Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.70

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.70

+ за разделянето на картинката на JCV . На европейската карта е разделено и така е много по-лесно, когато карате в непознат град или по непознат път. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:633.jpg
Прегледи:2
Размер:72.9 КБ
ID:5318300
    GARMIN nuvi 2350 LT
    GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Първоначално публикуван от apetrov Преглед на мнение
      Имам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.
      Подкрепям желанието за разделен екран при .JCV Доста по лесно е когато не познаваш пътя.
      [B]Skoda Octavia[/B] [B]Scout[/B] 2.0 T[B]DI[/B] DPF
      140 hp 340Nm

Коментар

Имам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.
        За целта трябва ОФРМ да направят втори файл или да добавят във вече съществуващия такива картинки във съответния формат.
        nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Първоначално публикуван от ggeorgiev Преглед на мнение
          За целта трябва ОФРМ да направят втори файл или да добавят във вече съществуващия такива картинки във съответния формат.
          На М10 поне си е разделен екрана на две части - хоризонтално -> едно до друго, вертикално -> едно под друго.
          В тоя ред на мисли незнам дали не е до устройството, отколкото до картинките.

Коментар

И с модифицирания софт е на половина картинката.
            Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Не мога да си редактирам поста, ето така е при мен:

Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

При мен 3790 е на цял екран

Коментар

Искам да отбележа една промяна в с.Мокрище общ.Пазарджик.От няколко месеца в началото на селото има знак 40 км/ч. и табелка - важи за цялото село.
                  Сега е 50 км/ч.

Коментар

За съжаление не можем да го контролираме това. Ако ви разбирам правилно на един и същ уред виждате нашите JCV-та на цял екран а на европейската карта на половин, така ли е? Винаги съм смятал, че това зависи само от фърмуера на устройството и евентуалните му настройки (ако има такива).
                    Последно редактирано от sabin; 21-11-11, 23:43.

Коментар

Какви са тези настройки? На моя уред 2350 LT на европейската карта си излиза навсякъде картинката на половината екран. А на OFRM излиза на целия екран, като не може да следиш пътя, оставащите метри до завоя и т.н. Та не може ли тези картинки да се направят да излизат като на CNE?
                      GARMIN nuvi 2350 LT
                      GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Първоначално публикуван от vangoran Преглед на мнение
                        Какви са тези настройки? На моя уред 2350 LT на европейската карта си излиза навсякъде картинката на половината екран. А на OFRM излиза на целия екран, като не може да следиш пътя, оставащите метри до завоя и т.н. Та не може ли тези картинки да се направят да излизат като на CNE?
                        Не знам да има начин, но ще питам. До сега си мислех, че това зависи само от устройството, но явно и в картата има нещо, което за съжаление не е документирано. Ще разуча въпроса.

Коментар

Е стига с тези JCV че няма да пуснат новата версия заради тях.....

Коментар

Наистина стига повече с тези jcv-та, заради някакви си шаренийки, които не носят кой знае каква полза /ако някой не се ориентира без тези картинки, просто за къде е тръгнал/. По добре да се обърне повече внимание подобряване пълнотата на картата, изчистване на грешки, променена организация на движение и допълване на офроуд маршрути и пътеки. Стига труд нахалост по тези jcv, да от търговска гледна точка изглежда добре, но е за малоумници и практически няма стойност. Като си в гората jcv-та няма, там трябват маршрути и пътеки, а и като те вкара в насрещното пак не е приятно, както и да е има си хора които се радват на шаренкото, затова и нека има и за тях )))))

Коментар

Работи се във всички посоки. Няма изпратени ни и не обработени оффроуд маршрути! JCV-тата наистина ни отнеха голям ресурс, но 99% от работата е свършена вече.

Коментар

Да очакваме ли JCV-тата и 3D сгради в градовете и района извън София ?
                                Истината е някъде там...

LZ2-009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X