Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Последно пътувах през него в края на януари 2011 прохода е в доста прилично състовние като се изключи един участък около 200 метра , ако се движите от Веселиново за Прилеп, в изкачването след като се премине моста на река Камчия, а иначе дупките са запълвани в края на миналата година и в момента състоянието на Айтоския проход примерно е по-лошо от това на Ришкия проход, а и четох че министър Плевнелиев е одещал тази година основен ремонт на Рошкия проход, така че тази опция може да я премахнете в бъдещата карта. но за Върбишкия проход я оставете ако има включена такава опция да се избягва. Там е страшно.
    KIA Sorento 2.5 CRDi 2003г.

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
      ..........то е защото на кръстовището с "Иван Гешов" има знак 40км/ч и табелка "важи за целия квартал".
      ...........
      Къде точно е тази табела?
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

От вчера съм с 3760Т, карта версия 5.40 топо версия,за Русе останах много разочарован,главни булеварди и улици ги няма по търсене на адрес,кръговото на Кат-бул Липник е под всякаква критика,дано и в другите градове да не е така,че да не съжалявам за покупката.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
          От вчера съм с 3760Т, карта версия 5.40 топо версия,за Русе останах много разочарован,главни булеварди и улици ги няма по търсене на адрес,кръговото на Кат-бул Липник е под всякаква критика,дано и в другите градове да не е така,че да не съжалявам за покупката.
          Кои са булевардите и улиците, които търсиш?

Коментар

Бул Трети Март но кръговото на Кат и бул Липник е по интересно

Коментар

"Булевард Трети март" се опитай да го потърсиш като "3-ти март" - излиза си. Е, без номерацията де.
              Какво му е на кръговото на КАТ и бул. "Липник" ?

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                "Булевард Трети март" се опитай да го потърсиш като "3-ти март" - излиза си. Е, без номерацията де.
                Какво му е на кръговото на КАТ и бул. "Липник" ?
                Идвайки от Липник посока Силистра, Румъния или с Николово те кара да се качиш по бул България посока София до бул Христо ботев и там на пътния възел да завъртиш обратно по България.А от кръстовището на Олимп посока Кат движейки се за бул България и с Николово те прекарва по бул Тутракан.А за изписването на 3-ти Март си прав,така че поемам си глобата

Коментар

Здравейте,

Купих си Nuvi 2250 и срещам следния проблем:

Firmware 3.0

С карта 5.3 имам очертанията на сградите, но с 5.4 не, като в същото време сгадата като сграда си е там, защото като щракна на мястото където трябва да бъде се изписва сграда. Иконите на бензиностанции и други почти не се виждат (с изключение на запаметените от мен и на някоя друга банка, но не на всички. Някак си произволно стават нещата). Преди да ъпдейтна firmware-а, със старата версия, имаше сгради и на вер. 5.4, но иконите на бензиностанции и всички други отново ги нямаше. Тъй като четох тази тема и казвахте, че липсата на тези иконки е от софтуера на устройството, реших да сложа новата версия с Garmin WebUpdater. За съжаление нещата станаха по-зле. Изцяло говоря за версията City. А колкото до Топографската - положението е същото като гореописаното, като в допълнение мога да кажа, че когато искам да премахна слоя с изолиниите се изключва цялата карта! Не ми позволява да включа само картата без изолиниите, като съм пробвал всички възможни варианти.

Ето и как си качвам новата версия на картата: единствено копирам новата версия, свалена от сайта през регистрацията ми, на мястото на старата. Ако бъркам нещо, кажете. Платил съм си и не се занимавам с хакове и глупости. версия 5.4 на мястото на старата в папка Map на устройството ми.

Моля, помагайте, защото е отчайващо положението.
                  Единственото добро нещо е, че като ъпдейтнах firmware-а до вер.3, машинката тръгна по- бързо и нямам едни размазвания на пътеките.
                  Ето и снимки:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31593.png
Прегледи:1
Размер:24.9 КБ
ID:5257912

Име:48542.png
Размер:26.2 КБ
ID:5257911

Име:40962.png
Размер:17.5 КБ
ID:5257913

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                    Идвайки от Липник посока Силистра, Румъния или с Николово те кара да се качиш по бул България посока София до бул Христо ботев и там на пътния възел да завъртиш обратно по България.А от кръстовището на Олимп посока Кат движейки се за бул България и с Николово те прекарва по бул Тутракан.А за изписването на 3-ти Март си прав,така че поемам си глобата
                    Опиши и двата проблема на karta маймунка offroad-bulgaria точка com . Със сигурност ще обърнат внимание, и ако не в следващата версия (която би трябвало скоро да излезе), със сигурност в по-следващата нещата ще са оправени. Тук я погледнат, я не.
                    Първоначално публикуван от bios
                    Здравейте,

Купих си Nuvi 2250 и срещам следния проблем:

Firmware 3.0

...
                    А колкото до Топографската - положението е същото като гореописаното, като в допълнение мога да кажа, че когато искам да премахна слоя с изолиниите се изключва цялата карта! Не ми позволява да включа само картата без изолиниите, като съм пробвал всички възможни варианти.

Ето и как си качвам новата версия на картата: единствено копирам новата версия, свалена от сайта през регистрацията ми, на мястото на старата. Ако бъркам нещо, кажете. Платил съм си и не се занимавам с хакове и глупости. версия 5.4 на мястото на старата в папка Map на устройството ми.

Моля, помагайте, защото е отчайващо положението.
                    За съжаление, това е проблем на всички нови модели на Garmin - не е възможно включването/изключването на някоя карта от сборен файл (съдържащ повече от 1 карта). И при мен е така на 2360. Така е било и на 3790. Да се надяваме, че скоро ще го оправят.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                      Опиши и двата проблема на karta маймунка offroad-bulgaria точка com . Със сигурност ще обърнат внимание, и ако не в следващата версия (която би трябвало скоро да излезе), със сигурност в по-следващата нещата ще са оправени. Тук я погледнат, я не.

За съжаление, това е проблем на всички нови модели на Garmin - не е възможно включването/изключването на някоя карта от сборен файл (съдържащ повече от 1 карта). И при мен е така на 2360. Така е било и на 3790. Да се надяваме, че скоро ще го оправят.
                      Аз съм с 3790 и си изключих изолиниите без никакъв проблем..

Коментар

Първоначално публикуван от Desislavd Преглед на мнение
                        Аз съм с 3790 и си изключих изолиниите без никакъв проблем..
                        Ключовият момент е "е било". Все пак това е модел на около година (може и повече), и е нормално за това време да са изчистени проблемите. Докато ние с колегата bios имаме малко по-нови модели, които макар и близки по софтуер с 3790, все още не са изчистени от същите грешки.

Коментар

Здравейте колеги.
                          Първо искам да благодаря за отличния продукт - ОФРМ 5.40. До момента го ползвам градско и извънградско и информацията е сравнително точна.

Пътувах през празниците през пътя за Пловдив-Асеновград-Пампорово.
                          От Пловдив(магистралата) след отбивката за Пампорово до Пампорово на картата не се изписва максималната позволена скорост.
                          Съгурен съм, че проблема не е в моя "телевизор" защото на други пътища ми се изписва коректно.

Поздрави и успех!

Коментар

Здравейте! Защо като сложа тази версия върху 5.01 не ми се показва фоновата покривка, а като е заедно с 5.01 я показва?

Коментар

Зелените площи ги има само в TOPO варианта на картата.

Коментар

За Берковица има ли изгледи скоро да се оправят адресите?
                                Не карай по-бързо от своя ангел-пазител!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X