Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
    Наказание за какво?
    Има страшно много фирми, които работят без значение работен/неработен/празничен ден.
    Както и много коли на държавната и общинската администрация, които не бо трябвало да се движат събота и неделя
    ОФБ ДБ X22SE
    Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Ето я и самата камера
      Прикачени файлове

Коментар

Между другото - точно както се очакваше. Камерата си седи и прави снимки за спомен, но... само толкоз. Снимките, както и самата камера нямат нищо общо с КАТ.
        Камерата била демо продукт, поставена от фирма с надеждата КАТ да я харесат и закупят бройки завбъдеще.

Коментар

Колеги, знае ли някой кога ще има актуализация на камерите за GARMIN?

Коментар

Първоначално публикуван от vlahkab Преглед на мнение
            Колеги, знае ли някой кога ще има актуализация на камерите за GARMIN?
            И аз се интересувам горещо. Последната версия е от Август тази година. Писах на мейла, който е оставен за контакт, дали отнякъде може да си сваля изходните файлове и да си ги генерирам сам, но до момента нямам никакъв отговор.

Дано проектът не е умрял, защото е добре направено.

Коментар

Колежката hvdragon е качила в сайта си последната версия за камерите. Благодаря ти колежке!!! Вече си мислих,че си изоставила проекта. Поздрави!
              Последно редактирано от vlahkab; 23-11-15, 17:23.

Коментар

Освен тази камера има и нова на табелата на Български Извор идвайки от към София. 50км/ч двупосочно, ще пробвам да докопам координатите тези дни.

Коментар

Мога ли да попитам как да сваля за nuvi 2545 от сайта на Vami. Миналия път свалих от там но от август не виждам нови за сваляне. Извинявам се ако задавам тъп въпрос. Видях, че колежка е направила и тя сайт но от там не съм теглил до сега. И там има само един файл. Не са като на Vami. Благодаря предварително.

Коментар

На колежката всички камери са в един файл.

Коментар

Първоначално публикуван от TheGrave Преглед на мнение
                      Освен тази камера има и нова на табелата на Български Извор идвайки от към София. 50км/ч двупосочно, ще пробвам да докопам координатите тези дни.
                      Няколко нови камери снимащи двупосочно от мен:

40км/ч N42.95168 E23.37380
                      50км/ч N42.97809 E23.35865
                      50км/ч N42.84971 E23.36792
                      50км/ч N43.41389 E23.20568
                      50км/ч N43.71786 E22.71342
                      50км/ч N43.03856 E24.27307
                      50км/ч N42.09163 E23.06848
                      90км/ч N43.44486 E23.10330

И една засада:

50км/ч N42.98176 E23.12918

Коментар

Първоначално публикуван от TheGrave Преглед на мнение
                        Няколко нови камери снимащи двупосочно от мен:
                        ....
                        камерата, т.е. кутията все още, монтирана на фабрика Домат до Джюлюница е от втората доставка на статични камери за контрол на скоростта. тези, които си написал да не са за броене на трафика?
                        SpeedCams за iGo, Garmin, sources: http://speedcams.biz.ht

Коментар

и сама си отговарям. да, лично я видях.

Коментар

Здравей колежке hvdragon. Виждам,че в твоя сайт има обновление на камерите от 07.01.2016 г., но базата данни е от 23.11.2015 г. Въпроса ми е дали и за базата данни скоро ще има обновление?

Коментар

Първоначално публикуван от vlahkab Преглед на мнение
                              Здравей колежке hvdragon. Виждам,че в твоя сайт има обновление на камерите от 07.01.2016 г., но базата данни е от 23.11.2015 г. Въпроса ми е дали и за базата данни скоро ще има обновление?
                              Готово. Нещо се беше оплескало при качването.

Коментар

В папка POI на Гармин имам стар файл със спийд камери - bg speedcams v.074 CYR -- ednokratno. Да го изтрия ли, след като поставя новия от сайта http://speedcams.biz.ht/ или да си стоят и двата? Прави ми впечатление, че старият файл е два пъти по-голям...?!
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X