за поканата и ще следя темите!

Коментар

Здравей peshobb,

Ето тук - http://www.scorpionracing.co.uk/ след като кликнеш на бутона "4х4", след това на "Products" горе вляво ще се появи меню от ляво. Там търси Electrical -> Batteries & Accessories -> и scrol-ни надолу до Dual Battery Monitor.

Доколкото разбрах от описанието, системата следи за разряд/ презаряд извън параметри и сигнализира (като аларма).

По-сериозното решение е система за управление на два акумулатора, в България знам, че се предлага от фирма Ликон, потърси Пламен Петров на 0878 446590.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=MTHDTKYqD4Y

Какви ходове, а? ... Особено отпред. Двигателя е малко бързооборотен, но...

Коментар

Даже и лопатка си има на покрива

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            http://www.youtube.com/watch?v=MTHDTKYqD4Y

Какви ходове, а? ... Особено отпред. Двигателя е малко бързооборотен, но...
            Yaro ..като гледам колко колеги се похвалииха с RC-модели явно наистина малкото момче все още си е вътре в нас/ все още върша глупости който е трябвало да правя преди 25г.но пък съм много доволен от сегашните резултати..../
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
              ..като гледам колко колеги се похвалииха с RC-модели явно наистина малкото момче все още си е вътре в нас/ все още върша глупости който е трябвало да правя преди 25г.но пък съм много доволен от сегашните резултати..../
              Нали знаеш, разликата между момчетата (хлапетата) и мъжете е най-вече в цената на играчките... казват жените...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                offtopic:

Нали знаеш, разликата между момчетата (хлапетата) и мъжете е най-вече в цената на играчките... казват жените...
                Махниги жените те не разбират от.... ние си имаме от скъпите играчки / не че RC-та някой модели са ефтини/ то виж някой ден тема:Колеги да покараме с новите си играчки....лошо няма стига да се "зарибят" и децата ни и покрай тях и др.и др....много по добро е от някой сегашни тяхни занимания.
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Каде се изгуби,какво става с камиончето-какви мисли те спохождат
                  Емил-00356 99872043-Малта
                  Defender-90

Коментар

Тази гледка не ви ли радва, а?

Източник (благодарности на Тодор ):
                    TAT 2008

Коментар

Да-а-а... Кръвта вода не става. А тия возилца са просто страхотни. За мене е въпрос на време да събера пари и да си купя 90-ка пикап за горска кола, а Рейнджа да ми остане еспедиционен. Само не съм наясно колко точно ще е това време - година или 10?
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До: Продава се Defender 110 !

Публикацията е преместена тук от тази тема:
                        Продава се Defender 110 !

Ляв или десен волан? Яро, няма ли да го купуваш?
                        Последно редактирано от Yaro; 09-09-08, 23:53.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да, нали?
                          Стига с тез тойоти...
                          То много хубаво не е на хубаво нали знаеш
                          Последно редактирано от Yaro; 09-09-08, 23:53.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение

Ляв или десен волан? Яро, няма ли да го купуваш?
                            Само ако организираш (ти го можеш ) подобаващо посрещане back in the club... Например участие на G4 Challenge и асистенция от масажистки шведки ...

Коментар

Коментар

Те снимките на новите 110-ки са хубави. Ама не мога да разбера за какво са му тези гуми, имам предвид каква ще е употребата на джипа? Как са ги навряли, и как не опират в носачите, а и с какви полуоски, и каква раздатка са. За диференциалите ме е страх да си помисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X