Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво направих по джипа днес?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Какво направих по джипа днес?
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеНяма начин братята китайци да нямат аналог
Прилепват от всякъде идеално и гумата ми се види мн добра!jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.
Коментар
-
WJ 4.7 Limited
0889 70 70 42
Коментар
-
Здравейте,
За сега заваряването се отлага.
С помощта на "дядо Владо" вече имам секторна кутия.
През почивните дни ще я разглобя, почистя, ще сложа семеринги и ако остане време ще подкарам и джипката.
Ще направя и снимки.
Поздрави.WJ 4.7 Limited
0889 70 70 42
Коментар
-
Днес не, ама вчера оправих на жена ми на Черока климатика.
Съединителя беше клеясал и залепнал, с много майки, многократно обливане с ВД40 и раздвижване с плоска отвертка полека лека тръгна и зацепи.
Допълних 134а фреон и след секунди тръбата на ниското налягане стана лед.
После с маркуча с вода обилно миене на двигателя и компресора на климатика да разкара омазаното от ВД40 и малко да почисти гнязта и мисля стана работата, 16-17 градуса на таблото
Оставих го 30-40 мин на място да работи, да включва изключва много пъти да се раздвижи съединителя и отвреме на време с маркуча да помагам да се сапомочисти и те така се оправи, за сега.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Не точно днес, но изпрах дистанционното. Влизам в банята и решавам да изпера и банският на края. Изплакнах солта, после със сапунето под душа и накрая да изплакна сапуна. И точно плакна сапуна и напипвам нещо в джоба. Претръпнах, че бях на 1000+км от България. Бързо го отворих и разкачих батерята, ама гледам - вътре сух. Гледам малко по-внимателно - дистанционното е водоустойчиво. И тъй - сега си имам пран ключ. Хитро са го измислили.
Коментар
-
Гумичката е всъщност част от самите гумени копчета. Цялото е един голям гумен леген и капака на гърба на дистанционнито ляга плътно към него. Много просто и хитро е измислено. И да - за WG/WJ става дума.
Между другото дистанционното има само 2 копчета от горе, но вътре има още 2 дето няма изведени за тях бутони. Някой има ли идея какво правят и правят ли нещо въобще? Предполагам едното е за автоматично отваряне на капака, ама съм почти убеден, че при мен няма такава екстра.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар