Обява

Свий
Няма добавени обяви.

City Navigator Europe NT 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: City Navigator Europe NT 2009

да. пробвах.пак нищо.имам 1гб. карта .изместих бг картата там.положението е същото.пробвах да им сменя имената.пак същото.не знам ако истегля НТ 2009 за мапсоурс и пробвам да кача нувито но без БГ картата която е в НТ2009 дали ще стане?до това което изчетох дотук вече съм наясно как се качват карти на нувито и как се слага ключа на НТ2009.но дали ще има ефект.един познат с когото се консултирах днес е пробвал този вариянт с НТ 2008 и бгоффроадмап4,40 ама каза че като е качил НТ2008 без БГ се е получил някакав проблем с търсенето на адреси.не му давало да избира държава.само БГ и после търсене на state.абе след много опити или ще повредя нувито или ще стане.. а другия вариант които си мисля е утре да купя една карта 2гб.и да изместя НТ2009 там.тя като се извади би трябвало да чете само от БГ картата която ще е вътре в машинката.а като се вкара да може да се търси из европа.

Коментар

Мисля, че е по добре да сложите СN 2009 на 2 или 4 ГБ карта, / 4ГБ за предпочитане защото размера на картата ще се увеличава в бъдеще/, а българската карта да остане в устройството.По този начин ще имате повече свободна памет за друга полезна информация. Имам NUVI 860 и имах подобен проблем, особено когато задавах маршрути с крайни точки извън България.

Коментар

Първоначално публикуван от dimomitev Преглед на мнение
        Ако някой като мен иска всичко да му е ок и си е дръпнал версията за мапсорса но си няма "ключалка" да свирка.
        Ще ти бъда благодарен ако пратиш тук mirzata@abv.bg

Коментар

• До: CN Europe 2009.1 NT

Добре де, защо е толкова несправедливо. Геотрейд след закупуване на НУВИ-то ми предоставя 2 год. безплатен ъпдейт, а тези от ГАРМИН искат за да ъпдейтнеш тяхната примерно с СН 2009.1 искат пари.

Коментар

Реших и аз да си сложа тая версия на Сити навигатора.При мен фабрично си беше инсталирана CN 2008.Прави ми впечатление,че за старата версия няма UNL файл,а SUM (gmapprom.sum).Въпроса ми е:Трябва ли да изтрия този SUM файл преди да кача новите,или да си го оставя?

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_bs Преглед на мнение
              Реших и аз да си сложа тая версия на Сити навигатора.При мен фабрично си беше инсталирана CN 2008.Прави ми впечатление,че за старата версия няма UNL файл,а SUM (gmapprom.sum).Въпроса ми е:Трябва ли да изтрия този SUM файл преди да кача новите,или да си го оставя?
              Триеш gmapprom.sum файла и вече правиш unl файл за новата карта. Дефакто sum и unl е едно и също

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
                Триеш gmapprom.sum файла и вече правиш unl файл за новата карта. Дефакто sum и unl е едно и също
                Мерси за инфото,вече го изтрих,но да ти кажа честно и без да го трия си работеше чудесно

Коментар

.sum и .unl файловете нямат нищо общо.
                  Предната версия на картата ти не е имала .unl файл, защото ключа е бил вграден в картата.
                  Ако новата версия е излекувана няма да ти трябва .unl файл.
                  В противен случай ще трябва да се го генерираш с ГарминКейген, FID на новата версия е 397
                  Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                  GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Здравейте!
                    Искам да попитам,ще има ли някакъв проблем ако сложа тази версия на
                    Garmin 250W?
                    Благодаря Предварително!

Коментар

Нямаш проблем, слагай смело!
                      [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Съветвам всички които са имали CN Europe 2008 NT при закупуването на апарата да си свалят новата версия CN Europe 2009.1 NT директно от сайта на Гармин, при това напълно безплатно.Четох някъде из форума че искали пари за ъпдейта,няма такова нещо.За целта просто трябва да си регистрирате устройството и да следвате инструкцийте

Коментар

Моето е регнато и ми искат пари за 2009
                          Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
                            Моето е регнато и ми искат пари за 2009
                            Не може да не става ако наистина устройството е регнато.Кой код използваш за регистрацията?Кода се намира от долната страна на нувито и е девет цифри.Значи:Включваш устройството към компа.Задължително изполвай браузера Internet Explorer.Отиваш на този линк https://my.garmin.com/mygarmin/custo...rminHome.faces.Влизаш си в акаунта,ако нямаш такъв,направи си.След като влезеш отиваш на Manage Maps and Downloads След като се отвори страницата не пипаш нищо,само натискаш Map DownloadsСлед като ти отвори страницата натискаш PC download (преди това разбира се трябва да избереш какво искаш да сваляш)Отттам следваш инструкцийте за сваляне.Малка подробност:Като започне да се сваля новата карта,се появява един прозорец колко остава до края.След като завърши свалянето на файла,трябва да натиснеш именно във този прозорец бутона Launch.Файловете започват да се екстрактват.След като този процес завърши,стартираш вече готовия файл.Появява се програмата Map updater и инсталира новата карта в нувито.От старите файлове нищо не трябва да триеш,програмата си прави всичко сама.След това се наслаждаваш на новата картаЗареди се с търпение защото цялата работа отнема към два часа.Ами това е в общи линий,дано съм бил полезен.Успех.

П.П.....Апарата стои закачен към компютъра през цялото време

Коментар

Колега на мен ми иска 129 долара , не знам как го правиш този номер
                              Да не си регистрирал новозакупен гармин защото само така става безплатно

Коментар

Погледни този сайт и кажи кога си купи и кога си регисрира гармина
                                https://my.garmin.com/maps/nuMaps.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X