Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Спецификации д&#10.jpg
Прегледи:1
Размер:111.0 КБ
ID:5217121
    Тук са спецификациите на двигателите по години.68 коня са малко.Ако с него ще носиш трупи или ще ореш двора-стигат.Най-добре се насочи към 200,300тди-по яки дизелови двигатели за тази машина не са правени.Дори ТД5 е малко по-мощен,но много по-проблемен.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

ТД5 е малко по-мощен,но много по-проблемен

Малко не съм съгласен.Много се коментираше относно ел.нещата в него.Зависи-нагиздиш ли подобаващо ще останеш приятно иненадан,не пред кафенето а там дет му е мястото-из горите
      Емил-00356 99872043-Малта
      Defender-90

Коментар

Като цяло ТД5 е конструиран да е по-здрав от 200,300ТДИ-най-малкото защото е с ангренажна верига,а не с ремък.За тунинговане е много по-пригоден от 200,300ТДИ заради електрониката.За проблемите с електрониката само съм чел и чувал тук-там.Обаче знам поне 2 с прегрети и огънати глави.Не знам дали е заради 5 цилиндровия редови двигател или нещо друго,но за 200,300ТДИ не съм чул за прегряла глава.Майсторите трябва да кажат-може и да има.
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Оооо не съм майстор,и в момента карам 200TDI, но имах 5-ца, и разбиращ човек като е бутне става веселба, и от като мощност и разход, абе най- дбро май няма.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-10-10, 18:53. Причина: й
          Емил-00356 99872043-Малта
          Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
            ...Не знам дали е заради 5 цилиндровия редови двигател или нещо друго,но за 200,300ТДИ не съм чул за прегряла глава.Майсторите трябва да кажат-може и да има.
            Преди 2 месеца един 300 ТДИ на човек от форума прегря, друг е въпроса по какви причини. Та прегряването може да се дължи повече на водача, не забелязал някои очевидни признаци, отколкото на коструктивен проблем.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

[ATTACH=CONFIG]257065[/ATTACH]
              Тук са спецификациите на двигателите по години.68 коня са малко.Ако с него ще носиш трупи или ще ореш двора-стигат.Най-добре се насочи към 200,300тди-по яки дизелови двигатели за тази машина не са правени.Дори ТД5 е малко по-мощен,но много по-проблемен.
              ТД 5 е най-добрият дизел правен някога за офроуд!
              200 и 300 ТДИ са отлични дизели, но не могат да се мерят с ТД5.
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Благодаря за таблицата Стоянов, определено е 85 коня, щом като има турбина, отговорих си на въпроса относно двигателите на Дефендъри.
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Като цяло ТД5 е конструиран да е по-здрав от 200,300ТДИ-най-малкото защото е с ангренажна верига,а не с ремък.За тунинговане е много по-пригоден от 200,300ТДИ заради електрониката.За проблемите с електрониката само съм чел и чувал тук-там.Обаче знам поне 2 с прегрети и огънати глави.Не знам дали е заради 5 цилиндровия редови двигател или нещо друго,но за 200,300ТДИ не съм чул за прегряла глава.Майсторите трябва да кажат-може и да има.
                  stoianovm, малко повече приказки от личен опит и по-малко слушай Ленчетата на опашката.
                  Да ти кажа една тайна. И 200/300tdi са били проектирани за верига, но решението е било за ремък, една от причините, ниво на шум. Повечето дизели (не само на ЛР от тези години също са с ремъци поради тази причина). Приказките, че Тд5 е малко по-мощен няма да ги коментирам.

Коментар

И двата ми коментара за 200тди и ТД5 са от личен опит.Карам 200тди и в момента.Тествал съм ТД5 и добре,признавам,че е осезаемо по-мощен.Е не съм ходил с него на състезания,но съм го карал на "терен".Моля за извинение,ако поста ми по-напред е зблудил някого.

Коментар

Сайтът:
                      http://www.nolimitx.com/expedition-vehicles.php

Коментар

Журналисти тестват Defender

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Какво му се прехласвате на Дефендера. Кормило и педали изместени в ляво, шумно, зимата студено, нямаш много положения за седене, а и грозно... ама е яко

Коментар

Яко, я!
                            http://spisanie.mobile.bg/djipove/la...htitnikyt.html
                            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                              Тези от автопазар (или по-точно този оттам, т.нар. Автомитак) са едни големи разказвачи на вицове...
                              Стандартният Truck Uti*lity Medium HS е оборудван с V-образен, дизелов мотор. Агрегатът е с работен обем 2 495 см3 и развива скромната мощност от 68 к.с. при 4 000 об/мин. Скоростната кутия на “английския пациент” е петстепенна, механична. Редукторът е двустепенен, също механичен. Предаването на четирите колела не мо*же да се изключва. Автомобилът е снабден със специален, демултипликатор и ръчна блокировка на диференциала.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                Тези от автопазар (или по-точно този оттам, т.нар. Автомитак) са едни големи разказвачи на вицове...
                                Знам го, но Убаво е написано. Имаче от статиите за Д1 съдя, че авторът не е разбирач.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X