Обява

Свий
Няма добавени обяви.

City Navigator Europe NT 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: City Navigator Europe NT 2009

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
    Дръпни я от спелеото. Същата е. За MapSource 6.13.7.
    Браво!!!!

При мен всичко работи както трябва!!!!

Благодаря ти много !!!
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

похвалвам се с положителен резултат
      а по-точно

4 ГБ sd-card HC работи на на Нуви 200 без никакъв проблем

форматирана е на ФАТ32

в момента имг-то на нея е с обем около 2.5 ГБ - няма проблеми с размера

невиждането на СНЕ2009 се оправи по рецептата на мерсовода ml500 - сваляне на файла, двоен хешчек - който обаче не откри нищо за оправяне - но е факт, че преди това карта не се виждаше, а след това си я имаше.

интересно, че двата имг на размер бяха еднакви до милибит

та така, в един от законите на Мърфи пишеше, че ако фактите противоречат на нашата теория , то ние трябва да се освободим от тях

Коментар

Здравейте , Инсталирах СНЕ2009НТ (3.6ГБ) и се появиха някой проблеми: Мап сорса се ъпдейтна до версия 6.14 без да ме пита, което нямаше да е лошо ако тази версия не работидоста бавно в сравнение с предишната. Втория по голям проблем се появи като се опитах да кача картата на Гармин Мобиле ПС . Мап сорса го вижда и почва да конвертира картата и в момента в който трябва да прехвърли картата в Гармин Мобиле ПС ми дава грешка: Грешно име на файла или грешно мапсет име. Пробвах 2 пъти и все едно и също. И накрая махнах картата и върнах старата версия на Мап сорса . Някой имал ли е такъв проблем?

Коментар

Ще пробвам с СНЕ2009НТ за 6.13 дано да работи

Коментар

Първоначално публикуван от stanislavd Преглед на мнение
            Някой имал ли е такъв проблем?
            Всички!

Коментар

А картата за версия 6.13 работи ли или да си ползвам само готовия файл гмапсууп

Коментар

edit
                [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

HTML Код:
                  4 ГБ sd-card HC работи на на Нуви 200 без никакъв проблем
                  micro SDHC San Disk 4gb работи (за сега ) без проблеми на Нуви 200
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Re: City Navigator Europe NT 2009

SDHC Kingston 8 Gb работи без проблеми на Нуви 760

Коментар

Някои успя ли да събере CN EU 2009,Adriq,Greece,Slovakia,Chehia,Hungary,Polsha,Turkey,Romania,Sarbiq в един общ файл gmapsupp заедно с унл отам да ги сложи в папка Гармин на 4GB SD Card и Нювито да ги разпознае?
                      Ако някои го е пробвал нека каже как става защото при мен нетръгва на нюви 200 с micro SD Carta Sandisk 4GB. Сложих снимка да пробвам дали разчита въобще картата снимката се вижда в навигацията но картите не.

Коментар

Да!
                        Само Сърбия ми е в друга компилация в паметта на Нуви-то!
                        При мен въпросната компилация от СН2009 + балканските страни, Полша, Унгария и т.н. е 1.96 Гб и качена на 4 Гб SD.
                        Т.е. От СН2009 не съм сложил скандинавските страни, иначе щеше да надхвърли 2 Гб и ще се получи твоя проблем с разчитането на картите!
                        Последно редактирано от nickkkkk; 07-11-08, 23:10. Причина: *

Коментар

Първоначално публикуван от nickkkkk Преглед на мнение
                          Да!
                          Само Сърбия ми е в друга компилация в паметта на Нуви-то!
                          При мен въпросната компилация от СН2009 + балканските страни, Полша, Унгария и т.н. е 1.96 Гб и качена на 4 Гб SD.
                          Т.е. От СН2009 не съм сложил скандинавските страни, иначе щеше да надхвърли 2 Гб и ще се получи твоя проблем с разчитането на картите!
                          Това където не си сложил всички скандинавски държави си го направил от мапсорса,а по този начин не ти ли се изгуби рутирането на EU 2009. На мен в мапсорса на самото сити ми е бледо квадратчето кадето може да се слага и маха рутирането на картата говоря за това в червено долу в левият ъгъл на снимката.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от mariqn_m; 07-11-08, 23:32.

Коментар

При мен в Мапсорса дори няма отметка!
                            В нувито съм пробвал симулация на рутиране от Бг до Гърция, не ми чертае прави линии, поради което си предполагам, че си рутира вярно!
                            Прикачени файлове

Коментар

Формат NT на картите не може да му се изключва рутирането (винаги е включено). Затова не е активно или липсва.

Коментар

Привет на всички, a дали тази версия работи на Garmin mobile XT 5.00.20?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X