Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.50

Как не ви омръзна тоя въпрос? И дали задаването му е ускорило поне една версия?

Коментар

Планирана е за края на март, но дали ще е тогава ще разберем като излезе

Коментар

А какво стана с трафик информацията?

Коментар

До колкото знам и тя е планирана да се пусне за публична употреба март-април.

Коментар

Здравейте , искам да попитам възможно ли е изолинийте да са по-тънки, не зная кои апарати ги ползват но със сигурност не са NUVI (на N860 и N3790T изглеждат по един и същ начин - дебели). По нагоре във форума бях предложил да се отдели оffroad частта. Сега малко променям предложението си. Възможно ли е CITY варианта - една карта , Разтителност - друга карта, Изолинии - трета карта (тя и сега си е така) Оффроад дяла - четвърта карта. Така отпада нуждата от поддържане на няколко версии на картата (city и topo) а от всеки апарат всеки ще може да си я аранжира по собствен вкус. Проблема ми е на 3790 city варианта изглежда посен , а topo идва малко претрупан ако го ползваш в кола.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              До колкото знам и тя е планирана да се пусне за публична употреба март-април.
              Тъкмо ще я има и АМ Люлин.
              [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от peshinka Преглед на мнение
                Тъкмо ще я има и АМ Люлин.
                И на мен това ми беше едно от първите предложения за АМ Люлин.

Тъй като е голям инфраструктурен обект, който доста ще промени движението от и към Гърция предложих екипа да я свали магистралата на трак вече са изградени всички пътни възли цялата магистрала е на асфалт, може да се обходи спокойно и в момента в който я пуснат да не стане така че следващата версия ще излезе след 3 месеца , а да я имаме първи в новия картов продукт.

Коментар

Първоначално публикуван от panchev68 Преглед на мнение
                  Здравейте , искам да попитам възможно ли е изолинийте да са по-тънки, не зная кои апарати ги ползват но със сигурност не са NUVI (на N860 и N3790T изглеждат по един и същ начин - дебели). По нагоре във форума бях предложил да се отдели оffroad частта. Сега малко променям предложението си. Възможно ли е CITY варианта - една карта , Разтителност - друга карта, Изолинии - трета карта (тя и сега си е така) Оффроад дяла - четвърта карта. Така отпада нуждата от поддържане на няколко версии на картата (city и topo) а от всеки апарат всеки ще може да си я аранжира по собствен вкус. Проблема ми е на 3790 city варианта изглежда посен , а topo идва малко претрупан ако го ползваш в кола.
                  Технически не е възможно растителната покривка да е в отделна карта, както и офроуд пътищата, защото ще се прекъсне рутирането.

Коментар

Възможно ли е технически да се получават уведомления за ленти и когато се движим направо?
                    Пример: движите се на север по бул. Константин Величков
                    На първото кръстовище имате ленти (примерно): л лп п п д
                    На следващото: л п д
                    На по-следващото: лп д
                    На още по-следващото: л пд

Ако се движите само напред, няма как да знаете в коя от двете ленти да застанете на последните две кръстовища (аз редовно ги обърквам).
                    Има ли как дори когато само се преминава през кръстовището (т.е. движим се напред) да получаваме информация за лентите, в които можем и в които не можем да бъдем?
                    Петър Събев

Коментар

Първоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнение
                      Възможно ли е технически да се получават уведомления за ленти и когато се движим направо?
                      Пример: движите се на север по бул. Константин Величков
                      На първото кръстовище имате ленти (примерно): л лп п п д
                      На следващото: л п д
                      На по-следващото: лп д
                      На още по-следващото: л пд

Ако се движите само напред, няма как да знаете в коя от двете ленти да застанете на последните две кръстовища (аз редовно ги обърквам).
                      Има ли как дори когато само се преминава през кръстовището (т.е. движим се напред) да получаваме информация за лентите, в които можем и в които не можем да бъдем?
                      Това е от софтуера. В картата има само информацията за лентите, не кога да се показва.
                      Преди време като си играех с тайвански фърмуери за nuvifone M10 и nuvi 1390 забелязах, че при тях е точно както описвате. Както и много други екстри в сравнение с останалите версии.
                      Горе в ляво в зеленото поле показва лентите за кръстовище, където има маневра от маршрута. А отдолу в синьо показва лентите за всяко кръстовище, през което се минава без маневра. Показват се и без да е зададен маршрут.
                      Ето как изглежда:

За съжаление от Гармин трябва да променят софтуера.
                      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Ако, не е късно вече, да се включа и аз. Знам, че нещата, който ще кажа са дреболии, но все пак. Ето няколко неща за Перник:

Скоростната магистрала от пътния възел на снимката - до пътен възел Даскалово скоростта е 60 км навсякъде и в двете посоки! Към момента в картата е посочена 70км
                        http://195.149.248.189:8080/2011-02-...5ea7_920x0.jpg

И второто нещо. Улица силистра миниава и свършва там по контурите на червената лента. А зелената е локално платно на бул. Ю. гагарин

http://195.149.248.189:8080/2011-02-...9096_920x0.jpg

Коментар

Здравейте. Имам един въпрос и едно предложение.

Първо - от вчера сутринта, когато направих плащане през PayPal, в сайта срещу статус на заявката стои "Статус на заявката за ъпгрейд: Очаква потвърждение на плащането". Питането ми е - има ли някакъв проблем или просто е необходимо по-дълго време за обработването на заявката ми?

Второ - предлагам и във версията на картата, която е маркирана като City да има наименования на реките и/или водните басейни, както е в Topo.

Благодаря за отговорите предварително!
                          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            Технически не е възможно растителната покривка да е в отделна карта, както и офроуд пътищата, защото ще се прекъсне рутирането.

Това с растителността не знам на колко хора върши работа, но е толкова относително и неточно, че лично аз никога не съм го ползвал (нито пеша, нито с байка, нито с колата) ... любопитно ми е върши ли на някой работа, ъпдейтва ли се въобще и струва ли си труда ? Какво общо има растителната покривка с рутирането?
                            На ръчния GPS ако имах опция бих я изключил, защото макар и малко, бави машинката.

Иначе може да е животоспасяващо (особено ако си пеша) да знаеш това пред теб дет идва дали е само 20 метра храсти или след него започва е б@си гората, но за такава информация в момента и без това не може да се разчита на картата.
                            Последно редактирано от outfaced; 02-03-11, 00:09.

Коментар

Хрумна ми една малко странна идея, но мисля, че би била много полезна.. Не знам как вървят нещата с Junction View, но ето идеята ми..Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dupka.jpg
Прегледи:1
Размер:66.7 КБ
ID:5257310
                              Като по тъмното петно на пътя е дълбока дупка а по светлите петна, по малки дупки

Коментар

Първоначално публикуван от Desislavd Преглед на мнение
                                Хрумна ми една малко странна идея, но мисля, че би била много полезна.. Не знам как вървят нещата с Junction View, но ето идеята ми..[ATTACH=CONFIG]305605[/ATTACH]
                                Като по тъмното петно на пътя е дълбока дупка а по светлите петна, по малки дупки
                                Недостатък на тази идея е, че дупките се появяват постоянно, докато картата се ъпдейтва на 3-4 месеца и информацията ще пристига понякога фатално късно до крайния потребител. Хубавото е, че, веднъж вкарана, информацията ще е актуална поне година или до следващите кметски избори ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X