Обява
Свий
Няма добавени обяви.
OFRM Geotrade 5.70
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: OFRM Geotrade 5.70
Подкрепям желанието за разделен екран при .JCV Доста по лесно е когато не познаваш пътя.Първоначално публикуван от apetrov Преглед на мнениеИмам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.[B]Skoda Octavia[/B] [B]Scout[/B] 2.0 T[B]DI[/B] DPF
140 hp 340Nm
Коментар
-
За целта трябва ОФРМ да направят втори файл или да добавят във вече съществуващия такива картинки във съответния формат.Първоначално публикуван от apetrov Преглед на мнениеИмам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT
Коментар
-
На М10 поне си е разделен екрана на две части - хоризонтално -> едно до друго, вертикално -> едно под друго.Първоначално публикуван от ggeorgiev Преглед на мнениеЗа целта трябва ОФРМ да направят втори файл или да добавят във вече съществуващия такива картинки във съответния формат.
В тоя ред на мисли незнам дали не е до устройството, отколкото до картинките.
Коментар
-
За съжаление не можем да го контролираме това. Ако ви разбирам правилно на един и същ уред виждате нашите JCV-та на цял екран а на европейската карта на половин, така ли е? Винаги съм смятал, че това зависи само от фърмуера на устройството и евентуалните му настройки (ако има такива).Първоначално публикуван от apetrov Преглед на мнениеИмам само една молба за следващите версии. Екрана да се разделя на две когато се показва JCV - в единия край картата, в другия картинката на JCV-то както е на европейската карта. Много е красиво на цял екран, но съм сигурен, че е изключително объркващо за човек, който не познава дадено кръстовище с повече от 3-4 изхода като кръгово. Мисля че няма да съм единствен с такава молба иначе всичко останало е ток и жица.Последно редактирано от sabin; 21-11-11, 23:43.
Коментар
-
Какви са тези настройки? На моя уред 2350 LT на европейската карта си излиза навсякъде картинката на половината екран. А на OFRM излиза на целия екран, като не може да следиш пътя, оставащите метри до завоя и т.н. Та не може ли тези картинки да се направят да излизат като на CNE?GARMIN nuvi 2350 LT
GARMIN nuvi 250W - broken display
Коментар
-
Не знам да има начин, но ще питам. До сега си мислех, че това зависи само от устройството, но явно и в картата има нещо, което за съжаление не е документирано. Ще разуча въпроса.Първоначално публикуван от vangoran Преглед на мнениеКакви са тези настройки? На моя уред 2350 LT на европейската карта си излиза навсякъде картинката на половината екран. А на OFRM излиза на целия екран, като не може да следиш пътя, оставащите метри до завоя и т.н. Та не може ли тези картинки да се направят да излизат като на CNE?
Коментар
-
Наистина стига повече с тези jcv-та, заради някакви си шаренийки, които не носят кой знае каква полза /ако някой не се ориентира без тези картинки, просто за къде е тръгнал/. По добре да се обърне повече внимание подобряване пълнотата на картата, изчистване на грешки, променена организация на движение и допълване на офроуд маршрути и пътеки. Стига труд нахалост по тези jcv, да от търговска гледна точка изглежда добре, но е за малоумници и практически няма стойност. Като си в гората jcv-та няма, там трябват маршрути и пътеки, а и като те вкара в насрещното пак не е приятно, както и да е има си хора които се радват на шаренкото, затова и нека има и за тях
)))))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар