Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Първоначално публикуван от deko60 Преглед на мнение
    Тази идея отдавна се върти в главата ми двигареля вече го имам, един фланец не е страшен, по габарити са еднакви с кабелите не съм на " вие " , това лято живот и здраве го почвам ако някои иска да помогне със съвет ще ми бъде от полза , оригиналния дв. ми се вижда капризен а и малко дефицитен от към части , и затова смятам че ще се получи добра комбинация / здрав и силен дв. + компакно и уютно купе подходящо за паркиране в града /
    Фланец към СК и захвати.От там трябва да почнеш.Виж дали Вектровия мотор няма технологични отвори за лапи за Омега,че при нея същия мотор е надлъжен.После почва филма със съединителя...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Тази идея отдавна се върти в главата ми двигареля вече го имам, един фланец не е страшен, по габарити са еднакви с кабелите не съм на " вие " , това лято живот и здраве го почвам ако някои иска да помогне със съвет ще ми бъде от полза , оригиналния дв. ми се вижда капризен а и малко дефицитен от към части , и затова смятам че ще се получи добра комбинация / здрав и силен дв. + компакно и уютно купе подходящо за паркиране в града /
      Здрасти , колега . Мотивацията ти относно преоборудването което си намислил според мен е съвсем правилна , остава да го реализираш . От две години карам японски джип с немски двигател и съм доволен от комбинацията . Във връзка с фланеца , който ще трябва да правиш - като идея - възможно е да стане по - добре ако се ползва камбаната на скоростите на ОМЕГА .
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

от днес /обещно/ имам подарък / двигател от лада 1600 / а имам и двигател от вектра 2л двоумя се кои да инплантирам в скъпоценната си Ферозка... вие кои бихте предпочели и защо?

Коментар

от днес /обещно/ имам подарък / двигател от лада 1600 / а имам и двигател от вектра 2л двоумя се кои да инплантирам в скъпоценната си Ферозка... вие кои бихте предпочели и защо?
          Ладовия няма ли да и дойде слабичък?
          Аз от тези двата- вектровия, а иначе БМВ 1.8i
          На мнението на Спарки съм относно ладовия мотор- морално остарял
          Монтиран на Ферозата ще гори повече и ще тегли по-малко от ферозовия.
          Последно редактирано от TigerHunter; 11-02-10, 20:36.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Феозовия е 1.6 така че няма да е по слаб но ладовия е карбураторен а оригиналния е инжекция но това не е от значение ... критериите са надежност и по евтина поддръжка / в тая криза е важно / на BMW в никакъв случаи не е евтина поддръжка

Коментар

Ладовият 1.6 (8 клапана SOHC) е забележимо по-маломощен и по-нискооборотен от Дайхацу 1.6 (16 клапана, DOHC, cross-flow). Слуховете за ладовия, че е неубиваем, са верни, но причината е, че няма сила да се счупи. За улеснение е с чугунен блок и тежи.
              Последно редактирано от Ясен; 12-02-10, 16:20.

Коментар

Щом ще сменяваш мотор,по-добре опеловият.Достатъчно надежден и здрав. А и по-мощен и от оригиналният,и от ладовият. Абе,представям си я комбинацията ЛадоФероза.Най малкото,звучи като някакво заболяване!!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

То Фероза си звучи като заболяване и самичко

Коментар

Щом като има наличен двигател от вектра трябва да се види дали ще пасне на скоростна кутия от омега.След това обаче остава открит въпроса с раздатъчната кутия.Вариантите за които се сещам аз са: Текезесарка, Г-класа и Нива.Това е най-лесния път за развитие според мен.А за присаждане на ладов двигател на фероза надявам се не го мислите сериозно .

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                      Щом като има наличен двигател от вектра трябва да се види дали ще пасне на скоростна кутия от омега.След това обаче остава открит въпроса с раздатъчната кутия.Вариантите за които се сещам аз са: Текезесарка, Г-класа и Нива.Това е най-лесния път за развитие според мен.А за присаждане на ладов двигател на фероза надявам се не го мислите сериозно .
                      От Г-класа не става.

Коментар

Очаквах че първо ти ще се обадиш!!!!!!

п.п За Ясен става въпрос
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Аз изхождам от това,че и тя е свързана със скоростната посредством къс кардан.Ъъъ обаче от коя страна излиза изхода за предния мост май не се сещам сегаа . То и на нивата май беше от ляво.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                            Аз изхождам от това,че и тя е свързана със скоростната посредством къс кардан.Ъъъ обаче от коя страна излиза изхода за предния мост май не се сещам сегаа . То и на нивата май беше от ляво.
                            Десни са всичките.И на Г-то,и на Нива-та,и на текезесара.Ама от Г не става!!!Т

Коментар

чакаите малко ... какви са тези текезесарки и Г... разни моля обяснете неможе ли да помислим да си остане ферозовата скоростна и т.н. за двигателя вече спор няма ще е опеловия

Коментар

чакаите малко ... какви са тези текезесарки и Г... разни моля обяснете неможе ли да помислим да си остане ферозовата скоростна и т.н. за двигателя вече спор няма ще е опеловия
                                Ще трябва да го куплираш него към Ферозовата кутия.Фланец нещо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X