Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Жоро , айде отложи събора до лятото. Така ще се прибера и аз. Иначе после кой знае кога ще се навиеш пак да организираш...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Жоро , айде отложи събора до лятото. Така ще се прибера и аз. Иначе после кой знае кога ще се навиеш пак да организираш...
      По нататък ще е. В момента съм много ангажиран и нищо не мога да планирам и организирам в скоро време.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Жоро, разликите в разстоянието между гумата и калника отпред и отзад (отпред е много по-малко) след монтажа на лебедката и бронята ли се получи? Окачването как е?

Поздравления за работата дотук!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Жоро, разликите в разстоянието между гумата и калника отпред и отзад (отпред е много по-малко) след монтажа на лебедката и бронята ли се получи? Окачването как е?

По-скоро е следствие смяната на ресорите.
          Тепърва предстои да нятягам и регулирам торсионите.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Отзад стои супер така. Отпред ми се струваше по- висока на предишните снимки. Явно и лебедката и е понатегнала...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Жоро, честито, радвай и се от сърце, заслужил си го.

Специални поздрави и на брат ти, невероятен екип сте!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение

Предницата от лебедка не кляка, поне не забележимо. Сигурно се климбуца повече, но не кляка повече от 5-6мм. Ферозата е с твърде дървено окачване и отпред, и отзад.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля че лебедката клекна 1 см. може и по-малко. А на предишните снимки май беше с другите гуми които са по малки.
                  Спарки, можеш ли да измериш на твойта какво е разстоянието м/у горните тампони ограничителите, да се ориентирам до каква степен да натягам торсионите.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Кажи ми какъв размер са гумите, с които е на снимката, и бих могъл грубо да ти кажа с колко.

при мен са 225/75/15 и диаметъра им, премерен с рулетка, е 75см.

Премери, да сравним, и ще ти кажа според мен колко би могъл да вдигнеш. Не съм мерил разстояния, но един ден си играх за 15-ина минути да я вдигам нагоре-надолу с крика, и да преценявам колко може да се вдигне, без допълнително преправяне.

Ако погледнеш размерите за реглаж на предницата от сервизното ръководство, мисля че няма никакъв проблем вдигане с 5cm/2 инча, спрямо заводските. Ако хода надолу ти дойе малък, то ограничителните тампони могат да се поокастрят и хода надолу леко да се увеличи. Мисля че амортисьорите имат достатъчен запас от ход надолу, така че хода да се увеличи с 2-3 сантиметра.

Имай в предвид че и ресорите ще поолегнат със сантиметър-два, а може и повече, така че не бива да се стремиш да я вдигаш така че да се изравни със задницата - няма смисъл, защото после ще се наложи да я сваляш.

ПП: Бих премерил всичко, разбира се, само дето джипката ми седи на село, където ще се вястна чак другия уикенд.

ПП2: моите предни полуоски са в почти хоризонтално положение, на око. Не съм я вдигал, и вероятно е поулегнала, спрямо заводските настройки. Но си мисля, че спрямо височината, при която полуоските са хоризонтални, може да се вдигне без проблем с 5 сантиметра. Ходовете отпред не са панацея, еле пък за ферозата - тя и без това си ги няма, още като излезе от завода.
                    Последно редактирано от sparkybg; 12-04-09, 22:53.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Браво, супер се станала Ферозата , да те радва много километри.
                      sigpic

Коментар

Ето коя Фероза ще ни измъква от дълбоки кални коловози вече....
                        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Браво Жооро, много добре е станала. Със здраве да си я караш.
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

ха със здраве да си я караш, ма от опит знам че колата си обича човека дето си се грижи за нея и се отблагодарява по достойнство, добра работа евала
                            Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

поздравления калега и адашче
                              да си те слуша и радва и да не те оставя посредата на пътя
                              така както ти не я остави да изгние напълно

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                                Мигачите ще са под фаровете на престилката, тънки от голф2.
                                тия дни ще ги монтирам.
                                А габаритире са в самите фарове, тах съм ги сменил с такива от Застава Юго, че мойте бяха с ръждясали рефлектори.
                                Браво Жоре! Много добре е станала, но и ти корав излезе. Да си я караш със здраве и много да те слуша.
                                По повод фаровете и мигачите, би ли направил една по-детаилна снимка на участъка с фара и мигача, за да видим как е станало? По рано друг съфорумец писа, че фаровете от Юго искали преходна гривна, защото били с по 1 см по-малки. Ти как реши този проблем?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X