Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Да, мигачите са станали перфектно. Мисля и аз така да ги правя. Конкретните мигачи, които съм купил са за голф 2, тънка броня. Мисля че от голф 1 са същите. Тия от дебелата броня са много високи, и не стават.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
      Браво Жоре! Много добре е станала, но и ти корав излезе. Да си я караш със здраве и много да те слуша.
      По повод фаровете и мигачите, би ли направил една по-детаилна снимка на участъка с фара и мигача, за да видим как е станало? По рано друг съфорумец писа, че фаровете от Юго искали преходна гривна, защото били с по 1 см по-малки. Ти как реши този проблем?
      Всъщност този друг колега съм аз. Да фаровете на снимката са от Юго. С преходна гривна. Ще ги снимам по подробно тия дни.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Стават и фарове от Renault Rapid - баничарките. Също си имат габарит. Мисля че при тях преходна гривна не трябва. Намират се по 40-60лв комплекта.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Яви ми се проблем с охлаждането на двигателя но е отстранен, след смяната на термостата. Явно от дългото стояне на сухо е заклинил в положение плузатворен.
          Не съм я изкарвал още в гората. Просто нямям време. Но в града не спира да се движи, ту аз ту Евлоги и се кефиме. Новите ресори са малко по твърди но не друса кой знае колко повече от оригиналните. Освен това със сменени задни амортисьори е много по стабилна. Малатестата са шумни, но шумът е приятен. Бяха се позагубили доста от тоците на задните светлини, но ги оправих. Остават тоците на задната врата (буксата и е потънала в патина), нивото за бензина и светлина за задна скорост.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Остават тоците на задната врата (буксата и е потънала в патина), нивото за бензина и светлина за задна скорост.
            Предполагам някой куплуг отзад е "заръждявял" и се губи маса, но съм сигурен че ще го намериш и сам....ако не, ще ми се дотъркалваш и ще го намерим
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

колега кога ще се насрочи събирането и ако има такова ме броите и мен
              п.п ако не съм на работа де

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                колега кога ще се насрочи събирането и ако има такова ме броите и мен
                п.п ако не съм на работа де
                Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                По нататък ще е. В момента съм много ангажиран и нищо не мога да планирам и организирам в скоро време.
                За съжеление още съм така.
                Но това не пречи да се съберат много Ферози на едно място, дори и да немога да дойда. Стига някой друг да го организира.
                Няма да е за последно я.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Аааа не! Ферозаджийска среща без твое присъствие - НЕ!

Коментар

и аз така мисла
                    пресен съм на мисла че трябва да си там пред нас
                    ти си нещо като пътеводна светлина за останалите

Коментар

Абе iiiopo ще те порицая публично, бива ли така да не пишеш какво става с ферозата, та да се налага да питам Аааа сложи снимка, пиши как е, слуша ли те, лебедката пробва ли я???

Коментар

Преди няколко дни съвсем случайно я мернах на iiiopo ферозата паркирана в центъра. Много добре изглежда. Пожелавам и много безаварийни километри.
                        Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Абе Жоре, къде мога да дойда да я поразгледам............че ми влязоха тука някакви големи мухи в главата и става напечено.
                          Един вид ноу хау.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                            Абе Жоре, къде мога да дойда да я поразгледам............че ми влязоха тука някакви големи мухи в главата и става напечено.
                            Един вид ноу хау.
                            Звънни утре слетобед. Ще се разберем да се видим.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

ok. Като се върна от риба ще ти звънна.

Коментар

Колега, фероцата е станала много добра. Браво.
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X