Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFRM Geotrade 5.50

Благодаря!
    Вазможно ли е да получаваме известие за новите версии на мейлите както бе преди?

Коментар

Първоначално публикуван от egeniv Преглед на мнение
      Благодаря!
      Вазможно ли е да получаваме известие за новите версии на мейлите както бе преди?
      Ще получим, разбира се, малко търпение
      Поздрави!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Разпращаме е-мейли за всяка нова версия, но вече много сървъри са ни включили към спам списъците поради хилядите е-мейли които изпращаме. Няма гаранция, че ще получите известие. Това обаче не ви пречи да влезете в www.karta.bg и да си изтеглите новата версия преди да получите е-мейл.
        Последно редактирано от sabin; 11-04-11, 22:46.

Коментар

Ха, честито!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Разпращаме е-мейли за всяка нова версия, но вече много сървъри са ни включили към спам списъците поради хилядите е-мейли които изпращаме. Няма гаранция, че ще получите известие. Това обаче не ви пречи да влезете в www.karta.bg и да си изтеглите новата версия преди да получите е-мейл.
            Здрасти. За Mapsource ОФРМ вер.5.5 ще има ли скоро новини?
            LZ1AIV

Коментар

Има, готова е. Дърпай си новата.

Коментар

Ей, БРАВО!
                Последно редактирано от kimba1; 12-04-11, 09:47. Причина: поправка

Коментар

Поздравления за изкарването на 3D сградите като отделна карта (ако целта е била да могат да се изключват).

Обаче като ги изключа , при мен на Nuvi1390 , Nuvi205 нищo не се променя. Или това са забележителности и паметници в 3D вид , които при мен естествено не работят ?

Картата е City 5.50 CYR.
                  Последно редактирано от milstan; 12-04-11, 13:51.

Коментар

Но те в картинката са изключени и ти дава само очертанията на сградите.

Ето при мен как е: 3D сгради включени.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:acbd14862c524fe1.png
Прегледи:1
Размер:241.8 КБ
ID:5267555

Ето при мен как е: 3D сгради изключени.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07e8b857be72be8d.png
Прегледи:1
Размер:251.5 КБ
ID:5267556

Коментар

Моя уред не подържа 3D изглед на сгради и затова няма разлика. Явно не е това за което съм мислил (да се скрият и очертанията - 2D изгледа на сградите).
                      Все пак поздравления!

П.П.
                      За разлика от предната версия сега вече се виждат очертанията (2D) на сградите в Nuvi13XX (за щастие или нещастие).
                      Последно редактирано от milstan; 12-04-11, 14:07.

Коментар

Честита нова 5.50!

Очертанията (2D) на сградите и невъзможността да се изключват ли е причината,поради която карти OFRM Geotrade CITY 5.50 CYR и OFRM Geotrade TOPO 5.50 CYR “тормозят” nuvi 200? Положението бе същото и с карта OFRM Geotrade TOPO 5.40 CYR,но тя не предлагаше опция за изключване на 3D сградите и вероятно това бе причината nuvi 200 да се “тормози” с нея. CITY 5.50 CYR и TOPO 5.50 CYR предлагат изключване на 3D сградите,но “поведението” на Nuvi 200 остава непроменено и при изключени 3D сгради. Не така стоеше въпроса с OFRM Geotrade Topo25T LT1 5.40 CYR и OFRM_Geotrade_TOPO25T_LT_5.40_CYR.
                        --------------------------------------

Коментар

Поздравления, че сте направили кръговите на магистрала Люлин, пък сте и минали по магистралата виждам тя е отразена само не е съединен края й и като се пусне предполагам може да излезне една извъндредна версия .

Коментар

2D очертанията остават, защото явно са в главната карта. При мен на Nuvi 760 не виждам проблем със скоростта въпреки тях. Отметката 3D за тези които не поддържат 3D явно нищо не прави.
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Благодаря за чудесната работа, особено съм доволен, че ми се появиха контурите на блоковете и другите сгради ( с nuvi 1490T съм ) , но изчезнаха някои иконки на въведени от мен точки ( визуализират се като черен квадрат ), когато се избере точката, в менюто иконката се изобразява коректно - дали това е от фърмуера (с последния от сайта на Гармин съм). Направи ми впечатление, че в Topo Cyr картата изолиниите на някои места при 800 м видимост изчезват на цели правоъгълни участъци !!! а при видимост 1200 м се появяват. Все едно ги няма на цял картен лист или не знам как точно ги вкарвате... Отнася за Витоша и част от Лозенска планина. Това е при пуснати само слой контури и Topo Cyr.

Коментар

Искам да попим, защо като изключа слоя с контурите (гармин 3790Т) нищо не се получава, а като изключа слоя с 3D сградите изчезват и контурите и зградите. Да не би по погрешка да сте лепнали контурните изолинии в слоя с сградите?
                                nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X