Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.70

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFRM Geotrade 5.70

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Сабине, както се разбира Момента е много близо, няма ли да кажете кой точно са Новостите в 5.70?
    Като най главна новост, е че има JCV-та в цяла България. Отделно сме обновили много пропуски в адресите, въведени са последните промени по околовръстното, новата детелина на края на магистралата, десетина нови населени места с имена на улици и половината с адреси, обновени данни и добавяне на адреси по зимни курорти, много нови кръгови из страната, много нови пътеки, нови офроуди, графика в села и стотици коригирани неточности благодарение на всички които ни изпращат поправки!

Коментар

Благодаря за инфото Събине, идеаЛен подарък се задава към коледа
      Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Здравей Събине,може ли да ползвам новата 5,7 версия на картата с фърм 5,1 на Nuvi 1300.Обикновено ползвам City.Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от ceco7 Преглед на мнение
          Здравей Събине,може ли да ползвам новата 5,7 версия на картата с фърм 5,1 на Nuvi 1300.Обикновено ползвам City.Благодаря предварително
          Защо да не може? Картата е съвместима с всички уреди поддържащи NT формат. Това са уредите произведени през последните 5-6 години, ако не и повече.

Коментар

Първоначално публикуван от panchev68 Преглед на мнение
            Не че искам да се заяждам но това е от 25-10-11, 15:28
            Поздрави!!!
            Абе колега ти не четеш ли за какви промени и допълнения се говори и пише и с които ще се обнови новата версия 5.70. Почти на всички е ясно че с тези корекции новата версия на картата е напълно нормално малко да се забави. Не е ли по добре да излезе един готов продукт който Събин и екипа му са го тествали или да пуснат в употреба версия която ще се тества от нетърпеливите клиенти. Не ми се иска да си представя какво писане ще падне тогава.

Коментар

Съгласен съм че работата е много, но постави се и на мое място (клиента).Ценя труда на екипа, но по някаква пречена не получавам емаили за актуализация. И какво става на практика: Всеки божи ден ходя на сайта да проверявам дали има нова версия. Съответно чета някаква дата... Друго: Имам фирма и ако се обвържа с дадена дата гледам да я спазвам защото иначе съм OUT. Писал съм много пъти за различни неща които смятам, че могат да станат доста лесно от гледна точка на разработка и ще има доста хора които са заинтересовани , но насреща никакъв отговор. Това е третата карта която купувам (1 в брой ) и 2 с устройства. Но насреща отношение от сорта : Тази сутрин ми развали настроението е ще почивам... Съжалявам, но смятам, че не е нормално отношение към клиенти... Отдавна се каня да спра да пиша в този форум, но това вече е върхът !!!
              Последно редактирано от milstan; 11-12-11, 11:28.

Коментар

Невиждам нещо лошо в това човек да си почине по време на уикенда. Още повече когато си го е заслужил на 100%. А относно разваленото настроение - еми прояви малко търпение. Не си ли имал моменти в които ти идва в малко повече. Дай да оставим хората да си довършат работата. Всички ще си получим новата актуализация когато стане готова.
                Последно редактирано от milstan; 11-12-11, 11:29.

Коментар

За празниците със сигурност ще е на пазара
                  Последно редактирано от milstan; 11-12-11, 11:29.

Коментар

Всеки има право на мнение, човека се е почувствал един вид прецакан...лошо няма.
                    Но аз съм на мнение че трябва да се чака колкото е нужно, предполагам имаме всички ясен спомен как излезе 5.61 версията.
                    По добре да си чакаме за да няма после пак фиксове заради бързане от пускане на продукта.

Пък и то не остана, седмица по рано или по късно не мисля че е толкова фатално
                    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от panchev68 Преглед на мнение
                      Съгласен съм че работата е много, но постави се и на мое място (клиента).Ценя труда на екипа, но по някаква пречена не получавам емаили за актуализация. И какво става на практика: Всеки божи ден ходя на сайта да проверявам дали има нова версия. Съответно чета някаква дата... Друго: Имам фирма и ако се обвържа с дадена дата гледам да я спазвам защото иначе съм OUT. Писал съм много пъти за различни неща които смятам, че могат да станат доста лесно от гледна точка на разработка и ще има доста хора които са заинтересовани , но насреща никакъв отговор. Това е третата карта която купувам (1 в брой ) и 2 с устройства. Но насреща отношение от сорта : Тази сутрин ми развали настроението е ще почивам... Съжалявам, но смятам, че не е нормално отношение към клиенти... Отдавна се каня да спра да пиша в този форум, но това вече е върхът !!!
                      Много ми е странен този истеричен напън за обновления, които понякога включват добавки/корекции за места, в които напъващите за обновления е възможно и никога да не стъпят.

А иначе, според публикуваните на сайта условия

Новите версии на OFRM Geotrade излизат четири пъти годишно.
                      Никъде не виждам посочени конкретни дати, на които живи или мъртви трябва да излизат обновления.
                      Мераклиите на всяка цена да обновяват по-добре да си помислят какво искат - набързо скалъпени версии за да може на всяка цена да се отбие номера или по-добре изпипан продукт с реални подобрения и по-малко проблеми. Ако е работата да се отчете дейност - по-лесно от това няма - пипват се 5 чертички на картата и се пуска "нова" версия 5.6789.

А че някой отдавна се канел да спре да пише в този форум ... Всеки е свободен да прави каквото пожелае. Като гледам, форумът май няма да загуби нещо съществено ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

-картата е уникална
                        -нови версии с: нови екстри, нови добавки, изчистване на стари грешки
                        -екипа отворен за контакт с потребителите с цел нови предложения и изчистване на грешки

Какво повече може да се иска.

А относно "прецакания колега": Такива хора винаги ще има! И не само да ти убият днес желанието за работа, а дори могат да те накарат да се замислиш за това което правиш (дали да се хабиш да са доволни всички или трябва да си я караш по-консервативно).

Колегата да си купи Европейската карта на Гармин, да прати към тях нещо за корекция, да изиска нещо ново по негов вкус, и да не забрави да им държи сметка за датата на новата версия!
                        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                          Като най главна новост, е че има JCV-та в цяла България. Отделно сме обновили много пропуски в адресите, въведени са последните промени по околовръстното, новата детелина на края на магистралата, десетина нови населени места с имена на улици и половината с адреси, обновени данни и добавяне на адреси по зимни курорти, много нови кръгови из страната, много нови пътеки, нови офроуди, графика в села и стотици коригирани неточности благодарение на всички които ни изпращат поправки!
                          Аз не искам да се заяждам, както нито да защитавам никого, но наистина когато се каже преди 45 дни, че ще е за в средата на миналия месец трябваше да е горе-долу тогава.
                          Иначе съвет към Събин и сие - може би трябва да си поставяте за всяка версия малко по-малки цели за да ги изпълните в срока който сте казали, а ако се получи повече ще е просто ОК. Знам че има доста работа, знам че има и грешки, знам че има и мрънкащи хорица от Гармин БГ, но има и мрънкащи клиенти.

Иначе ще видим какво ще се ни предложат от ГАРМИН БГ по случай новата им сграда на бул Асен Йорданов... Сигурно по-високи цени...
                          nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение

Колегата да си купи Европейската карта на Гармин, да прати към тях нещо за корекция, да изиска нещо ново по негов вкус, и да не забрави да им държи сметка за датата на новата версия!
                            И не на последно място - да е готов да им заплати извънредния труд през почивните дни (защото явно има претенции и към работното време .. ) !
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                              И не на последно място - да е готов да им заплати извънредния труд през почивните дни (защото явно има претенции и към работното време .. ) !
                              Не имам предвид малко повече коректност. Нищо по-хубаво няма от едно хоби да се прави бизнес - смятам, че 90 % от хората включая и аз, които се занимават с развой са започнали от там . Разликата е в отношението и отговорностите към клиентите (все пак от там идват паричките). Ето с едно подобно отношение аз моментално ще ида друг тип навигация IGO, Tomtom и т.н.т. Не съм давал зор. Наистина доста пътувам и когато съм имал някакъв проблем с картата съм го споделял тук, като съм смятал, че по-добре е да има някакъв диалог отколкото един емаил с предложение на което едва ли някой ще обърне внимание. .. Едното предложение беше да се раздели оффроад часта в отделен слой както са изолинийте - Който е карал с кола в балкана знае за какво става дума ( но нямаше никакъв отговор) . ... поне едно "много е сложно" .. Съжалявам, ако съм засегнал някой !!!
                              Последно редактирано от panchev68; 11-12-11, 21:49.

Коментар

Форума не е чат. Когато задавате въпроси, на които сме отговаряли много пъти не мисля, че си заслужава да отговарям. Ако наистина имате желание да научите нещо - четете!

Темата се отклони от предназначението и я заключвам!

Моля запознайте се с правилата на раздела! Едно от тях, е че въпроси от рода "кога ще излезе новата версия" са забранени в този раздел.

Не обърквайте нашето търпение със слабост!

В този форум и в нашата фирма не важи правилото "клиента е винаги прав" а важат написаните правила!! Платили сте си за карта и я ползвате - всичко отделно което правим в този раздел за Вас е подарък, но след като има индивиди които не го ценят и смятат "че сме длъжни" няма да правим и толкова!

Благодарим на всички, които НАИСТИНА ни помагат и ни изпращат корекции - това са хората допринесли за този прекрасен продукт!

Който има въпроси да си запише във фирмата час за консултация с мен за 50 Евро на час.

Поздрави на всички!
                                Последно редактирано от sabin; 11-12-11, 23:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X