Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFRM Geotrade 5.50

Аз съм с 3790Т и съм си изключил изолиниите, явно проблема е при теб.
    Виж пост #131 по нагоре има две картинки.
    Пробвай да си копираш картата наново, след като премахнеш безопасно устройството, не бързай да го откачаш, а изчакай 5 мин.

Коментар

Здравейте!
      Поздрави за добрата работа!
      Имам само въпрос по трафика. Виждам, че ще го има в София, питането ми за е m10 необходимо ли е допълнително да се човърка нещо или директно ще го пусне? Така също откъде се взимат и доколко са достоверни данните за трафика?
      Благодаря предварително!
      Последно редактирано от Pacific; 13-04-11, 17:10.

Коментар

Готови са и олекотени варианти на OFRM TOPO CYR и LAT. Премахнати са всички очертания на сгради (2D и 3D) и растителната покривка. Променена е резолюцията за по бързо действие на телефони и по старите уреди на Гармин. Леко е намален и детайла на DEM информацията без да се загубва функционалност от това. Променена е и визуализацията на офроудите с цел по добро визуализиране на малки екранчета. Карта е достъпна само през поддръжката, т.е. трябва да пуснете е-мейл на karta мaймyнka offroad-bulgaria.com или ползвайте формата за контакти в сайта.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Готови са и олекотени варианти на OFRM TOPO CYR и LAT. Премахнати са всички очертания на сгради (2D и 3D) и растителната покривка. Променена е резолюцията за по бързо действие на телефони и по старите уреди на Гармин. Леко е намален и детайла на DEM информацията без да се загубва функционалност от това. Променена е и визуализацията на офроудите с цел по добро визуализиране на малки екранчета. Карта е достъпна само през поддръжката, т.е. трябва да пуснете е-мейл на karta мaймyнka offroad-bulgaria.com или ползвайте формата за контакти в сайта.
          <br />
          <br />

Хмм сега за моя 1390т се затруднявам олекотената ли да сложа или не ?

Коментар

Искам пак да попитам. С Nuvi 3790T съм. Topo варианта ми е доста постна. От релефа нищо не се вижда. А Topo варианта е супер претрупана от разтителност, оффрород пътища и контури(последните могат де се изключват. Има ли вариант в City варианта да добавите релефа на България. Има една гръцка карта (Grecee Topo 3d v3) която изглежда много добре на nuvi. Ако има вариант добавете го в отделен слой. Той никога няма да се промени. Пък който иска да го ползва който иска не. Така ще се сдобием с една чудесна карта, която ще удоволитвори всички които карат по шосе. Трудно ми е да се ориентирам с един поглед примерно когато карам по Шипка. Има стотици offroad пътища и пътеки които ако си с кола трудно могат да се използват. И дори и тази забележка картата е чудесна. Има някои неточности в Габрово ,които ще се опитам да ви ги изпратя. Поздрави за отличната работа !!!

Коментар

Олекотените варианти на OFRM Geotrade TOPO вече са качени на нашия уебсайт и са достъпни за сваляне от потребителските профили на регистрираните клиенти на картата с активен абонамент за обновления.
              Последно редактирано от OFRM_Team; 15-04-11, 07:57.
              OFRM Team
              Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Благодаря за олекотената версия!
                Изглежда с версията на латиница има някакъв проблем. Липсват блоковете в София. Нито ги намира, нито ги виждам на картата като точки.

Коментар

Явно сме прекалили с олекотяването на версията

Подменена е на сървъра и вече има блокове. Моля изтеглете я още веднъж.

Коментар

Здравейте, след като разгледах новата версия ми се появиха някои въпроси...
                    С nuvi 1490 съм с последния фърмуео от Garmin, в София всичко е ОК даже се появиха силуети на блокове, но в офроуд частта ми изчезнаха пътищата и пътеките ??? и хоризонталите прекъсват неочаквано на някои места . Въпроса ми е - Това проблем на картата ли е или на фърмуера на устройството... Прилагам скрийншотове..
                    http://img703.imageshack.us/i/menutadanni.png/
                    http://img688.imageshack.us/i/24949.png/
                    http://img35.imageshack.us/i/20277.png/
                    http://img219.imageshack.us/i/14920.png/
                    http://img29.imageshack.us/i/55489.png/
                    Поздрави !
                    Последно редактирано от milstan; 16-04-11, 14:09.

Коментар

Romel66, а какво се получава като изключите хоризонталите или примерно настроите картата да показва по малко детайл.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                        Romel66, а какво се получава като изключите хоризонталите или примерно настроите картата да показва по малко детайл.
                        Ппробвах всички комбинации на по-малко детайли, получава се същото, описано по-горе. Имам чуството, че растера на псевдорелефа на някои картни листове покрива/скрива слоевете с векторно изображение( изолинии и пътеки/черни пътища). Когато изключа слой контури пак не ми се появяват офроуд пътищата...

Коментар

Защо не пробваш да изтриеш картите, които са вътре и да копираш само 5.50 и да пробваш.
                          След като дадеш безопасно премахване на софтуер изчакай 1-2 минути.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1339.JPG
Прегледи:1
Размер:36.4 КБ
ID:5270094

И при мен на Zumo 660 изчезват изолиниите, независимо на каква детайлност е картата. С пътищата изглежда няма проблем. Фирмуеъра е предпоследния, защото последния не работи . И също така влаковите релси не се визуализират, все едно, че ги няма.
                            На Орегона пък всичко си работи.

ПП: Оказа се и че пътища изчезват на моменти на Зумото, но след рефреш на екрана се оправят. И общо взето картината се опреснява доста мудно, ако го сравнявам със Орегона

Коментар

Първоначално публикуван от GM™ Преглед на мнение
                              Защо не пробваш да изтриеш картите, които са вътре и да копираш само 5.50 и да пробваш.
                              След като дадеш безопасно премахване на софтуер изчакай 1-2 минути.
                              Коя версия на FRM ? До сега съм пробвал всички достъпни за теглене карти и лайт версиите също. резултата е аналогичен. Между другото днес в града имах спонтанно рестартиране на у-вото, което до сега не ми се беше случвало. Почвам да си мисля дали Garmin не са пецакали фърмуера...Като се загледах в горния пост се сещам че в офроуд частта не ми се изобразява раст. покривка освен пътищата.. пълен шах!?!
                              Последно редактирано от Romel66; 18-04-11, 16:46. Причина: добавяне текст

Коментар

А като изтриеш картата от уреда изчезва ли от екрана. Все си мисля че може да има повече от една карта инсталирана на устроиството. Има ли място на картата където да го прави винаги този проблем да го погледна при мен как е това място?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X