Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Ще си ги покажем някой ден. Ама смятам утре да боядисвам. Времето ме гони. Крайно време да приключвам на тоз етап.
    В крайна сметка ще ги пръсна с каквото имам пък каквото стане.

ПС. Като приключа смятам да инциирам една ферозаджийска среща. Отдавна не сме се събирали, пък и доста ферози станахме във форума.
    Еми ако искаш мини утре сутринта през нас

ПП аз фероза нямам
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      ...ПП аз фероза нямам
      Да виждам от аватара ти. Но идеята ми дойде ей така.

ПП. М/у другото на последната ферозаджийска от 10-15 коли само 3 бяха Ферози .
      О899 2б2 1З2

Коментар

Да виждам от аватара ти. Но идеята ми дойде ей така.

ПП. М/у другото на последната ферозаджийска от 10-15 коли само 3 бяха Ферози .
        е тогава ще се домъкна

0885559959
        петър
        дрънни ако искаш да се разберем нещо за утре да видиш на живо как е и да ти дам малко боя за проба
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Днес спретнах и задната броня. Нищо особено, правоъгален профил 100х40х3 монтиран цял от край до край.

Пръснах ги броните с епоксиден грунд и смятам след това да ги боядисам с черен мат.

Някой да знае къде се продава черен мат на спрей?
          Купи си спреи на Дупликолор,има едни 700 мл.,май бяха около 9 лв.Купувал съм ги и от разни железарий,и от Бриколаж.А,дали ще падне,зависи от подготовката отдолу .

ПП,нещо споменаваш за срещи ,организация ли е това...А,само за Ферози ли ще е?
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Браво, наистина с много мерак и желание всичко може да се сътвори ... получило се е доста добре!
            Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Купи си спреи ... А,дали ще падне,зависи от подготовката отдолу .

Посипвам си главата с пепел.
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                ...ПП,нещо споменаваш за срещи ,организация ли е това...А,само за Ферози ли ще е?
                На ферозаджийските срещи е добре дошъл всеки. Няма да ви връщаме я.

...ама нека Жоро приключи на спокойствие, пък срещата ще я измислим лесно. Вече и времето е хубаво, пък и калчица още се намира. Аз точно това време на годината най го обичам, за разходки.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вчера бях приятно изненадан.
                  Последната седмица имах грижи и въобще не ми беше до Ферозата.
                  Но брат ми сутринта я паркира пред нас готова и завършена.
                  Spotbeam се домъкна от Щатите и се включил в боядисването на кръпките.

О899 2б2 1З2

Коментар

Е,ха честита стара-нова Фероза .
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Дори още не съм я покарал. Само набързо и направих смики.

Хм. Сега от снимката забелязах, че е хлътнала ламарината до левия заден мигач. Евлоги, да не си и врътнал некое кръгче в гората преди да я докараш?
                      Последно редактирано от iiiopo; 12-04-09, 19:21.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Честитооооооооооооооо Много наконтенка ми изглежда А бронята е направо жестока. Браво! Хайде качвай се да я покараш и пиши как е

Хм. Сега от снимката забелязах, че е хлътнала ламарината до десния заден мигач. Евлоги, да не си и врътнал некое кръгче в гората преди да я докараш?
                        И мойта е така. Подозирам, че е от зависването на задната врата, но си е само предположение. Абе хайде ламарината да ти е кусура сега

Коментар

Поздрави за Добрата работа iiiopo, а светлините отзад как ги преработи или съм пропуснал нещо?
                          Очаквам още коментари, като пробваш и детайла към когото прикрепи Ферозата.

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
                            Поздрави за Добрата работа iiiopo, а светлините отзад как ги преработи или съм пропуснал нещо?
                            Очаквам още коментари, като пробваш и детайла към когото прикрепи Ферозата.
                            Светлините отдавна ги преместих горе, т.к. счупих светлините на лявата бронята. Приспособих фасунки за крушки от някакви стари стопове и мигачи към горните светлини, които са сложени само за декорация на тзи модел.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Браво , колега!
                              И аз мисля да ги местя горе , където (според мен) им е мястото...
                              Зимата брах ядове с окислени клеми , фасонки и липса на маса.
                              Дупките на бронята ще ги запуша (ако не я сменя изцяло).
                              Последно редактирано от TigerHunter; 12-04-09, 19:47.
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Разгеле!!! Евала! Да те радва безаварийно много километри.

ПП: Обещал си да ме дърпаш на някоя разходка!
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X