Обява

Свий
Няма добавени обяви.

City Navigator Europe NT 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CN Europe 2009.1 NT

Гармина е купен преди 4 месеца.Устройството е регистрирано месец по късно в сайта на Гармин.Тогава и на мен ми искаше пари.Пробвах обаче да го регистрирам отново преди няколко дена и се получи колега.Безплатния ъпдейт е факт

Коментар

Ами моя гармин е купен преди нова година. Акаунта си го направих след нова година и преди малко пробвах да сваля този безплатен ъпгрейд и каза: No available downloads for this account....

Коментар

Може ли валиден линк да пусне някой за 2009.1.
        tnx

Коментар

ако някой има оргинално двд на CN Europe 2009.1 NT да ми пише на ivan190668@abv.bg

Коментар

Днес, напълно легално ъпдейтвах инсталираната на устройството ми карта CN2008 NT,и в момента е CN Europe NT 2009.11, като:
            1. Регистрирах устройството Nuvi 860 в Garmin.com ;
            2. Регистрирах инсталираната на устройството карта;
            3. Получих код от Garmin за инсталирането на изтегления файл( 3 ГБ) след неговото екстракване. Преди да поставите кода, трябва да свържете устройството с компютъра.
            Версията, която ползвах досега на CN 2009 бе с големина на файла 1 604 160 КБ, а тази е 1 630 976 КБ. С пожелание за успех на всички, които имат желание да получат съответната актуализация.

Коментар

колега как го получи кода и каде го вкара моля обесни по подробно

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
                ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Когато регистрирате Вашата карта в Garmin, получавате от тях писмо с линк за връзка и осем знаков код.
                  hank you for ordering the City Navigator® Europe NT 2009.1 Map Update for your nüvi® 860 (сервизния номер на Вашето Nuvi).

Your order is now available for download at: https://my.garmin.com/mygarmin/customers/myMapsHome.htm

Your product key is: WR67NRU5
                  След като изтеглите файла, го екстраквате. Накрая се появява един прозорец, в който на бялото поле изписвате получения код. Нувито трябва да е свързано с компютъра и,..напред.
                  След като са Ви дали възможноста за изтегляне на файла, във Вашата лична станица в Garmin ще фигурира новата карта.Това е. Успех!
                  Прикачени файлове

Коментар

• До: City Navigator Europe NT 2009

до колегата milstan бъхтя се три дена върху това cnt nt 2009 ако не бях прочел това важно нещо за gimapprom и gimapsup щях да се блскам още NUVI то ми е 200

Коментар

Колеги, имам малък проблем. Свалих си City navigator NT Europe 2009 all от оригинално Nuvi 765 и я прехвърких на мото Нуви 760. Размерът на файла gmapprom.img е 1604160 КВ. Последвах всички процедури за генериране на код, картата се вижда, но не може да се чекне с чавката.
                      Къде ли може да е проблемът? някакви идеи. Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от cerato Преглед на мнение
                        Колеги, имам малък проблем. Свалих си City navigator NT Europe 2009 all от оригинално Nuvi 765 и я прехвърких на мото Нуви 760. Размерът на файла gmapprom.img е 1604160 КВ. Последвах всички процедури за генериране на код, картата се вижда, но не може да се чекне с чавката.
                        Къде ли може да е проблемът? някакви идеи. Благодаря.
                        само gmapbmap.img не може да се вклучва и изклучва,провери дали не се вижда базовата карта а не тази,като пускаш устройството не ти ли казва че имаш неотключени карти
                        ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Първоначално публикуван от asentop Преглед на мнение
                          само gmapbmap.img не може да се вклучва и изклучва,провери дали не се вижда базовата карта а не тази,като пускаш устройството не ти ли казва че имаш неотключени карти
                          Нищо не ми казва. А по принцип gmapbmap.img ми е изтрита Няма я изобщо.

Коментар

Ако имаш само една инсталирана карта просто няма какво да чекваш!

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                              Ако имаш само една инсталирана карта просто няма какво да чекваш!
                              Две са - имам качена и оригинална OFRM Geotrade V4.70 CYR.
                              Проблемът е, че когато си ъпдейтнах Гармина през сайта, незнайно защо същият ми качи НТ Норт Америка, вместо да ъпдейтне НТ Еуроп-ата.
                              От Геотрейд "любезно" ми съобщиха, че ще поправят "грешката" с/у 180 BGN.
                              Ta изтрих щатската карта, качих си City Nav Eur NT 2009, въведох си кода от кийджена; у-вото разпознава картата, но не ми дава да чекна кутийката, за да си ползвам европейската карта.

Коментар

Първоначално публикуван от cerato Преглед на мнение
                                Нищо не ми казва. А по принцип gmapbmap.img ми е изтрита Няма я изобщо.
                                ами сложи си я - ако знаеш колко въпроси ще спестиш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X