Обява

Свий
Няма добавени обяви.

City Navigator Europe NT 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: City Navigator Europe NT 2009

За автомобилните съм го пробвал, за другите нямам опит
    [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
      За автомобилните съм го пробвал, за другите нямам опит
      Другите могат, понеже повечето от тях нямат тяхна памет, а четат само от карта и те четат всички ни познати имена!
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
        Защо само на нуви-200? На никой гармински уред /в SD картата/ няма да работи друго име, освен GMAPSUPP
        Исках да уточня , че в случая става дума за уреда на колегата , който е Nuvi200 , и на старите модели паметта е 200Мб (на новите е 900Мб) и CNEU2009NT (целият) може да се събере само на SD карта , а там името е само GMAPSUPP. Зави ми се свят от това изречение!

Коментар

Помогнете да сваля картата от някаде всички торенти и спелеото не работят

Коментар

Първоначално публикуван от deltatur Преглед на мнение
            Помогнете да сваля картата от някаде всички торенти и спелеото не работят
            Защо да не работят?
            Ето ти я напълно отключена, само слагаш файла в папка "Гармин" и дерзаеш
            http://thepiratebay.org/torrent/4497...KED_VERSION_Al
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Пак ти ме спасяваш ml 500 Как ще се отплащам .......не знам

Коментар

Здравейте! Това е първия ми пост в този много полезен форум!
                По темата: Разгледах форума и разбрах, че "City Navigator Europe NT 2009" е най-новата версия на карта за Garmin за Европа. Бих искал да ви помоля за една услуга! Тя се състои в това, да ми отделите и компилирате картите на Гърция и Турция. Аз ще се оправя с останалата част. Може би ще се запитате, защо не си я изтегля и не си го направя сам, е проблема е в това, че нямам свободно място в дял 'C:'(и не само там), и не мога да изтрия нещо, защото имам важна информация в дяла от която се нуждая. Проблема с липсата на място се състои в това, че за да се изгради index-а на картата (gmapsupp.img), трябва да има достатъчно място за временния файл, който в последствие ще се копира на SD картата...

Коментар

Първоначално публикуван от soak Преглед на мнение
                  Здравейте! Това е първия ми пост в този много полезен форум!
                  По темата: Разгледах форума и разбрах, че "City Navigator Europe NT 2009" е най-новата версия на карта за Garmin за Европа. Бих искал да ви помоля за една услуга! Тя се състои в това, да ми отделите и компилирате картите на Гърция и Турция. Аз ще се оправя с останалата част. Може би ще се запитате, защо не си я изтегля и не си го направя сам, е проблема е в това, че нямам свободно място в дял 'C:'(и не само там), и не мога да изтрия нещо, защото имам важна информация в дяла от която се нуждая. Проблема с липсата на място се състои в това, че за да се изгради index-а на картата (gmapsupp.img), трябва да има достатъчно място за временния файл, който в последствие ще се копира на SD картата...
                  Толко ли не можеш на една флашка или СД или каквато и да е там карта, да прехвърлиш малко от информацията, която ти е на ПЦ-то. Освобождаваш си временно малко място, свършваш работата и пак я връщаш. До колкото помня, картата на Гърция (последната Ауто драйв хелас 1.5) е 55мб, а турската е 80мб, така че 250мб допълнителна памет ще ти свърши работа.

П.П. един жокер, ако нямаш друго под ръка, ползвай СД картата на гпс-а
                  LZ1PER

Коментар

Имаш късмет! Бях си я правил за мен:
                    http://www.bgshare.com/392123/GMAPSUP2_TR_GR2009NT.rar
                    http://rapidshare.com/files/16946586...R_GR2009NT.rar

Коментар

Първоначално публикуван от soak Преглед на мнение
                      Разгледах форума и разбрах, че "City Navigator Europe NT 2009" е най-новата версия на карта за Garmin за Европа. Бих искал да ви помоля за една услуга! Тя се състои в това, да ми отделите и компилирате картите на Гърция и Турция.
                      Турция я няма в CNENT2009.
                      За да си извадиш само Гърция не е нужна много памет .
                      Освен това я има и като отделна карта - Аutоdrive_Hеllаs.
                      Имаш ли изобщо инсталиран CNENT2009 ?
                      Провай да преместиш временно swap-файла на друг диск, или да го забраниш.

Поздрави!
                      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Здравей milstan,
                        дръпнах го, но имам проблем с отключването. Още с пускането на гмаптул ми показва 2 реда "Ф:" съответно с два различни фида. Не, че не пробвах и двата, но по някаква причина не ми я отключва. При стартирането на ХТ ми казва, че имам заключена карта и дали искам да я отключа. Пробвах с гмаппром и гмасупп, съответно с унл с тяхното име, но не успях да се справя. Преди това имах хелас и някаква турска поотделно и си имаха съответните унл и работеха. Да не би да трябва да сложа някакъв код и за двата фида по някакъв начин в унл-то?
                        Може ли малка подсказка къде бъркам?

P.S. Стана! Просто е трябвало да залепя двата кода без интервал един до друг и се получи.
                        Последно редактирано от chipset; 05-12-08, 19:16.
                        Спортен магазин Sunny eXtreme - https://sunnyx3m.com

Коментар

• Въпрос за City Nav. Europe NT 2009

Когато маркирам картата, която искам да си кача на устройството, виждам, че няма отметка в кутийката за "Include route calculation data". Не е активно и за да го отметна. Това проблем ли е за навигирането?

Коментар

• До: Въпрос за City Nav. Europe NT 2009

поради каква причина отваряш НОВА тема, след като следващата тема е специално за СН2009 ?

Коментар

• До: Въпрос за City Nav. Europe NT 2009

Първоначално публикуван от dstoy Преглед на мнение
                              Когато маркирам картата, която искам да си кача на устройството, виждам, че няма отметка в кутийката за "Include route calculation data". Не е активно и за да го отметна. Това проблем ли е за навигирането?
                              При NT(New Technology) картите не може да се изключва рутиращата информация, затова се получава така.
                              Друг е въпроса, защо, въпреки че опцията не е достъпна за промяна, не е отметнато, че е активирана .
                              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Ако някой като мен иска всичко да му е ок и си е дръпнал версията за мапсорса но си няма "ключалка" да свирка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X