Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Не,5.30 не съм я теглил изобщо,защото не бях в България и нямаше смисъл.
    Garmin nuvi 765T

Коментар

Първоначално публикуван от stevensgr Преглед на мнение
      В режим на симулация "иди" на град Ямбол и му задай да те закара до Шумен,с междинна точка Котел,задължително иначе ще ти каже да минеш през Ришкия проход,което е голяма грешка или през едни села близо до Котел,което също е голяма грешка
      Колега, нещо не ти е наред с настройките. Без да се задава междинна точка уреда си минава през Котел.

Да не опитваш с рутиране "май малко гориво" - не че е проблем, но може да даде различни резултати.

Отделно да нямаш повече от една инсталирана OFRM? На един уред видях инсталирани 4 версии на OFRM и въпреки че на екранчето показваше, че си с последна реално въртеше маршрутите по версия 4.80
      Това се получава лесно когато картите се слагат в \Map директория, защото там се приемат всякакви имена а при копиране те стават gmapsupp.img, gmapsupp(1).img, gmapsupp(2).img и т.н.т.

Ще стигнем до проблема, но със сигурност мога та ти кажа че от версия 5.40 картата бяга от ришки и върбишки проход като дявол от тамян

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
        Това за което говориш го правеше в 5.30. Да бе би да си с нея?

И на мен ми го дава с малка грешка в навигацията. Но то е достатъчно да ти каже че трябва да се завие надясно .. остава само да се огледаш
        От снимката на Сабин и от моята има разлика.При Сабин е верния път.
        [ATTACH=CONFIG]318001[/ATTACH]
        Това е защото моята е 5.50

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Това е защото моята е 5.50
          Това означава сигурно, че и ние скоро ще сме с 5.50 надявам се..

Коментар

Разбира се

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
              Това за което говориш го правеше в 5.30. Да бе би да си с нея?

И на мен ми го дава с малка грешка в навигацията. Но то е достатъчно да ти каже че трябва да се завие надясно .. остава само да се огледаш
              От снимката на Сабин и от моята има разлика.При Сабин е верния път.
              [ATTACH=CONFIG]318001[/ATTACH]
              Сега се загледах,това което ти го дава е невъзможно да стане,пътят който е с номер 48 на кръстовището преминава в мост с главния път Е772,така че ако не завиеш надясно преди това става невъзможно и трябва да се завие наляво малко по-напред и се излиза вече в ляво от моста и има знак задължително надясно,а ченгетата стоят отпред и гледат,дали ще завие някой наляво.
              П.П.Сега го пробвах и на мен ми го дава така като на колегата-да прелетя от моста
              Garmin nuvi 765T

Коментар

Кръговото на Бяла (Русенско) не е актуализирано.

Коментар

В 5.40 го няма, но в 5.50 ще го има.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...66#post1498466

Коментар

Надявам се, че и кръговите кръстовища в двата края на ам. Люлин и самата магистрала също ще бъдат добавени?

Коментар

Самата магистрала не е добре сега да бъде вкарана защото ще я пуснат на 15 май, кръговите да, добре ще е да ги има.

Коментар

Първоначално публикуван от wscientist Преглед на мнение
                        Надявам се, че и кръговите кръстовища в двата края на ам. Люлин и самата магистрала също ще бъдат добавени?
                        Кръговите са добавени, магистралата не, защото още не работи както каза колегата.

Коментар

Чудесно е че кръговите ги има, защото онзи ден пътувах натам и понеже съм свикнал да си слушам нувито, доста се пулих.
                          Последно редактирано от lapostolov68; 14-04-11, 12:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X