Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

В тази криво разбрана държава май никога няма да стане ясно нещо.
    Затова даваме докато можем после ще мислим.
    Десен волан !?!?!?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Във Варна се регистрират без проблем. Информацията е директно от КАТ. От преди 10 минути.

Ония боклуци, от фирмите за регистрация лъжат хората, че има проблеми.
      Май май си прав, но защо ли го правят? Продадохме скоро бус на човек от Варна, приятелят му(най-вероятно подобна фирма, защото беше споменал, че смята да ползва услугите на такава) му казал, че само с лявата половина от УК талона не ставало, трябвала и дясната(на която няма грам информация за автомобила, и част от която се праща в Английския КАТ за отписване). Върнахме му парите и си взехме буса. Остана му само гид-гела до Пловдив 2 пъти и обратно.

Коментар

Преди около седмица регистрирах кола в кат София и минахме само със едната част на талона и договор за покупко продажба на англииски. Тази с отрязаците никои не ми я е търсил а и тя след като отписахме колата вече е на няколко парчета а и доколкото знам тя се използва само за бланка при кореспонденцията с DVLA няма никакво отношение към регистрацията на колата извън UK. Но де да знаеш на българския катаджия какво може да му роди главата
        0-

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
          Това ела го кажи на англичаните дето карат тунинговани корвети по 800 коня с ляв волан! ....,а и явно германците им е по-малко мил живота щом приемат коли с десни волани
          Ти знаеш бг шофьорите и простотиите им, нъл тъй.
          Ако си карал в германия/англия ще усетиш разликата и защо там може, а тук е подсъдно.

И у нас може с десен волан, ама с бг индивидите и състезателите на пътя не си е работа. Защо да си жертваш живота за 5-6 000 лв ? ми ако не си сам в колата?

Коментар

Аз предлагам тази тема да я забравим и да се съсредоточим върху изборите.Ба'т ви Бойко като вземе премиерското място се надявам в типичния му стил на "мачо"да нарита някой и друг ударен откола с десен волан хомозадник и нещата да се регулират в духа на Европейската народна партия.

Коментар

За кола с десен волан съм съгласен, по трудно е. Но за джип с автоматични скорости карането е без проблем. Доста по-внимателен съм. Качеството на 4Х4 2-ра употреба, внос от Англия е доста над това за Европа. Имам опит. Всичките джипове бяха със сервизни книжки с пълна история, добре поддържани, на реалните мили.

Коментар

Момчета лоши новини вчера ми отказаха регистрация в кат Дупница (Кюстендил) На въпроса защо отговора беше че има нареждане от началника да не се регистрират А като се замисля че имам 2 коли и един бус с десен волан за продаване направо ми се реве.......
                0-

Коментар

Закона би трябвало да е същия навсякъде.....

Коментар

В понеделник ще ходя да видя в КАТ София как стои въпроса но маи не са на добре нещата как гледам доста народ като мен ще изгори с по някоя кола. То бива тъпотия ама поне по новините да бяха казали че от еди коя си дата спира регистрацията ама нали сме си в България.... ако това стане аз повече данък за кола няма да платя.
                    0-

Коментар

Преди няколко дни регистрирахме бус в Пловдив. Хватката беше, че не му дадоха преглед и малък талон, а за сметка на това дадоха някакъв си временен, валиден 1 месец, с който да се кара колата до сервиз - цялата тази история заради фаровете. Ти сега казваш, че напълно са ти отказали регистрация? Незнам, но поне според мен, за да влезе каквото и да е в сила, първо трябва да е прието като закон и обнародвано и каквито са там процедурите. Как така, шефа на КАТ Дупница не бил в настроение и казал да не се регистрират. Утре шефа на данъчното в Пловдив, може да реши данъка на коли над 10г. да е 2000лв., шефа на ДАИ Пазарджик да забрани самосфали да минават през магистралата около Пазарджик и тем подобни небивалици.

Коментар

Колега това в Дупница е от петък(вчера) човека си купи колата и след 2 часа се обади да ме "зарадва" аз не повярвах и се вдигнах от София да видя как така не става и ми показаха наредба подписана от някоиси че от 05.06.2009 се спира регистрацията на мпс с десен волан. И така върнах парите взех си колата а с клиента пихме по една студена бира оплюваики скапаната ни система.....
                        0-

Коментар

Aз си регистрирах сузукито в Четвъртък в КАТ Велико Търново. Без никакви проблеми, 50 лв и даже и фаровете на сменях.
                          Според мен е голяма глупост, щом в Германия може да се регистрира, защо при нас да не може.
                          Поздрави
                          Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Да се надяваме че е някакво чудо за 3 дни....
                            0-

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
                              Да се надяваме че е някакво чудо за 3 дни....

Пък да се надяваме че не е......
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Има такава проекто-наредва която забранява регистрацията на автомобили с дясна дирекция , но наистина се учудвам ,че тихомълком са я вкарали в действие ... Ще има "определена" фирма която ще легализира смяната на волана ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X