Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bi Xenon на Jeep-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Bi Xenon на Jeep-а

Всяко чудо за 3 дни. Прожекторите вече струват колкото обикновените биксенони до скоро в България:

http://cgi.ebay.com/H4-9003-HB2-Bixe...item1e59102d1e

145 долара крайна цена, барабар с транспорта. Смятам да ги пробвам. Това значи и че няма да се обмитят, така че цената е съвсем крайна.

Фарове с гладки стъкла има по 18 долара. Какви са точно не е от значение, понеже нищо от тях не се ползва - служат само за "кутия" на прожекторите.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      145 долара крайна цена, барабар с транспорта. Смятам да ги пробвам. Това значи и че няма да се обмитят, така че цената е съвсем крайна.
      Не съм напълно сигурен, че това им е крайната цена, но дано да греша.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
        Не съм напълно сигурен, че това им е крайната цена, но дано да греша.
        Какъв е источника на съмненията ти? Преди време като си поръчвах ксенони за по 120лв, които още ползвам безпроблемно, пак никой не вярваше. Тук цените бяха двойни.

Скоро ще се разбере де....
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Скоро ще се разбере де....
          Чакам с нетърпение мнението ти...
          и аз ще поръчвам другият месец
          LZ1RED

Коментар

Аз не бих заложил на стандартните биксенони. Имат механика, която често се чупи. Вместо това, за стандартното Чероки бих препоръчал това на снимката. Комплектът струва $70-$75 с доставка до БГ. Ако дългите ви дойдат слабички, добавяте си и едни халогени от 40лв парчето (полски). Hella боб и чушки да яде. Тия халогени светят на почти километър, защото правят изключително концентрирана точка. Ще имате нужда и от едно реленце (или най-добре 2, ако кабелите са ви стари).
            Прикачени файлове

Коментар

Механиката на мойте биксенони в момента се състои от електромагнит и пружина. Няма какво да се строши.

А това на снимката съм го пробвал и свети гадно, особено на дълги. Да не говорим че като пуснеш дълги, късите изгасват, и после като пуснеш къси ги чакаш да загреят наново.

Каква е маханиката на тия с лупите - тепърва ще видим.

Коментар

Затова ти казах, че ти трябва реле
                А иначе точно електромагнита и пружината се прецакват. Но тия прожектори с интегрирани ксенони също са много добре предложение май.

Коментар

Наистина ми е чудно, как ще се прецакат ел.магнитите или пружините.Моля да се обясни, ще е полезно за много колеги.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

Пружината отслабва, каналът, в който лампата се движи се протрива и разширява, а по някое време електромагнитът изгаря. Ако лампата и котвата на магнита са свързани с шарнирче (повечето) и то се разбива.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Пружината отслабва, каналът, в който лампата се движи се протрива и разширява, а по някое време електромагнитът изгаря. Ако лампата и котвата на магнита са свързани с шарнирче (повечето) и то се разбива.
                      При мен няма шарнирче. Електромагнита дърпа лампата, която в задната част е закрепена към желязна муфа, която се движи от електромагнита. Нямам никакви пластмаси из цялата лампа и механизма и. Отслабването на пружината не виждам да стане в обозримо бъдеще - мойта е с диаметър около сантиметър и е дълга около 3см, с доста навивки и доста мека.

Единствено с изгарянето на електромагнита може да стане беля, но засега всичко е наред. Всичко може да изгори по принцип.

Между другото днес опитах да лепна лепенки върху стъклото на фара там, където е въпросното петно, за което писах по-горе и пуснах снимки. Резултата е че кажи-речи всички отблясъци изчезват, а фаровете започват да светят по-долу от доста рязка за рефлекторен фар ивица. Ама понеже съм тъп - забравих да снимам. Тия дни и това ще сторя.

...което не отмена поръчката на лупи де.

Коментар

Между другото днес опитах да лепна лепенки върху стъклото на фара там, където е въпросното петно, за което писах по-горе и пуснах снимки. Резултата е че кажи-речи всички отблясъци изчезват, а фаровете започват да светят по-долу от доста рязка за рефлекторен фар ивица. Ама понеже съм тъп - забравих да снимам. Тия дни и това ще сторя.

...което не отмена поръчката на лупи де.
                        А като превключиш на дълги какво става ???
                        Лепенката не пречи ли на дългите ?
                        Като ти дойдат лупите може ли да ми зъннеш да мина да ги видя преди монтажа...
                        LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          А като превключиш на дълги какво става ???
                          Лепенката не пречи ли на дългите ?
                          Като ти дойдат лупите може ли да ми зъннеш да мина да ги видя преди монтажа...
                          Не знам дали пречат на дългите. Не пробвах. Отлепих ги. Целта беше да се убедя окончателно че причината за отбласъците е тая незатваряща се дупка.

Лупите не съм ги поръчал още. Предполагам тая седмица ще свърша тая работа.

Коментар

МИналата седмица поръчах лупите. Крайната цена е 160 долара, с обикновена поща. 180 долара с куриер.

Коментар

малии, дано има положителен ефект...

Коментар

МИналата седмица поръчах лупите. Крайната цена е 160 долара, с обикновена поща. 180 долара с куриер.
                                хм, преди време -към месец , май писах в темата че има такива комплекти с лупи налични в горубляне , в едно читаво магазинче в посока караулката от дясно.в бяла сграда, до него има погребална агенция... цената бе 180 -250лв. според комплектацията...

ред: ама е било в друга тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=78810&page=2
                                Последно редактирано от glinski; 06-01-10, 11:10.
                                не бързам за никъде...
                                XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X