Обява

Свий
Няма добавени обяви.

City Navigator Europe NT 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: City Navigator Europe NT 2009

Първоначално публикуван от pepirosmanov Преглед на мнение
    Благодаря колеги за съветите вече всичко работи с GMXT 5.00.20. Бих попитал само откаде мога да си сваля спийдкамерите за цяла Европа че имам само за България в city navigatora. Предварително благодаря!
    този файл на мб500 е април 2008. мисля че имам юли 2008 /или поне така пише/. файла е .gpi- готов за качване и е около 6,5 гб.
    ако те интересува дай емейл да ти го пратя

Коментар

досадна грешка- 6,5 МБ

Коментар

Здравейте,
        Изтеглих си City Navigator Europe NT 2009 от тук: http://thepiratebay.org/torrent/4435...Europe_2009_NT

След това чрез програмата GMapTool.exe видях FID-a на gmapprom.img и създадох (.unl) файл с map unlock code на картата. Стартирах GPS-a и всичко си беше ОК!
        Искам да попитам какво да правя с този gmapbmap.img ... не мога да му намеря FID-a, и изобщо има ли такова нещо при него ... и ако няма да му дам ли replace с това което си беше вградено в Nuvito или да изтрия старият gmapbmap.img и на негово място да сложа новият!
        Благодаря предварително!

Коментар

това е базова карта, няма ФИД. можеш да запазиш старата базова или да сложиш тази - ще си работи.

Коментар

Първоначално публикуван от haaaaaa Преглед на мнение
            Здравейте,
            Изтеглих си City Navigator Europe NT 2009 от тук: http://thepiratebay.org/torrent/4435...Europe_2009_NT

След това чрез програмата GMapTool.exe видях FID-a на gmapprom.img и създадох (.unl) файл с map unlock code на картата. Стартирах GPS-a и всичко си беше ОК!
            Искам да попитам какво да правя с този gmapbmap.img ... не мога да му намеря FID-a, и изобщо има ли такова нещо при него ... и ако няма да му дам ли replace с това което си беше вградено в Nuvito или да изтрия старият gmapbmap.img и на негово място да сложа новият!
            Благодаря предварително!
            значи и аз направих същото.само че картата е в СД картата ми,и като я сложа в Нуви 200 нищо не се променя.смених им имената прибавих една 1 и в менюто с картите ми изкара още 2 карти с имена Euro GR?! и това е.не трябва ли Навигатора 2009 да е с доста подробни карти за градовете в европа?защото примерно избирам Мюнхен а ми дава само магистралите главните пътища.как да накарам gmapprom.img файла в СД картата да тръгне на Нувито?

Коментар

Първоначално публикуван от s_l_a_d_u_r_ Преглед на мнение
              значи и аз направих същото.само че картата е в СД картата ми,и като я сложа в Нуви 200 нищо не се променя.смених им имената прибавих една 1 и в менюто с картите ми изкара още 2 карти с имена Euro GR?! и това е.не трябва ли Навигатора 2009 да е с доста подробни карти за градовете в европа?защото примерно избирам Мюнхен а ми дава само магистралите главните пътища.как да накарам gmapprom.img файла в СД картата да тръгне на Нувито?
              В допълнителната карта името трябва да е gmapsupp, иначе не го чете! Не забравяй, че въпросния файл трябва да в папка с името Garmin
              LZ1PER

Коментар

аз съм го свалил с името gmapprom.img да го променя на gmapsupp.img и да създам .unl файл така ли?отскоро я имам навигацията и се побърках да инсталирам,незнам даже как сложих гръцката карта.значи като е на СД файла трябва да е с това име gmapsupp и мога да си комбинирам карти и т.н. и аз слагам файл gmapprom в СД-то и нищо не ми излиза на Нувито,помислих че нещо СД-то не става.мерси.сега ще пробвам

Коментар

Ето тези имена можеш да ползваш:

във вътрешната памет:
                  gmapsupp
                  gmapprom
                  gmapprom1
                  gmapoem - не се изключва

във външната памет
                  gmapsupp

Променяш името на файла, който ти е img, разбирасе, за да я си прочете кода името на unl файла трябва да е същото, само разширението е различно. ОК?
                  LZ1PER

Коментар

веднага тръгна.само едно не разбирам,задавам му цел до гърция като най-бързият вариянт от Сливен е през Свиленград,навигацията ме прекарва през София,с около 100 км повече.Вкл. и Auto Hellas 1.50 или там както се казва и ми дава точният път от Свиленград?!знам че не е тука мястото ама защо в опциите на Нуви 200 има само най-бърз,най-кратък и извън пътя,познат му донесаха от германия някава навигация,инсталираха му iGo My Way,има си опция дали искаш по магистрали да караш повечето или не,и още доста работи което според мен е по-добре от Нувито...

Коментар

• До: City Navigator Europe NT 2009

Я влез в settings>navigation>avoidances От там можеш да променяш тези опции.
                      От там махни всички отметки, за да не ги отбява.
                      LZ1PER

Коментар

Това за магистралите е в режим " Отбягване". "Инструменти > Настройки > Навигация > Отбягване. На сайта www.garmin.bg има инструкции за работа с уреда на български език.
                        П.П. Peppy ме изпревари.
                        П.П.П. За Гърция ако му зададеш "По-късо растояние" ти го калкулира през Свиленград. А може да се сложи и междинна точка.
                        Последно редактирано от milstan; 21-11-08, 15:45.

Коментар

Първоначално публикуван от s_l_a_d_u_r_ Преглед на мнение
                          аз съм го свалил с името gmapprom.img да го променя на gmapsupp.img и да създам .unl файл така ли?
                          според мен Сити навигатора трябва да ти е gmapprom.

Коментар

Ако е на SD картата (Nuvi200) няма как! Само GMAPSUPP !

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                              Ако е на SD картата (Nuvi200) няма как! Само GMAPSUPP !
                              Защо само на нуви-200? На никой гармински уред /в SD картата/ няма да работи друго име, освен GMAPSUPP
                              [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                                Защо само на нуви-200? На никой гармински уред /в SD картата/ няма да работи друго име, освен GMAPSUPP
                                Не на всеки
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X