Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFRM Geotrade 5.50

Първоначално публикуван от cambodja Преглед на мнение
    Отпадна ли старта на трафика от 29.04 ?
    Темата е тук:
    http://offroad-bulgaria.com/showthre...61#post1519261
    Последно редактирано от Pacific; 01-05-11, 18:20.

Коментар

Благодаря!

Коментар

Сабине, здравей!

Забелязах един неприятен бъг в OFRM 5.50 TOPO CYR. Карам по Стамболийски в София. Посока от центъра към Люлин. Задал съм адрес в Люлин. Прекарва ме както обикновено надясно по К. Величков и след това наляво по Сливница. Завоя надясно от Стамболийски по К. Величков обаче не го брои за завой, а ми казва да карам до завоя със Сливница. Просто го пропуска и ми съобщава направо следващия завой?! Все едно караш само направо от Стамболийски до Сливница!

Коментар

Благодаря, ще го погледна.

Коментар

В Мъглиж улица Комсомолска няма от 15 години? Улицата се казва Лев Попов! Нито Червеноармейска нито Куйбишевска инам чувство че просто са преписани имената от NT2011.40 Не може да се търси по номера? Картата те изпраща на съвсем други номера! Ако имате възможност корегирайте имената на улиците с истинските! Извинете!

Коментар

Еми хайде колега, щом си оттам, направи по една ПОИ точка с истинското име и ги прати на karta.bg или ги дай тук.

Коментар

Не мога,не живея в БГ.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                  Събине, малко помощ за един неграмотник.
                  И аз, барабар Петко с мъжете си купих жепесе - Гармин Нуви 205 W. Сега като видях темата и реших да се ъпдейтвам(бахти думата).
                  Всичко карах по инструкциите, обаче като свалих файла и реших да го разархивирам не стана. Пише ми, че няма файл за екстрактване.
                  Пробвах с други файлове - тях ги разархивира, но тоя не ще. От какво може да е?
                  И понеже мойто Гарминче е от евтините, коя карта е подходяща за него?
                  Предварително се извинявам за лаишките въпроси.
                  ЕВАЛА ТИ !!!!!! (бахти думата) Рядко се срещат такива като теб !!!!
                  Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Хубаво, ама какво трябва да направя?
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                      Хубаво, ама какво трябва да направя?
                      На страницата за сваляне в www.karta.bg има подробни инструкции как се инсталира обновлението. Ако не можете да се справите, моля пишете на е-мейла по поддръжка info (маймунка) karta (точка) bg, за да Ви окажем съдействие.
                      OFRM Team
                      Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Когато е в режим на навигация - (зададен маршрут) картата изостава с 20 -на метра . Това е на N3790T - Върнах старата версия 5.40 и всичко е ок. Колега с N205 - Идентичен проблем. Ситуацията е адски типа защото вместо да те навигира. Ти съобщава какво си направил. С Европейската карта никакъв проблем. Има проблем с рутирането на N3790T. Когато е в режим на избиране чертае произволни линии когато смениш типа на рутирането. С Европейската карта също никакъв проблем.

Коментар

Коя карта ползвате? Каква е настройката за детайла? За да ви помогнем трябва да ни дадете повече информация.

Ако не смогва да изчертава детайла на картата трябва да настроите уреда на по-малко детайл. OFRM е с много повече детайл от City Navigator и затова бави повече. Отделно е направена и на по-гъста координатна решетка за да не разкривява обектите по картата.

Коментар

• Значи от булевард "Черни Връх" посока Драгалевци от дясната страна някъде до Южен Парк са няколко улички - там ме заби . Картата която ползвам е CITY варианта със включен City Navigator, но само релефа. Това за мен е оптималният вариант за N3890Т Изчертава много по-бързо и няма излишната информация за пътна карта. Поздрави Боян Панчев

Първоначално публикуван от panchev68 Преглед на мнение
                            Когато е в режим на навигация - (зададен маршрут) картата изостава с 20 -на метра . Това е на N3790T - Върнах старата версия 5.40 и всичко е ок. Колега с N205 - Идентичен проблем. Ситуацията е адски типа защото вместо да те навигира. Ти съобщава какво си направил. С Европейската карта никакъв проблем. Има проблем с рутирането на N3790T. Когато е в режим на избиране чертае произволни линии когато смениш типа на рутирането. С Европейската карта също никакъв проблем.
                            Между другото това се появи на TOPO Варианта след включване на трафика.
                            Последно редактирано от Pacific; 05-05-11, 11:04.

Коментар

Здравейте!

Откривам някои доста притеснителни неща, свързани с обратни завои на кръстовища, където съм сигурен, че такъв там не е разрешен. Досега карах с изключена опция на Нуви-то за U-turn, но реших да я включа, тъй като ме караше да заобикалям доста. С голяма изненада откривам следното:

С карта OFRM Geotrade City 5.50 CYR и Mapsource с включена опция да не избягва обратни завои правя маршрут:

(Царица Йоанна и Панчо Владигеров) - маршрут с долните параметри ме кара да направя обратен завой на Панчо Владигеров с Царица Йоанна, което е забранено, тъй като стрелката на светофара ясно указва, че е разрешен завой само наляво от секцията за ляв завой.
                              от N42 43.150 E23 15.264
                              до N42 43.146 E23 15.243

(Панчо Владигеров и Джавахарлал Неру) - същия случай, обратен по Панчо Владигеров - не е разрешен, има стрелка на светофара само за наляво.
                              от N42 42.981 E23 15.082
                              до N42 42.973 E23 15.089

(Дондуков и Черковна) - за този не съм 100% сигурен, но на кормуването ме прекараха оттам и си го спомням - обратен по Дондуков
                              от N42 42.100 E23 20.961
                              до N42 42.107 E23 20.921

(Орлов мост) - тук мисля спор няма - обратен на Цариградско - няма начин
                              от N42 41.401 E23 20.304
                              до N42 41.399 E23 20.290

Преполагам, че това някакси не е взето предвид в рутирането, но ще е добре да се направи, най-малкото поне за по-големи кръстовища със светофари с отделни секции за ляв завой и стрелка на светофара.

Поздрави!

Коментар

Колега,на светофара като го гледаш в лявата страна има ли табела за забранен обратен завой,ако има значи е забранен.
                                Garmin nuvi 765T

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X