Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да видя защо ми загрява колата!!!!????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Я да видя защо ми загрява колата!!!!????

А иначе кой се занимава? В смисъл какъв специалист да търся? дали няма да ми излезе по - евтино да си купя нов радиатор? Наскоро разбрах, 4е ги правят в сливен за около 200 лв.

Коментар

Още една луда идея ми идва в глупавата глава:
      Да взема да монтирам един въздухосборник на капака, ама не такъв дето е за красота , а такъв дето работи. Ще стане като старите зазки! Ако се сещате дето бяха с въздушно охлаждане!

Коментар

И какво ще охлаждаш с него? Такова нещо има на колите с турбини - охлажда интеркулера. При теб просто трябва да е наред всичко и нямаш нужда от никакви въздухозаборници дори в Сахара. Не забравяй че Грандове се карат и в Тексас например, а там изобщо не е прохладно лятото
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами по бързо ще изтива. Сега като го угася вечерта сутринта пак си е топъл...

Коментар

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
            Сега като го угася вечерта сутринта пак си е топъл...
            Че лошо ли е сутрин да палиш топъл двигател?!?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

бе на 42 градуса е кофти....
              ама много грее.... дразни ме, щото не можеш да пипнеш нищо нормално.....

Коментар

Ти за калорифер ли пишеш или за автомобил? За да не ти е кофти направо сваляй капака -ще спестиш от заборници.

Коментар

Има го и тоя къстъмайзинг в САЩ, само че трябва да излъска моторетката, да и никелира капаците, от онези ширмованите маркучета да сложи, цветни проводничета и може и без капак - да се вижда
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А иначе кой се занимава? В смисъл какъв специалист да търся? дали няма да ми излезе по - евтино да си купя нов радиатор? Наскоро разбрах, 4е ги правят в сливен за около 200 лв.
                    Колега относно външното почистване на радиаторите най добър е един шпрей,който се използва от климатичните техници,флаконче е около 5 лева има го в м-р Бриколаж.Напръскваш на сухо питата и го оставяш 5-10 минути,след това измиваш обилно с вода.Бедна ти е фантазията колко чернилка ще изтече и ще се чудиш възможно ли е от един радиатор толкова мърсотия да е полепнала.За вътрешно промиване също има поне два течни препарата,които съм виждал.Успех.
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Срефане, жив да си! още сега хуквам до Бриколажа.
                      А тези за вътрешното почистване - ще ги търся по бензиностанциите.

Само да споделя, че днес купих капачка за радиатора на гранда! А познайте за колко !!! 2 лв!!! с клапанче, както си му е реда! Просто, става от лада!!! И проблема ми изчезна!!!
                      Отивам да 4ерпя майстора , 4е пак ми спести сумати пари!Вече не ми загрява и не хвърля вода.

Коментар

Мисля да спра да пиша в темата за джип изобщо, щот май няма никакъв смисъл. Оправяйте се.

Коментар

Аз на тебе разчитам! И защо?

Коментар

Срефане, жив да си! още сега хуквам до Бриколажа.
                            А тези за вътрешното почистване - ще ги търся по бензиностанциите.

Само да споделя, че днес купих капачка за радиатора на гранда! А познайте за колко !!! 2 лв!!! с клапанче, както си му е реда! Просто, става от лада!!! И проблема ми изчезна!!!
                            Отивам да 4ерпя майстора , 4е пак ми спести сумати пари!Вече не ми загрява и не хвърля вода.
                            радвам се за теб
                            аз обаче се прецаках та си поръчах оригинална капачка... за повече от 2 лв.
                            LZ1RED

Коментар

Става от Лада!!!
                              И кардана ми преправиха с Уазков.....

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                                Колега относно външното почистване на радиаторите най добър е един шпрей,който се използва от климатичните техници,флаконче е около 5 лева има го в м-р Бриколаж.Напръскваш на сухо питата и го оставяш 5-10 минути,след това измиваш обилно с вода.Бедна ти е фантазията колко чернилка ще изтече и ще се чудиш възможно ли е от един радиатор толкова мърсотия да е полепнала.За вътрешно промиване също има поне два течни препарата,които съм виждал.Успех.
                                днес ходих в Бриколаж, но не можах да се ориентирам за кой спрей говориш имаше един, специално за климатици..... за премахване на миризма, пише че се пръска на някакъв изпарител и беше 12 лв................. не го взех, защото не бях сигурен, че е необходимия за целта. огледах всички спрейове..... най-подходящ ми се видя един, на който пишеше универсална почистваща пяна..... за петна и мизерии..... беше 5 лв. и нещо........ ще пробвам с него да видя дали почиства
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X