Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект Jeep Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моят проект Jeep Wrangler JK

Девойката от снимките да ми се яви на кастинг! Веднага!!!

Коментар

Лесна работа... в момента е в Милано. Ей къде е ще отскочиш, а може и да е пооправила ъгъла. Още тогава и споменах много деликатно за тежестта на този параметър и демонстрирах в реални "работни" условия защо. Разбра от раз и бе силно мотивирана да покрие минималния стандарт

edit/

още утре тичай до Бриколаж и грабни един протрактор. След това започни да измерваш където имаш достъп. Обикновено в къщи. Тъкмо ще разбереш някои нови неща. Внимавай много! Нож с две остриета е! Да не стане "Мяу" Аз брах големи ядове за едни недостигащи 5 градуса. Една кофа мастило изписАх
      Последно редактирано от elbgt; 15-03-15, 23:58.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Леко полеко напредваме.

Изработка на Dana spreader, който все пак успя да се справи с безумно яката RockJock централна секция:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:241.3 КБ
ID:5650716

Предният мост мина през пекъскоструйка и е готов за оборудване с разни по-подходящи за новото окачване конзоли:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:172.2 КБ
ID:5650717

Коментар

Някъде в темата се разискваше за секратни болтове - коларски болтове, чиито шестограм се къса след затягането. Ако някои се сеща кой е поста ( или може би в друга тема) ...
          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Пост #619
            Има ги в Евроболт или тук

Предимно са гайки, но се срещат и болтове

Коментар

Всичко по колата е много добре,но не го виждаме по състезания.Или проекта е за пред кафето.
              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
              АСК Ален Мак

Коментар

Проектът няма никакви състезателни амбиции. Няма и подходящ клас за него. В класа в който ще се търкаля по таван или ще лежи настрани няма да бъде пуснат, а в останалите класове не отговаря на модификациите и размера на колелата. Идеята е забавление, разходки тежки и леки, пред и зад кафето и т.н. И не... не всичко е много добре. Има още много работа.

Коментар

Така като го гледал покрива изискванията за клас Хоби с гуми 33 и е готов.
                  Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                  АСК Ален Мак

Коментар

33-ки? И Дана60 клирънса става като на Субару Импреса.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                      Така като го гледал покрива изискванията за клас Хоби с гуми 33 и е готов.
                      Имам едно подозрение, че ако elgbt беше решил да си прави джипка за състезания, щеше да си направи джипка за състезания
                      Донякъде жалко, че няма (поне засега) такива амбиции. Сигурен съм, че далеч не само аз и ти се питаме какво би се получило, но все пак проекта си е негов,
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Състезанията в България са начин да си вечно неудовлетворен. Ако налееш пари и познания и успееш да спечелиш случайно някое предварително наредено състезание ще последват коментари от сорта: "то с много пари всеки може". Не дай си Боже обаче да не го спечелиш. Коментарите ще са от сорта: "то не става само с пари..." И в двата случая остава неудволетворението. А да налея дори и 5 лв в собственото си неудовлетворение не си падам. Правилното място на бг състезанието е със скара и бира в ръка покрай трасето и вечерите в кръчмите, където мотото е: "и да паднем и да бием, пак ще се напием". Това и правя, когато имам възможност и време.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                          "и да паднем и да бием, пак ще се напием"
                          Аз също правя джипка за този проект. Може ли да ми дадеш някакви напътствия кои са най-важните неща, откъде да започна?

Също така с удоволствие бих попил всяка твоя дума на живо, когато кажеш.................и ако има кво да кажеш

Коментар

Кокич, започва се с едно голямо (за време до 15 мин) към 19:00-20:00 часа и се продължава до откат. Изхлузването в пълно съзнание в 7:15 сутринта мърморейки нещо под носа от сорта: "жена ми, Пешо...и т.н." е недопустимо и е сигурен белег, че състезанието е загубено!

Коментар

....не забравяй, че още съм на 35-ци

Коментар

Я кажете какво масло се налива на Danatrack с ЛСД
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X