Така е; Парт тайма казват , че е по надеждна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Terracan
Свий
X
-
Благодаря за отговорите, разбрах което ме интересуваше: За предпочитане е раздатката с 3 позиции понеже няма електронен съединител който зацепва предния мост(не много надеждна част) Автомата има по добра круизна скорост което си е голям плюс. Сега остава да ходя да гледам за коли без ръжда и да са сервизирани на време. Двигателя трябва да е пъргав да се усеща като лека кола.
Коментар
-
Може да видиш в паджеро 2 какъв е разхода, защото всички агрегати са идентични, без раздатката , но като е с 2 позиции значи е след 2005-а год и ТОД раздатка.Разхода трябва да е идентичен. Ние тук не можем да се похвалим с много бензинови модели, масово караме дизел. Теб разхода не би трябвало да те притеснява, когато има газ. На мястото на резервната гума би трябвало да има място за поне 70л резервоар за газ. това си е поне 300 км автономия извънградско ,дори и ако разхода ти наближава 20/100.Първоначално публикуван от sers Преглед на мнениеКолеги, някой нещо за бензиновия двигател 3.5 на газ, да каже? В момента има добре изглеждащ и запазен джип 3.5 бензин с газ. с раздатката с 2 позиции. Колко гори този двигател ?Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
- 1 like
Коментар
-
Здравейте колеги. От една седмица съм с Теракан 163к.с. 2005 и в момента е в сервиз за обслужване. При покупката продавача ми показа две грешки,които са излезнали, а именно : Р0100 и Р1120.Моля някой ако знае да ми ги разтълкува. ........аз така или иначе после ще мина диагностика.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар