От: XJ или ZJ за офроуд проект?
Вдигам ръка и то за HD версиите на Dana30 JK - 3 пъти и Dana44 JK - 2 пъти. А как точно ако ти покажа няма и да разбереш. Толкова обикновено изглежда. Ти ми дай 5.9 ZJ със стокови мостове и с 33-ки или 35-ци и ми дай само 10 мин. за да ти го върна с двата моста на парчета. И то ако искаш полуоска - троша ти полуоска - нямаш грижи само си избери при шлица ли или карето, ако искаш корона - готово, дългото 2.5" ръкавче на Dana 30 и него ти го правя на макарон. Каквото си избереш това чупя и за норматив.
Марто, не бъркай натоварването при стила на каране на този тип състезания. Там се кара с високи скорости на високи предавки, където въртящия момент и съответно натоварването на мостовете е никакво. Що не ми покажеш някой не спечелил ами дори само участвал в King of Hammers с Dana30 отпред? И въобще колко хора познаваш в БГ дето карат по горите със 150-200 км/час та ми говориш за Баха? Тук говорим за здравина при раздатка на бавни и всичката газ от място. Разликата в натоварването спрямо това при раладжийките е има няма към 20 пъти. И да Dana30 особено старата версия която е и тази на ZJ е тотален кашкавал за всичко над 32 инча. Па който не вярва нека да пробва.
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
Преглед на мнение
Марто, не бъркай натоварването при стила на каране на този тип състезания. Там се кара с високи скорости на високи предавки, където въртящия момент и съответно натоварването на мостовете е никакво. Що не ми покажеш някой не спечелил ами дори само участвал в King of Hammers с Dana30 отпред? И въобще колко хора познаваш в БГ дето карат по горите със 150-200 км/час та ми говориш за Баха? Тук говорим за здравина при раздатка на бавни и всичката газ от място. Разликата в натоварването спрямо това при раладжийките е има няма към 20 пъти. И да Dana30 особено старата версия която е и тази на ZJ е тотален кашкавал за всичко над 32 инча. Па който не вярва нека да пробва.
Коментар