Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.70

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.70

Защо не сложат посоките на еднопосочните улици да се виждат на картата при свободно каране.Таксиметров шофьор съм и не винаги ползвам навигиране до крайна цел,но ще ми е много полезно да виждам посоките на еднопосочните улици.

Коментар

Проблемът не е в картата (за която е темата), а че софтуерът на устройствата не ги показва.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Да, ако човек можеше да си дописва софтуера на нувитата сигурно щяха да станат безценни.

А примерно с ПОИ точка в началото на улицата и на всяко кръстовище няма ли това да може да се постигне? Хмммм....

Коментар

Кога се очаква новата версия да излезе?

Коментар

Първоначално публикуван от paynera Преглед на мнение
            Кога се очаква новата версия да излезе?
            Ориентировъчно, около средата на следващия месец.
            OFRM Team
            Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

В сайта karta.bg изпратих един лог ,за леки пропуски в град Мездра.

Коментар

Днес пътувах по с.Семчиново общ.Септември и каква беше изненадата ми когато видях,че асфалтирания път от много години до в.Милеви Скали ми го дава - черен път.
                Пътя е тесен но все пак е асфалтиран до хижата.Миналата година съм се качвал до Милеви скали иначе можеше да дам един трак.

Коментар

Ще може ли да издадете какво ново да очакваме в новата версия в края на месеца?

Коментар

Ами например тези с по-стари апарати ( nuvi 350 ) например картата да върви нормално а не да влачи с по 30 до 50 метра след кръстовище ( пример карта на европа 1,4 Гб от 2010 върви без проблем с карта на София , а офрм 5_60 влачи ) при един и същ мап детайл. М/у другото след използването на оригинален софт от Гармин , картите на офрм започнаха да влачат на по-старите модели на Гармин ??? извинявам се, че моя nuvi 350 все още работи, м/у другото на 5_20 работи без грешка, но тям няма новите магистрали и няма карта на село.

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
                      Ще може ли да издадете какво ново да очакваме в новата версия в края на месеца?
                      Обновени бази данни с адресите на Пловдив и Бургас, над 500 JCV-та (общо със старите), десетина нови населени места с адреси.

Коментар

Първоначално публикуван от lordextra Преглед на мнение
                        Ами например тези с по-стари апарати ( nuvi 350 ) например картата да върви нормално а не да влачи с по 30 до 50 метра след кръстовище ( пример карта на европа 1,4 Гб от 2010 върви без проблем с карта на София , а офрм 5_60 влачи ) при един и същ мап детайл. М/у другото след използването на оригинален софт от Гармин , картите на офрм започнаха да влачат на по-старите модели на Гармин ??? извинявам се, че моя nuvi 350 все още работи, м/у другото на 5_20 работи без грешка, но тям няма новите магистрали и няма карта на село.
                        Коя карта се влачи City ли?

Европейската карта е направена върху много едра "решетка" и затова върви бързо. Забелязва се когато погледнете един прав булевард, който се вижда на зиг-заг.

Използвайте функцията за показване на по малко детайл, която ще ви даде по добра производителност. Ако ползвате ТОПО - тя е оптимизирана за горските уреди.

Коментар

С Lite версията няма никакви ядове на Nuvi350.

Коментар

Да питам , в новата версия , ще има ли попълнения на вече съществуващите градове , конкретно за Русе знам улици , които липсват и други , които са затворени, а не са отразени коректно ?
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              Коя карта се влачи City ли?

Европейската карта е направена върху много едра "решетка" и затова върви бързо. Забелязва се когато погледнете един прав булевард, който се вижда на зиг-заг.

Използвайте функцията за показване на по малко детайл, която ще ви даде по добра производителност. Ако ползвате ТОПО - тя е оптимизирана за горските уреди.
                              -------------
                              Моля ви, с най-искренни извинения да ми простите "изцепката", знам че оправданието "бях си пийнал" не е извинение , но за съжаление беше факт. Сега отностно влаченето, оказа се виновник е новия фирмуер на Гармин от техния сайт, възтанових си версията 5.30 / от 4 април 2008 / на Гармин и картата се "намести" - дава в момента без грешка. Пак се извинявам за Изцепката.

Коментар

Имам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X