Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
    В Турция край пътя стои кола без обозначителни знаци с камера и радар на предното стъкло и комшията вътре си чете вестник. Полицейския пост е на около километър след нея и този "комшия" им диктува номерата по станцията . Единия от поста си беше записал номерата на ръката , от бързане даже лист не можал да намери. И те са доста далеко от Европа.

П.П. Даже имам фиш от такава ситуация. Питам го как ще ми докажеш , че съм превишил , а той вика "връщаме се 2 км. назад , там е колегата с камерата". Да , при 40 градуса жега и с малко дете в колата как да не се върна. Взех си фиша и 3 години вече си го пазя в колата и си карам като ходя на море.
    По отношение на начина на засичане на скоростта съм съгласен с милстан. Единственият път когато съм глобяван в чужбина е в Турция по описания по горе начин. Мисля около 2005-2006 година. Тогаа на границата ми даваха едно тескере с марките че имам застраховка и отбелязването на нарушението ставаше върху това тескере. На границата трябваше да го върна, иначе не мога да изляза с колата, т.е. да си платя глобата. После съм минавал само със зелената карта и такъв документ не ми е даван. Всеки път обаче колата се проверява на компютъра и се съмнявам малко, че няма да излиза нарушение за което не е платена глоба. Но може би милстан има късмет,....или друга кола.

Коментар

Бихте ли потвърдили, че камерите пред Софияленд вече ги няма?

Коментар

В Дружба на бул. Цветан Лазаров около блок 100 в посока бул.Брюксел снимат "отзад" с мобилна камера и пращат снимки и фишове

Коментар

Бул. Цветан Лазаров предпоставя за по-високи скорости. На път с 4 платна в посока и слабо движение трудно се поддържа 50 км/ч.
          Така, че там просто внимавайте
          А някой може ли да потвърди, че камерите пред Софияленд са махнати?

Коментар

Потвърждавам си сам. Камерите на светофара пред Софияленд са демонтирани!
            Последно редактирано от Pacific; 02-11-11, 11:16.

Коментар

Братушките пак "мачкат" с технологии
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

версия 066 по проекта на колегата Gadev + допълнения малко за Mobile XT
                Последни версии на SpeedCameras за Garmin Mobile XT
                http://rammsteingarminmobilext.hit.bg

Коментар

Благодаря, колега.

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
                    В Дружба на бул. Цветан Лазаров около блок 100 в посока бул.Брюксел снимат "отзад" с мобилна камера и пращат снимки и фишове
                    Да не е сив Volkswagen Passat комби?

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
                      Да не е сив Volkswagen Passat комби?
                      нямам представа... но е сигурен факт. булеварда позволява по-високи скорости от 50 км/ч, но не е желателно

Коментар

Здравейте колеги.Искам да попитам кога ще има gpx файлове за кирилица.
                        Има само за латиница.В предишни коментари някой зададе този въпрос но не му беше отговорено.
                        Питането ми е затова защото, сам си слагам разстоянието за предупрежденията и говор. Благодаря.

Коментар

Здравейте искам да попитам дали може линк или фаиловете за камерите(последните) за Garmin nuvi 255W

Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от mystvd Преглед на мнение
                            Здравейте искам да попитам дали може линк или фаиловете за камерите(последните) за Garmin nuvi 255W

Благодаря предварително
                            НЕ МОЖЕ!!
                            Защото не можеш да четеш .... и без това ....
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от biser2 Преглед на мнение
                              Здравейте колеги.Искам да попитам кога ще има gpx файлове за кирилица.
                              Има само за латиница.В предишни коментари някой зададе този въпрос но не му беше отговорено.
                              Питането ми е затова защото, сам си слагам разстоянието за предупрежденията и говор. Благодаря.
                              Щом сам си компилираш по разстояние, значи можеш и да си направиш сам gpx файл на кирилица - още повече че разликите между 065 и 066 са само няколко точки. Опитай с най-прост редактор даже с notepad става.

Коментар

Да отбележа още полицаи.

Няколко пъти съм минавал по този път и ми направи впечатление,че не е отбелязано.
                                Имам предвид караулката на разклона за гр.Септември.Няма постоянно полицаи в караулката но доста често са там в колата.
                                Кординати: N42°11.488"С.Ш. и E24°07.994" - ограничение 40 км/ч.

Видях два пъти мобилна камера в бяла Опел Астра (полицейска) без отлечителни знаци.На това място:
                                Кординати: N42°11'01.6"С.Ш. и E24°17'46.6" - ограничени 60 км/ч. От другата страна на пътя спираха за акция светлина но съм ги виждал един път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X