Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Не ми отговори на въпросите.
    Ако не работиш след това с този компресомер по добре ходи някой майстор да ти я премери.
    Ще ходя, чак август на Албена инак щехме да се поизцапаме.
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от deko60 Преглед на мнение
      шлайфах главата , нова гарнитура , събрах го но работи на три цилиндъта . смених кабели , свещи , регулирах клапани , проверих центровката ...някой сеща ли се откакво е .
      Аз се сещам. Запуши вакуума на сервото и пак пробвай.

Коментар

запуших вакума , промяна няма , изкарах пак главата , гарнитурата е добре , блока е добре , главата е добре .писна ми. кажете един автосервиз във Варна където ще я оправят. / и клапаните са добре /
        Последно редактирано от deko60; 18-05-10, 15:50.

Коментар

Колега за пореден път ще задам този вапрос защото досега неполучих отговор от никои с подобни проблеми . С каква якост са болтовете на главата .

Коментар

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
            Колега за пореден път ще задам този вапрос защото досега неполучих отговор от никои с подобни проблеми . С каква якост са болтовете на главата .
            Няма и как някой да ти каже, ако на самите болтове не пише. Предвид че и главата и блока са алуминиеви, може да е всякаква.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

завъртях цилиндрите да са на едно ниво и налях нафта / Боян го предложи за проверка на сигментите но нафтата така си стои , не изтича / . шантава работа .
              Последно редактирано от deko60; 18-05-10, 21:05.

Коментар

завъртях цилиндрите да са на едно ниво и налях нафта / Боян го предложи за проверка на сигментите но нафтата така си стои , не изтича / . шантава работа .
                Направете същото и с главата и вижте кой клапан пропуска.

Коментар

клапаните са проверени , добре са , главата е добре, неискам да се занимавам вече с този двигател. реших да го сваля и да започна монтажа на опеловия . след като приключи монтажа ще видя какво няма да ми трябва от ферозовия / глава , стартер,алтернатор,компютър.../ ще ги обевя за продаване .

Коментар

• От: До: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

клапаните са проверени , добре са , главата е добре, неискам да се занимавам вече с този двигател. реших да го сваля и да започна монтажа на опеловия . след като приключи монтажа ще видя какво няма да ми трябва от ферозовия / глава , стартер,алтернатор,компютър.../ ще ги обевя за продаване .
                    Еми, освен да ти кажа да ни държиш в течение...

Но, помни ми думата, "има нещо гнило в Дания". Според думите ти уж правите всичко както трябва, но явно или има някакъв скрит проблем, или все пак правите всеки път една и съща грешка, за която не се усещате нито вие, нито никой друг от челите темата. А често в такива случай се оказва някакво дребно камъче, дето преобръща колата. Аз за съжаление не можа да се сетя какво би могло да е.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сложи ли опеловия мотор .Ако си го монтирал дай инфо как го направи.Поздрави.
                      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Мисля че е спукан блока

Коментар

• От: Други мотори за FEROZA и ROCKY ??

Проверката за плътност на буталата не се прави с нафта а с газ за горене , и да има някакво изтичане не е толкова фатално .Все пак е бензин а не дизел .

Коментар

С проверката с нафта която съм препоръчал в конкретния случай може да се констатира предимно сериозна повреда - счупени сегменти , счупено или прогорено бутало - при такъв вид повреди няма никакво значение с какво се констатират - с нафта или газ за горене ! Относно определяне състоянието на цилиндро - буталната група като износване , този метод не може да даде точна представа . Професионалният подход за определяне състоянието на цилиндро - буталната група като износване е с микрометъра и вътромера да се направят необходимите измервания по спецификацията за съответния двигател , а не разни шмендикапели с нафта , газ , оцет и други от сорта ...
                            Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

Здравеите, двигателя вече работи чудесно благодарение ремонта на БОЯН .Благодаря ти БОЯНЕ .Монтирах двигателя , но се изгубиха 4 по 4 . Преди демонтажа на двигателя работеха , от какво може да е ?

Коментар

има ли дизелова фероза
                                [SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X