От: OFRM Geotrade 5.70
Защо "стига вече с тези JCV-та", какво като са шаренийки - явно си нямаш представа колко е полезно при обикаляне на дадена страна в Европа (не ти говоря за пердашене направо с няколко смени на магистрали). Примерно в Белгия на мен лично ми е много странно как им се разделят повечето изходи - 3 изходни ленти от магистрала - 3 различни пътя и JCV-тата много ми помогнаха. Вярно, че и Lane assist е за това ама защо да не е красиво като може. За да си вземеш 37хх или 34хх значи си искаш освен добър и практичен навигатор, то и красив, ако беше обратното щях да си карам на TomTom или някоя друга подобна. "ако някой не се ориентира без тези картинки, просто за къде е тръгнал" - GPS-ите който ползваме са средство за ориентация и много хора ги ползват като такива, картинките са за улеснение и красота, но когато при такава ситуация пречат значи има проблем. Съгласен съм, че трябва да се обърне вничание на пълнотата на картата и тн. единствено офроуд пътищата са ми на много заден план, а съм сигурен, че и на огромната част от потребителите. Не казвам, че не трябва да ги има, да не се допълват и тн., но я се сети къде шофираш 80-90% от времето и ако тръгнеш на път - примерно за Горно Нанадолнище - в настройките черни пътища ли ще му дадеш на навигатора си с предимство. Мисля, че поне от това са по-важни JCV-тата. "Стига труд нахалост по тези jcv, да от търговска гледна точка изглежда добре, но е за малоумници и практически няма стойност" - като мислиш така не си купувай уред, който ги изобразява, не си ги слагай на уреда или просто си спести този коментар, защото мисля, че обиждаш много от нас, който го харесват, дали са си парите за най-доброто и си искат това, което им се полага. "Като си в гората jcv-та няма, там трябват маршрути и пътеки" - а като излезеш от гората, където не живеят повечето от нас ? "както и да е има си хора които се радват на шаренкото, затова и нека има и за тях" - еми радвам му се и какво...
Първоначално публикуван от dido_nm
Преглед на мнение
)))))
Коментар