Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bi Xenon на Jeep-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Bi Xenon на Jeep-а

Ми то това е 220, с всичко. Въпроса е че се чака.

От Илиянци и Горубляне избягвам да пазарувам. Може и читави да са, но сигурно късмета ми е все да попадам на боклуци, като вляза в магазин за туниХ, или да се опитват да ми резнат зелката.
    Последно редактирано от sparkybg; 06-01-10, 11:37.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

да бе,да . плюса е само че може да ги огледаш преди да купиш все пак... иначе са си същия китайски продукт
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
        да бе,да . плюса е само че може да ги огледаш преди да купиш все пак... иначе са си същия китайски продукт
        Ми там е работата че не всички са еднакви. Например за обикновени комплекти излизат в Китай от завода на цена между 15 и 35 долара. Нали се сещаш каква е разликата в качеството, независимо че всички са китайски. Само баласти има поне 20-ина чишита вече.

Както казах - не знам. Може и читави да са тия, дето си гледал. Нямам представа.

В тоя дух - може и мойте да се окажат както читави, така и боклук. Поне търговеца има добър рейтинг, до колкото това може да е успокояващо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вчера ходих да ги гледам точно в магазина за туниХ в Горубляне. Не ми хареса факта, че тамошните не може да се сменя крушката .
          Изгори ли трябва да си разлепяш фара и да сменяш цялата лупа. Иначе за кЕтайски изглеждаха прилично като качество на материала, кабеляци и баласти. Чакам с интерес да видя на Спарки и най-вече как светят.
          LZ1RED

Коментар

То май и на тия не може. Не знам всъщност. Като дойдат ще видим.

Коментар

Дойдоха. Донесоха ги на вратата. черни Slim баласти, кутийка за всеки, като преходник (явно са се усетили). Естествено ги пробвах на захранването на компютъра. Изгледат обнадеждаващо, ако съдим по петното на стената вкъщи. Крушките са сменяеми и отзад. Къси/дълги представлява електромагнит, дърпащ ламаринено "перде" и изглежда по-надеждно от другите, а и е ремонтопригодно, при това не се изискват някакви особени умения и усилия. Крушката е неподвижна, и както казах, сменяема, без да се разглабя фара отново.

Мязат ми на читави, но тепърва ще видим. Не знам кога ще намеря време да ги сложа. А трябва и да търся някакви евтини кристални фарове, или поне стъкла.

"Angel eyes"-са са CCFL, а не диодни, което ми е малко учудващо. Най-вероятно, за да не заприличам на голфаджия, няма да ги пускам.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Крушката е неподвижна, и както казах, сменяема, без да се разглабя фара отново.
                Супер, най-хубавата новина за днес
                LZ1RED

Коментар

Тия ангелските очи при мен за около година от четири остана... едно. Грозна работа... Дано твоите да са по читави.

Коментар

Дойдоха. Донесоха ги на вратата. черни Slim баласти, кутийка ...
                    Щракни няколко пъти де...и Гарабет е хор.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Щракни няколко пъти де...и Гарабет е хор.
                      Снимал съм, ама кабела за телефона ми е в работата.

Иначе, на обикновен гладък кръгъл фар като за Golf 2/Patrol/Terrano/УАЗ/Жигула/Нива и какво ли още не - не стават с проста интервенция. Не достига около сантиметър и половина дълбочина. Ще е необходимо по-сериозно рязане и мислене на някаква муфа. Абе, разправията си я бива.
                      Последно редактирано от sparkybg; 10-01-10, 00:50.

Коментар

Снимал съм, ама кабела за телефона ми е в работата.

Иначе, на обикновен гладък кръгъл фар като за Golf 2/Patrol/.....
                        Извади картата де....
                        А за Голф1?
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Извади картата де....
                          А за Голф1?
                          Картата е microSD, а нямам адаптор. Нали знаеш - обущаря със скъсаните обувки.

Голф 1 е със същите фарове като голф 2, до колкото знам, поне по отношение на рефлектор и стъкло.

Коментар

Ей ви ги, вече монтирани във фарове. Това е на тавана на стаята, а до ден-два ще са сложени на джипката.

Апертурата може да се промени. Вътре е с една ламаринка, която засенчва при къси светлини. Както се резне, така и ще засенчва. Засега прецених че няма нужда да я пипам

ПП: А ей ви и LED фарове като за мен (и като за Ясен ):
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от sparkybg; 21-02-10, 22:44.

Коментар

Това е профил на къси светлини като за САЩ. Допустим и тук.

А за фара - продължаваш да ме дразниш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                А за фара - продължаваш да ме дразниш.
                                То и аз се дразня. 30W на къси и 54W на дълги. Мисля си че ще свети някак.

Засега го правят само тия, чието име е написано върху кашона. Сега чакам китайците да го изкопират, и ще пазаруваме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X