Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

charger не се заяждам, моля да ме извините ако не съм се изразил правилно и не сте ме разбрали, все пак темата е ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари. Както съм написал по горе "Без значение е отметката за непавирани пътища, просто пешеходните алей са различно нещо от непавираните пътища." Та конкретния проблем си остава в телевизора някъде , не е бъг на картата. В картата има сетната забрана за мпс-та на всички пешеходни алеи. Тествах конкретния маршрут и всичко си е ок.
    motobattalion

Коментар

Vaskosi,няма проблем разбира сеХубаво е,че се чуват различни мнения и благодарности за инфото
      Пътят е целта.

Коментар

Търсене номера на блокове с 60CSx и OFRM

Зная, че търсенето е невъзможно поради ограничения на фърмуера но на сайта пише, че се работи по вариант на картата, позволяващ заобикаляне на това.
        Въпроса ми е при v5.40 това възможно ли е вече и ако да как се търси номер на блок с този уред?
        Враг усраине

Коментар

Възможен ли е някакъв ъпдейт на nuvi 1300 за да няма проблем с 3D елементите на картата.

Коментар

Разработчиците обещават да пробват да изкарат 3D в отделен слой , може би тогава ще се видят , нямам представа. Чакаме новата карта!

Коментар

до Сабин
              Преди време помолих да ми изпратиш по-стара версия защото не ми излизаха полигоните. Искам да питам има ли някакво решение вече на проблема?
              Гледам пишете за някаква версия Lite... дали ще помогне?
              Благодаря!

Коментар

До колкото разбирам 3Д-тата излизат на определени модели?!Ясно ми е че на телефона няма да излязат,но това което излиза като очертания на сградите ли е(заради които насичаше)?

Коментар

За по стара версия може да се обърнете към е-мейл-а за поддръжка или да попълните форма за контакт на сайта ни.

Коментар

В OFRM 5.40 TOPO CYR (не знам за другите) не работи търсенето на манастири. Може да пробвате с търсене на "МАНАСТИР" или дори просто "МАНАС..."
                    Самите POI са си там, но търсенето не работи. Не знам каква е причината.
                    Проблемът е проверен на Garmin nuve 1490T.
                    Петър Събев

Коментар

Всичко работи прекрасно! Има и тема по въпроса:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...F1%F2%E8%F0%E8
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Всичко работи прекрасно! Има и тема по въпроса:
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...F1%F2%E8%F0%E8
                        Аз дори съм се включил в темата, която посочваш.
                        Знам как се търси с картата.
                        Бяхме близо до Асеновград, търсих с "МАНАС" и с "МАНАСТИР". Нищо не ми излезе.
                        Да ти прикачвам screenshot с "няма намерени резултати" не виждам много смисъл... Бихте ли проверили отново?

Ако проблемът е в моя телевизор, дай някакви по-advanced идеи къде може да е проблемът - картата е OFRM 5.40 TOPO CYR (без пуснат Contours), няма други активирани карти, устройството е 1490Т, всички останали точки и търсения работят...

Това за което се сещам аз е:
                        1. Някаква странна настройка в устройството, която да съм включил (тип "не търси категория манастири"). Всичко с "ЦЪРКВА" или "ХРАМ" обаче си излиза.
                        2. Някоя буква в софтуера да е кодирана по друг начин, например "M" в единият случай да е на латиница, в другият - на кирилица и това да причинява проблем.

Други идеи за момента наистина нямам, а не е като да не работя в ИТ и да съм много на "Вие" с подобни устройства...
                        Петър Събев

Коментар

Опитай да си смениш БГ клавиатурата. Да не се окаже че имаш някоя латинска буква. Това е грешка във фърмуера (клавиатурния файл) от много време насам.

Коментар

Направо пренапиши "м", "а" и "н" на кирилица, за да си сигурен.
                            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Тъй като при мен търсенето работи , ако искаш пробвай с моя файл (твоя си го запази на компютъра) след разархивиране в папка keyboards.
                              П.П. Или пробвай с QWERTY клавиатура , ако си го мъчил с АБВ , и обратно.
                              Прикачени файлове

Коментар

ОФРМ 5.40 може да се намери във формат Mapsource като 4,90?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X