Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bi Xenon на Jeep-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Bi Xenon на Jeep-а

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    То и аз се дразня. 30W на къси и 54W на дълги. Мисля си че ще свети някак...
    А каква е ползата от файдата? Като разход на енергия късите са с една идея по-малко от ксенона, а късите са в пъти по-зле от биксенона. Интересно е срещу тия ватове какво се получава като светодобив, въпреки че ме съмнява, че ще узаконят нещо драстично различаващо се от сегашните осветления по автомобилите.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      А каква е ползата от файдата? Като разход на енергия късите са с една идея по-малко от ксенона, а късите са в пъти по-зле от биксенона. Интересно е срещу тия ватове какво се получава като светодобив, въпреки че ме съмнява, че ще узаконят нещо драстично различаващо се от сегашните осветления по автомобилите.
      По сравнително консервативни данни, ако приемем 50lm/W светоизлъчване, то 1500lm на къси (50% по-добре от халоген) и 2500lm на дълги (150% над халоген), с живот многократно надхвърлящ тоя на халогените + по-малко излъчвана топлина, в сравнение с тях. Елементарно управление, в сравнение с ксеноните, и евентуално по-малко заслепяване, предвид по-голямата им площ + нарочната оптика за всеки светоизточник във фара.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Монтирани

Ляво - Къси, дясно - дълги светлини:

За съжаление не остана време да покарам и да видя реално как са на пътя. Заради натъпкания ми моторен отсек, особено покрай десния фар, слагането ми отне малко повече време.
        Прикачени файлове
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Bi Xenon на Jeep-а

Така и не разбрах от цялата тема какво да направя че да мога да пътувам през ноща с черокито без да нося челника. Може ли да ми дадете точен модел би-ксенон H4 (къси и дълги) за чероки "88г ?

Благодарности !

Коментар

Първоначално публикуван от kiss9402 Преглед на мнение
            Така и не разбрах от цялата тема какво да направя че да мога да пътувам през ноща с черокито без да нося челника. Може ли да ми дадете точен модел би-ксенон H4 (къси и дълги) за чероки "88г ?

Благодарности !
            Едно е сигурно - биксенон никакъв модел няма да те оправи.
            Вземи си НОВИ фарове (същите ги има на някои други коли) и сложи какви да са маркови лампи в тях.
            Кои други коли - Спарки беше писал някъде, но ми се върти в главата Застава и Фероза.

Коментар

Нека първо да сменя черока с бенц тогава ще му турнем и фаровете, че на старото фаровете са му най-малкия проблем. Аз мислех че може само ксенони, но явно си трябва нови фарове. Все пак благодаря .

Поздрави !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X