Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.70

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.70

Вчера се прибирах от София за Хасково и реших да слезна от магистралата не по околовръсното на Пловдив, а да мина през Първомай - Дебър - Е80 - Хасково. До влизането в Първомай нямаше проблем но вътре има големи промени и нувито се шашна, не се минава ЖП прелеза, сега е заграден с бетонна ограда, намерих един нов надлез но го няма на 5.60 и след него липсват 20-30м от пътя на картата. Някой колега от там да изпрати корекции на разработчиците на картата, аз имам само координатите на надлеза.

Коментар

Новият надлез в Дебър наистина го няма, както и не е отразен затвореният завинаги ЖП прелез до гарата. Но най-новият надлез (прилича на околовръстно на Първомай) го има в 5.60. Това наистина е пряк път до Хасково, Свиленград и Истанбул, и би било добре да се обърне внимание на улиците в града, ако е възможно.

Коментар

Освн, че пътя е по кратък е и по бърз. С около 40км. се удължава пътуването по магистралата.

Коментар

Не знам дали това, което ще напиша тук е по темата, но би било полезно за тези, които отиват към или се връщат от морето това лято.. Това, което показвам е алтернативен маршрут от с. Венец до магистралата.. Избягва се най-натоварения път от Венец до Карнобат и целия преход до магистралата.. Минава се през с. Церковски и с. Крумово Градище..Пътя е по-кратък с километър и нещо, най-много да се засечете с 2 коли по цялото трасе, а асвалта е превъзходен!
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:129.0 КБ
ID:5298193

Коментар

Да го беше пуснал преди да отида на Приморско.

Коментар

Пътувах от Каварна за Двореца и ботаническата градина в Балчик. На картата имаше ляв завой,а улицата я бях подминал доста преди това. На снимката съм я отбелязал с червено. След още един опит се отказах и продължих по 90017 и на ляво.
              На 10км от Шабла до фара има рибарско село. На картата няма име но на табелата ппед селсцето пише Кариа.
              И последно,днес видях новата камера за скорост на околовръстното пред Шел"Бояна". Камерата гледа посока Пловдив с ограничение 80км/ч
              Прикачени файлове

Коментар

привет!

в последната версия липсва едно село чарган,близо до ямбол.почти съм сигурен,че на предишната версия го имаше там.ако може го добавете в бъдещата карта.

Коментар

Първоначално публикуван от heavy66bg Преглед на мнение
                  привет!

в последната версия липсва едно село чарган,близо до ямбол.почти съм сигурен,че на предишната версия го имаше там.ако може го добавете в бъдещата карта.
                  Има си го селото, че даже и улици си има

Име:Capture.jpg
Размер:83.5 КБ
ID:5298277
                  LZ1PER

Коментар

привет!

Трябва да се търси Накъде>Градове - а не "Адрес" защото в селата обикновено нямаме адреси.

Коментар

привет!

Селото си го има - с. Чарган, Ямбол.

Коментар

Преди 1 месец накъде всички улици в София, жк. Борово станаха еднопосочни .. може би ще искате да актуализирате това в следващата версия ..
                        Поздрави

Коментар

Здравейте,
                          нямам идея от картата или аз съм сложил други настройки, но на връщане от Бургас за София постоянно ме пращаше през Карлово, а не на магистралата през Пловдив.
                          Миналата година пак имах път към Бургас и нямаше този проблем. Пробвах да сменя най-бърз и най-кратък ... проблема може ли да е в приемника или в задприемното устройство

Коментар

Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнение
                            Здравейте,
                            нямам идея от картата или аз съм сложил други настройки, но на връщане от Бургас за София постоянно ме пращаше през Карлово, а не на магистралата през Пловдив.
                            Миналата година пак имах път към Бургас и нямаше този проблем. Пробвах да сменя най-бърз и най-кратък ... проблема може ли да е в приемника или в задприемното устройство
                            Вероятно сте задали опцията за избягване на магистрали.

Коментар

Здравейте!
                              Имам малка питанка.
                              Опитвам се от Славия да стигна до магистрална отсечка "Люлин".
                              Проблемът е, че през Суходол в Мапсорса не се получава.
                              По спомен имаше отбивка за Суходол.
                              Аз нещо греша или . . . ?

Коментар

Първоначално публикуван от cambodja Преглед на мнение
                                Здравейте!
                                Имам малка питанка.
                                Опитвам се от Славия да стигна до магистрална отсечка "Люлин".
                                Проблемът е, че през Суходол в Мапсорса не се получава.
                                По спомен имаше отбивка за Суходол.
                                Аз нещо греша или . . . ?
                                За това ли става въпрос?

Име:Untitled.jpg
Размер:207.6 КБ
ID:5299216

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X