От: Спийд камери България (в разработка)
За съжаление съм ги изтрил след като ги написах тук. Може да е станала грешка с координатите.Става въпрос за това място:
Координати: от Стрийт Виев: 42°11'19.25"С 24°19'28.05"И

Координатите не трябва да се взимат от картите защото съм се убедил лично,че на места м/у GPSa i картите от гугъл има разлики до порядъка на 300м.
В Пазарджик има на доста места на които спират рядко и не са отбелязани има и нови места на които спират по често.
Когато ги засека с GPS тогава ще пиша.Проблема е че започнаха променят местата много често и трябва да се засекат местата на които се задържат най-много.Има стари точки на които не са спирали от няколко месеца.
Мисълта ми е да се обнови цялата база за Пазарджик с актуални точки.
Първоначално публикуван от hvdragon
Преглед на мнение
Координати: от Стрийт Виев: 42°11'19.25"С 24°19'28.05"И
Координатите не трябва да се взимат от картите защото съм се убедил лично,че на места м/у GPSa i картите от гугъл има разлики до порядъка на 300м.
В Пазарджик има на доста места на които спират рядко и не са отбелязани има и нови места на които спират по често.
Когато ги засека с GPS тогава ще пиша.Проблема е че започнаха променят местата много често и трябва да се засекат местата на които се задържат най-много.Има стари точки на които не са спирали от няколко месеца.
Мисълта ми е да се обнови цялата база за Пазарджик с актуални точки.
Коментар