Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Любо , неискам да те притеснявам само да знаеш че не е спешно , шаблона когато можеш прати го , до два, три месеца не е проблем .Ясно че ще правя фланец ,а после какво сабя покаже .А Е ЧАО

Коментар

Първоначално публикуван от deko60 Преглед на мнение
      Любо , неискам да те притеснявам само да знаеш че не е спешно , шаблона когато можеш прати го , до два, три месеца не е проблем .Ясно че ще правя фланец ,а после какво сабя покаже .А Е ЧАО
      Аз не съм те забравил, но нямам достъп до скоростите и раздатката - заключени са в един бивш магазин(щото нон стоп ни тарашат мазетата) и чакам хората да се върнат на 23.04. от чужбина! Поздрави!

Коментар

колеги фланеца ще се направи, така или иначе, но ме притеснява картера, по точно хидравличната помпа защото ако е в него не съм сигурен че ще се напасне около предния диф.

А иначе за ферозовия проблем с гарнитурите, на една слжих идеално равна метална лентана блока и се оказа, че има разминаване в повархностите на "ризите" и самия блок(вапреки че са едно цяло)
        Шлаифахме влока и проблема с гарнитурите спря

Коментар

пак издуха гарнитура , шлаифах главата , немога да монтирам делкото кажете каде бъркам , влиза донякъде а несмея да натискам по силно , моля ви за съвет .

Коментар

Причините могат да бъдат две :
            - раздут " О " - пръстен
            - не са съвпаднати както трябва частите със зарязване

Свали " О " пръстена и зацепи без него , бележи точната позиция с маркер , извади го и опитай пак с пръстена , ако не става - нов " О " пръстен ...
            Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

БЛАГОДАРЯ БОЯНЕ !!!

Коментар

шлайфах главата , нова гарнитура , събрах го но работи на три цилиндъта . смених кабели , свещи , регулирах клапани , проверих центровката ...някой сеща ли се откакво е .

Коментар

шлайфах главата , нова гарнитура , събрах го но работи на три цилиндъта . смених кабели , свещи , регулирах клапани , проверих центровката ...някой сеща ли се откакво е .
                  Компресия мери ли? Реално искра има ли?
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

компресия има и искра има

Коментар

• До: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

компресия има
                      Колко? Ралика между цилиндрите?

Работата е там, че ако по някаква причина сместа е на ръба, някои цилиндри може да работят, а други - не. При положение че има компресия, искра и са регулирани клапаните, аз друго обяснение нямам.

Гледа ли дистрибуторна капачка, палец?

Единия цилиндър съвсем ли не работи, или просто не работи от време на време?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

манометъра незадърща компресията и точно незнам колко е но е м/у 8 и 10 / ако е верен манометъра / почистих капачката отвътре от окиса и палеца , но цилиндъра изобщо неработи /трети или четвърт / немога да разбера кой точно .

Коментар

манометъра незадърща компресията и точно незнам колко е но е м/у 8 и 10 / ако е верен манометъра / почистих капачката отвътре от окиса и палеца , но цилиндъра изобщо неработи /трети или четвърт / немога да разбера кой точно .
                          E, между 8 и 10, е широко понятие. Просто намери начин да я премериш както трябва, и ако не си сменял капачка и палец, просто ги смени. Не са скъпи.

Важна е разликата между цилиндрите. Не толкова абсолютната стойност.

Тоя цилиндър при никакви обороти ли не работи, или само на празен ход?

Коментар

1. Как определи, че е трети или четвърти?
                            2. Сигурен ли си, че е правилно зацепен агренажния ремък?
                            3. На всички ли цилиндри компресията е между 8-10 атм.
                            Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

знае ли някой къде се продават компресомери във варна и на каква цена

Коментар

ремъка е правилно монтиран , но когато махна кабелите на 3 или 4 няма голяма разлика сякаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X