Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.50

Би ли могло в бъдеще да се разработи картата за Bada OS. Операнционна система на Самсунг.

Понеже в момента Гармин разработват пускането на навигационен софтуер за Андроид, iOS и BlackBerry, където приложението ще бъде достъпно за безплатно изтегляне.

Може ли да се мисли и за Bada?

Коментар

Картата и приложението, което я отваря са различни неща.
      Ако се появи приложение на Garmin под Bada, със сигурност ще може да се използва и OFRM.
      Самата карта не е зависима от операционната система под която се използва.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от bebcho Преглед на мнение
        Понеже в момента Гармин разработват пускането на навигационен софтуер за Андроид, iOS и BlackBerry, където приложението ще бъде достъпно за безплатно изтегляне.
        Може ли малко повече информация. Къде е публикувано това? И по-точно интересува ме разработването на Гармин за Андроид.

Коментар

Първоначално публикуван от karidov Преглед на мнение
          Може ли малко повече информация. Къде е публикувано това? И по-точно интересува ме разработването на Гармин за Андроид.
          http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=17568

Коментар

С цел безопасно пътуване в непознати райони можем да добавим като РОI точки ОПАСНИ МЕСТА с концентрирани много ПТП, които не са обозначени с пътни знаци /с гласово предупреждение и препоръчителна скорост - остри завои, обратни наклони, стеснени участъци, системно пропадане на пътното платно и др./.

Коментар

В каря на АМ1 решиха проблема на приземяващите се в средата на кръговото с многото табели, но само на тези от магистралата! Тези от ЮГ (Хасково) продължават да се приземяват. Има много такива места по Републиканската пътна мрежа.

Но това по-скоро е за друга тема, може да се правят точки както колегата gadev мисля прави за камерите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10072010180.jpg
Прегледи:1
Размер:109.6 КБ
ID:5244864
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Защо не добавите и Синята зона в София?
                [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Може би ще влезна в спор. Това е карта за навигация, не автопилот.
                  Този който не е**ва знаците няма да слуша и навигатора та дори и да му се моли. Така мисля аз. Замислете се ако се спазват правилата на движение и знаците /които на места са много тъпи според мен, но ги е сложил някой по-умен от мен/ дали равносметката с ПТП-тата ще е такава. Специално пък за кръговото на АМ "Тракия" сетете се колко стотин метра преди него има табели и знаци. Ако се спазват няма да има "приземяващи". Който каквото си направи никой не може да му го направи.
                  Моето мнение, е че картата трябва да е сравнително подробна, но не и претрупана.

П.П. Да не помислите, че аз спазвам напълно правилника. Въпреки всичките си букви в книжката аз също нарушавам. Но от година на година мисля, че ставам все толератен и улегнал.
                  Последно редактирано от Валери Недялков; 19-01-11, 16:05.

Коментар

http://www.sumc.bg/media/uploads/sinya_zona.pdf

Ето карта на синята зона, с дата 03.11.2010г.
                    [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Продължавайте да оптимизирате и туристическите пътеки.Например направи ми впечатление че около гр.Мъглиж(Старозагорска област)пътеките,макар редовни и маркирани не са отразени на картата(с 5.40 съм)!Същото се отнася и за самият Мъглижки манастир, който е доста атрактивна и предпочитана дестинация за околността...
                      Поздравления за това, което сте направили до момента!Никак не е малко и много трудоемко, предполагам...

Коментар

Ето и едно предложение и от мен. Не е лошо Offroad частта се се отдели от картата. Използвам TOPO варианта защото на CITY няма дори и реките а те са добър ориентир. На 3790Т TOPO варианта изглежда супер, но по никакъв начин не мога да спра offroad пътищата. Което малко дразни когато си само на шосе. Иначе поздравления към екипа които разработва OFRM Geotrade ! Картата е невероятна !!!

Коментар

Не можах да намеря в стари мнения информация, свързана с посоката на движение.

Интересува ме следният въпрос: Може ли на MapSource варианта да се показва посоката на движение по еднопосочните улици/платна? Може ли по някакъв начин това да се показва за пресечките на картата на уреда. Виждал съм го на други навигатори и е много удобно.

Питам, защото много често използвам навигацията просто като карта без зададен маршрут.
                          Garmin nuvi 765

Коментар

За съжаление Гармин не предлагат такава възможност.

Коментар

В Google Earth са сложили нова снимка на град Ямбол.
                              Ако може нея да сканирате като 3д обекти че е много по-точна.
                              Мерси.

Коментар

Кога да очакваме новата версия?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X