Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по Кията днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по Кията днес?

0878808512-"Колос",София
    0878345011-"Базис-М",София
    Ползвал съм и двата доставчика на части за Корейски автомобили и за сега нямам оплаквания.

Коментар

Първоначално публикуван от nekakav Преглед на мнение
      Извинявам се, имам DAEWOO Korando ... яка машина, за тази тема ли е или има друг раздел?
      Че скъсах шарнирен болт на предно дясно колело и да питам откъде взимате части?
      Това е твоят раздел, и прочети всички теми които са за теб, а не само първите 3.

Тоя шарнир е трябвало да го смениш преди 2-3 години !
      Заради такива изцепки ще ти разправят, че си си взел кенеф.
      Не е лошо да си погледнеш маслата, което също май не си направил.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

днес ми остана малко време и реших да монтирам една ламБа на двигателя, да си я пуска, да не го е страх от тъмното.
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Доколкото виждам, лампата е светодиодна, а светодиодите не обичат жегата. Иначе, за снимка - добре изглежда.
          KIA Sportage 2000 TD - 2000г.

Коментар

И аз се замислих, дали жегата няма да им разкаже играта, но каквото - такова. Времето ще покаже
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Днес денят беше наречен за кратка разходка,измиване и възстановяване на фаровете...
              Прикачени файлове

Коментар

Тия фарове няма ли да ги прънеш с UV защитен лак или да им сложиш фолио? За 2-3 месеца ще пожълтеят отново

Иначе взех сериозно да се замислям за гуми като на McNico. 74 см са добра височина за мен. Излиза, че са по-високи от колкото ги пресмята калкулатора.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  Тия фарове няма ли да ги прънеш с UV защитен лак или да им сложиш фолио? За 2-3 месеца ще пожълтеят отново

Иначе взех сериозно да се замислям за гуми като на McNico. 74 см са добра височина за мен. Излиза, че са по-високи от колкото ги пресмята калкулатора.
                  Ще трябва да ги пръсна да се позапазят,че и без това не ми харесват,като светене,а са с крушки "Осрам",Найт-Брейкър и им ходи 13.4v напрежение.

Коментар

На мен бронята ми е интересна и ме впечатлява доста! Самоделна ли е или готова от някъде? Изглежда много добре.

П. С. Моите гуми по калкулатор най-вероятно излизат друго, защото реално са маркирани като 215r15. Т. Е. може и да не са точно 80. По калкулатор клонят към 85 по моите измервания, които няма как да са идеално точни. За момента продължавам да съм доволен.
                    Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
                    Renault RX4 '02 2.0 (Архи)

Коментар

Бронята е Витарова с променени захвати.
                      Материала от който е изработена е дебел 3мм.
                      Не е хваната директно за шасито-има енергопоглъщаща част.
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 19-11-16, 18:25.

Коментар

Интересно, харесва ми идеята. Как е реализирана енергопоглъщащата част, имаш ли снимки от монтажа?

Коментар

Нямам претенции,че точно това е най-правилното решение,но така го направих аз.
                          Между бронята и шасито поставих квадратен профил-1.5мм.
                          Прикачени файлове

Коментар

Мерси за инфото, че доста ми се върти идеята за такава броня. Доста просвет освобождава отпред спрямо стандартната.

Коментар

Продавам Турбо и алтернатор за мицубиши паджеро 2,5 тд-99 к.с
                              Това доста прилича на нашите алтернатори/2000тди/,някой да има яснота по въпроса?
                              Не знам в коя тема,та за това тук.
                              Благодаря!
                              .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                              Киа спортаж2000тди 98г
                              Ауди А3 1.9ТДИ
                              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от nekakav Преглед на мнение
                                Извинявам се, имам DAEWOO Korando ... яка машина, за тази тема ли е или има друг раздел?
                                Че скъсах шарнирен болт на предно дясно колело и да питам откъде взимате части?
                                Провери също и в Канекс,не съм пазарувал,но правят много добри промоции онлайн!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X