Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Малеее колко съм изкукал.
    Верно Пантера беше.
    Ами той Евлоги се грижи за снабдяването, пък аз не си записвам и спрях гинкобилобата......
    Браточка, не е важно да не си си пил гинко-билобата, а да не ти се налага да я пиеш, за да си спомниш защо не си си пил синьото хапче, че тогава трябва да си инсталираме койки в лабораторията....., това вече е проблем...за усойниците, но не от фирма "Кобра"!
    П.П. Извинявам се за спама!!!

Коментар

Вече и взех 225-ци. Като приключа ще ги сложа да видя с тях как изглежда.
      Е нали си виждал мойта с калните - тЕ така ще изглежда, само че по-лъскава и с по-щръкнала трътка.

А пък току виж съм намерил време и аз да си сменя ресорите, щото още отлежават, да вземем да си ги премерим.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ей Жоро, щом за лебедката мислиш верно му се вижда края Браво!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          А пък току виж съм намерил време и аз да си сменя ресорите, щото още отлежават, да вземем да си ги премерим.
          Аз пък ще те подмамя с канал и пазене страх на мързела та да видя докато си сменяш ресьорите, на "Джип4о" твойте по-големи гуми биха ли опирали някъде, че нещо едни мухи се разбръмчаха в иначе празната ми глава ама сигурно е от пролетта
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Аз пък ще те подмамя с канал и пазене страх на мързела та да видя докато си сменяш ресьорите, на "Джип4о" твойте по-големи гуми биха ли опирали някъде, че нещо едни мухи се разбръмчаха в иначе празната ми глава ама сигурно е от пролетта
            Само време да намеря, и ще се домъкна.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес я монтирахме върху Лебедката.

Предварително още при кърпежа на шасито монтирах удължения на роговете:

Ето как монтирахме плочата

Наложи се да я скъсиме за да падне на необходимата височина

Последно редактирано от iiiopo; 22-03-09, 16:11.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Стана супер.

Обаче се яви проблем.
                Не остана подходящо място на блока за управление.

Единият вариант е да се опитам да го сместя в такава поза до плочата. Като бъдещата броня ще го закрива.

Другия вариант е да го монтирам вътре в купето, като удължа кабелите.

Някакви други идеи?
                О899 2б2 1З2

Коментар

А каква ще ти е бронята? Ако е някаква измишльотина като тази:

Извинявам се, че не се вижда добре, но почти нямам снимки на новата - стара фероза. Та Жоре ако я някаква такава подобна, мисля, че спокойно можеш да си го оставиш до лебедката или под нея и да не се занимаваш с удължаване на кабели и търсене на място в купето. Та сподели с каква броня ще да си

Коментар

Марианче твоята броня е уникална и ще си остане такава. Тошко много добре я е барнал. Няма да а копирам.
                    Ще гледам да сътворя нещо мое си. Въртят ми се някакви идеи ама ще видим.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Жоро, много добре изглежда. Аз се притеснявах, че ще ти прикрие голяма част от охлаждането. Имам някои идеи относно височината, но като се чуем или ако не сте свършили, като се видим.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                        Жоро, много добре изглежда. Аз се притеснявах, че ще ти прикрие голяма част от охлаждането. Имам някои идеи относно височината, но като се чуем или ако не сте свършили, като се видим.
                        Дечи, правим всичко възможно да приключим докато дойдеш.
                        Така че като се чуем.
                        Последно редактирано от iiiopo; 22-03-09, 17:46.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Марианче твоята броня е уникална и ще си остане такава. Тошко много добре я е барнал. Няма да а копирам.
                          Ще гледам да сътворя нещо мое си. Въртят ми се някакви идеи ама ще видим.
                          Няма ли вариант да се монтира оригиналната броня? Подобаващо изрязана де. Или пречат удълженията на рамата?
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

По принцип искам друга, по-здрава. За да мога да я напъвам с джака когато се наложи.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

По принцип искам друга, по-здрава. За да мога да я напъвам с джака когато се наложи.
                              Аха... Прав си за здравината, Аз мойта съм я огънал и от двете страни без въобще да се усетя къде и как е станало.
                              Питам , щото и аз имам мерак за лебедка по-нататък...
                              Прикачени файлове
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Жоре, направи си място за вдигане с джек, монтирано на плочата на лебедката, отдолу. Примерно квадратен профил с нужните размери. Отпред все едно каква броня ще правиш, за да я направиш такава, че да можеш да я напъваш с джек, трябва да стане много, ама много тежка, което на ферозата няма да се отрази добре. И аз мислех някакви яки и тежки варианти, но стигнах до извода че ще направят повече бели, отколкото ще има ползи от тях. За момента още се колебая дали да "подпра" оригиналната броня с допълнителна конструкция отзад, или да правя тотално нова.

Друг вариант е да вдигаш за роговете - да завираш джека в предния им край.

А на оная броня от тъмната снимка, може ли някой да направи по-добра снимка. Черпя бира.

Понеже и аз ще правя накякво творение, та събирам идеи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X