Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от hvdragon Преглед на мнение
    В гората над Паталеница се оказват. Може ли да ги коригирате.
    За съжаление съм ги изтрил след като ги написах тук. Може да е станала грешка с координатите.Става въпрос за това място:
    Координати: от Стрийт Виев: 42°11'19.25"С 24°19'28.05"И
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:спирка.jpg
Прегледи:1
Размер:114.6 КБ
ID:5620563
    Координатите не трябва да се взимат от картите защото съм се убедил лично,че на места м/у GPSa i картите от гугъл има разлики до порядъка на 300м.
    В Пазарджик има на доста места на които спират рядко и не са отбелязани има и нови места на които спират по често.
    Когато ги засека с GPS тогава ще пиша.Проблема е че започнаха променят местата много често и трябва да се засекат местата на които се задържат най-много.Има стари точки на които не са спирали от няколко месеца.
    Мисълта ми е да се обнови цялата база за Пазарджик с актуални точки.

Коментар

Точно поради тази причина направих сайта http://poigps.lt/bg/. Там всеки може да трие, редактира и добавя точки. Естествено за да влязат в базата трябва да огледам и потвърдя промените.

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ!Имам един въпрос към hvdragon : След като вляза в твоят сайт http://speedcams.biz.ht ниско долу в ляво има решетка с три категории:"НАЧАЛО" "СВАЛИ" и "РЕСУРСИ"....След като вляза в категория "СВАЛИ" и укажа иконка "GARMIN" ми изписва да запиша даденият тип файл на РС-то...този файл е тип .gpi
        Въпросът ми е следният:След като го сваля и запиша на РС-то-мога ли да го копирам и след това да го пейсна в директорията на Гармин в папка POI???И ако е така откъде мога да разбера от коя дата е даденият файл???В смисъл дали са последните актуализации на камери и засади???
        Извинявам се за глупавият въпрос може би,но не съм на "Ти" с тия неща,а и нямам много време да чета и да ги уча....Иначе на РС-то си имам инсталиран POI Loader,изчетох и си свалих инструкциите които си дал в сайта,но нещо не ми се получава....
        Затова ако може да стане така както те попитах ще ми е много по-лесно....
        Иначе БРАВО за труда ти и това което правиш... и БЛАГОДАРЯ Ти предварително!

Коментар

И тъй като нямах търпение пробвах и тествах програмката по може би по-лесния начин (е,поне за мен),но искам да попитам отново нещо: Защо когато ме предупреждава за мобилна камера казва: "Полиция 50" ???? Тъй като досега ползвах програма от сайта "parallax",там си изговаря докрай :"Полиция 50 км/ч".
          БЛАГОДАРЯ отново предварително....

Коментар

Какво да ти казва зависи от аудио файла при компилацията. Отиди на http://speedcams.biz.ht/, Ресурси, Инструкции, прочети и ще разбереш.

Коментар

Колега Vami, ще има ли декемврийско издание за нас със навигаций Гармин?

Коментар

От вчера две камери на изходите на гр. Карлово:
                42.64295 24.78848 - посока София
                42.63205 24.81405 - посока Пловдив

Според мен камерите са трафик-камери и ще следят за произшествия и неправилно изпреварване.

Коментар

Две нови камери на входа на Свищов от Плевен. Мястото го има във всички бази, но е отбелязано като полицейски пост.
                  Едната има малко странен дизайн. Някой знае ли какъв тип камера е това?
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141211_122635.jpg
Прегледи:1
Размер:59.8 КБ
ID:5628682
                  Nothing comes from nothing...

Коментар

Ако говориш за кръгчето което е като барабанче това е насочена антена през която минава целия трансвер на данните

Коментар

Може. За първи път виждам такава антена. Насочена е извън града - звучи ми страно, но....
                      Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от julio Преглед на мнение
                        Ако говориш за кръгчето което е като барабанче това е насочена антена през която минава целия трансвер на данните
                        На мен ми мяза на инфраред прожектор.
                        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от vamfan Преглед на мнение
                          Малко да поясня, трафик камерите освен да броят колите , вършат и друга работа. Има софтуер, който опознава къде е номера на колата и го записва в таблица с времето на минаване от това място. Тази таблица помага да се издирват крадени или обявени по друго причина за издирване МПС-та. Освен това има доста селца, в който се влиза само по един път и се излиза пак по един път, ако стане някакво престъпление или друго произшествие, веднага може да се види дали са влизали чужди коли, освен обичайните за селото и да се търсят те за справка. Това е по програмата за справяне с престъпността в малките села на министерството. Над 90% от тези камери в Пловдивска област се прекарват през този софтуер. Виждал съм на живо за какво става въпрос, не питайте къде и как.
                          Най-накрая си признаха че софтуера за следене и записване на номерата на колите не могат да го настроят. Ама трябваше да изчезне директор на данс , че да се види колко са зле служителите.

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                            Две нови камери на входа на Свищов от Плевен. Мястото го има във всички бази, но е отбелязано като полицейски пост.
                            Едната има малко странен дизайн. Някой знае ли какъв тип камера е това?
                            Трафик-камера трябва да е (наблюдение).
                            "Барабанчето" е инфрачервеното осветление за тъмното. Едва ли е антена, защото предната част отразява като стъклена (плексигласова), а това на антената изобщо не е необходимо. Може лесно да се провери, като снимате (или дори само насочите) с цифров апарат (телефон) на тъмно.
                            Има хора, които в тъмното също виждат слаба червеникава светлина. Не съм сигурен дали е дефект в зрението, но определено някои го виждат, а някои - не. Аз, например, съм с -3.5 диоптъра и виждам тези "фенери" в тъмното. Колегата ми е с нормално зрение, но не забелязва подобно светене.

Коментар

Първоначално публикуван от engineer Преглед на мнение
                              Трафик-камера трябва да е (наблюдение).
                              "Барабанчето" е инфрачервеното осветление за тъмното. Едва ли е антена, защото предната част отразява като стъклена (плексигласова), а това на антената изобщо не е необходимо. Може лесно да се провери, като снимате (или дори само насочите) с цифров апарат (телефон) на тъмно.
                              Има хора, които в тъмното също виждат слаба червеникава светлина. Не съм сигурен дали е дефект в зрението, но определено някои го виждат, а някои - не. Аз, например, съм с -3.5 диоптъра и виждам тези "фенери" в тъмното. Колегата ми е с нормално зрение, но не забелязва подобно светене.
                              Всеки мисля вижда червен цвят на самите диоди когато са пуснати, но самия сноп/лъч едва ли...
                              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

http://paralax.org/garmin/ На това 76 няма ли да има някой знае ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X