Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Все съм се чудил, не мислите ли , че този форум го четат също така полицай и много ясно като видят , че са им разкрили дебнещите местенца обезателно другият път ще си сменят местото !?!?

Коментар

[QUOTE=jaxan;1723875][QUOTE=maystor;1723727]

.

Първоначално публикуван от egeniv
      Колеги като видите патрулки по пътя МОЛЯ МИГАЙТЕ СЪС СВЕТЛИНИТЕ!

Имам един познат, като види засилена кола и премигва даже и да няма патрулка,има ефект вярвай ми.Пробвал съм и аз,виждам на огледалото как се набиват спирачки и поне няколко км. спокойствие докато се чуди къде е патрулката.
      Аз също мигам винаги като видя нещо нередно, а когато е за КАТ НЕ МИГАМ. Мисля че след като имаш книжка имаш и глава на раменете и като има знак да го спазваш.

Най-смешното от последното ми извънградско бе следното: мигам аз на един (подчертавам) ГАЛФОН и той намалява все едно за КАТ, а аз му мигах заради това че рпез деня в мъглата нашия кара със 120 БЕЗ ФАРОВЕ.... имаги и такива !!!
      nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
        Все съм се чудил, не мислите ли , че този форум го четат също така полицай и много ясно като видят , че са им разкрили дебнещите местенца обезателно другият път ще си сменят местото !?!?
        Засадите са обикновенно на "Хранилки", навигацията ми помага да се усетя, че съм на такова място и да се адаптирам към обстановката. А дали има патрулен автомобил не ме бърка.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от pepopepo Преглед на мнение
          Да отбележа още полицаи.

Видях два пъти мобилна камера в бяла Опел Астра (полицейска) без отлечителни знаци.На това място:
          Кординати: N42°11'01.6"С.Ш. и E24°17'46.6" - ограничени 60 км/ч. От другата страна на пътя спираха за акция светлина но съм ги виждал един път.
          Вчера същата Астра пак беше там.Даже вече някои я знаят и присвяткват.

Ще дам данни за полицейски засади в град Пазарджик които не са отбелязани в последния файл.Минавам сравнително често от там.Местата в момента не са много активни поради намаления персонал на КАТ.
          1. N42,10.956' E024,18.611' това е при влизане в Пазарджик от посока с.Звъничево ограничение 40 км.ч
          2. N42,11.244' Е024,19.011' това е при захождане по пътя за новия мост над Марица "Атлантик" ограничение 50 км.ч.
          3. N42,11.336' E024,19.182' това е до моста на канала на бул.Христо Ботев след светофара ограничение 50 км.ч

Няма и отбелязани камерите които са отбелязани в http://antiradar.braindumpz.com/ .Но за тия камери не съм чул някой да е изгорял от приятели или познати.Възможно е и да не са активни или да не са на КАТ.
          Тези данни които съм дал за точка 2 и 3 не съм виждал от няколко месеца да спират там.От точка 3 са се преместили по-надоло по бул.Христо Ботев на Т образно кръстовище до църквата.Почти всяка вечер са там.Като минавам от там с GPSа ще дам кординати. По т.1 - все още са актуални.
          Последно редактирано от pepopepo; 08-01-12, 09:51. Причина: Промяна на данни

Коментар

От точка 3 са се преместили по-надоло по бул.Христо Ботев на Т образно кръстовище до църквата.Почти всяка вечер са там.Като минавам от там с GPSа ще дам кординати.
            Ето кординатите: N42°11'33.1" E024°19'13.6"

Коментар

Камерите&засадите за NDrive потърсете на http://paralax.org/garmin, че американците затвориха Megaupload и долния линк е недостъпен...
              Първоначално публикуван от SWave8500 Преглед на мнение
              За всички, които ползват NDrive: новата версия 067 е на адрес [http://www.megaupload.com/?d=UIG09JVL (старата 066 е изтрита и долния линк е неактивен) - това е архив, позволяващ качване на всички камери и засади в NDrive v.10 и v.11.
              Архива съдържа и макрос за безплатния OpenOffice.org, с който можете да обработите екселския файл от paralax.org/garmin, така че да си правите сами файловете за импорт при излизане на следваща версия или от ваш собствен екселски файл с корекции и/или добавки (трябва да има същите колони, с данни от 3тия ред нататък). Повече инструкции има в текстовия файл HowTo.txt.
              Тествал съм на NDrive v.10.2.06 и v.10.2.09 (операционна система BADA на телефони Samsung Wave S8500 и 7230), като съм инсталирал и настройвал според инструкциите от ipmart-bg.com. Но формата е .kml (точките са тип "камера" за Google Earth) и би трябвало да е валиден и при другите версии.

Коментар

Предложиха 140 км/ч за магистралите
                Нетърпеливите обаче да не бързат, защото полицейските глоби все още са по старите ставки.

Коментар

Всяко кърваво шосе с камера
                  От средата на следващия месец пък ще започне монтирането на нови 8 мобилни камери в патрулните автомобили.

Коментар

Напоследък се забелязва постояно пребиваване на бяла патрулка опел астра с радар които се намира в Гр. Варна под завод елдом посока топливо (Съвсем неволно са се скатали в пресечката )

Това са кординатите:

Бул.Република

N 43" 13" 7,9"

E 027"52"33,1"

Коментар

От едно известно време се появиха 3 камери след разклона за с. Пасарел посока София-Самоков. Монтирани са на фасадата на магазина за рибарски такъми и лодки и гледат в посока Самоков.Приличат на трафик камери а не радарни , но там има ограничение 40км/ч та имайте едно на ум.Всеки случай не са охранителни защото са насочени към пътя.
                      И едно питане:Някой ползва ли това http://cobrairadar.com/.Може ли да работи като обикновен радар детектор?Пази ли от мобилни полицейски радари като добрата стара Кобра?И въобще впечатления от уреда и софта към него.Има и приложение за Андроид. Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от g
                        Вчера по обяд монтираха камери на бул.Цариградско шосе посока Пловдив м/у поделението на Враня и на царО имотите
                        http://www.bgmaps.com/map/sofia
                        Камерите ги монтираха под голямата реклама която е над пътя.
                        За момента в "тестов" период до края на уикенда - 100% достоверна информация. От другата седмица - 27.02.2012..... работят с "пълна" пара.
                        Нови камери на Цариградско шосе.
                        LZ1IHM

Коментар

дайте координати, снимки....
                          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                            дайте координати, снимки....
                            Здравей колега,

Преди малко минах от там с един познат. Има камери и работят! На големия билборд над пътя са. ОБщо три камери! За всяко платно по една! Бяхме с радар детектор и имаха излъчване на К честота. Радара е обикновен...имам познат със Снупър и му се обадих, ще мине по-късно да види дали я има в базата му данни. Както и да е, ето ги абдолючно точните координата:
                            42°38'5" 23°26'13"
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:new speed camera 27.02.2012.JPG
Прегледи:1
Размер:164.9 КБ
ID:5351161

Коментар

Вече на две места в Бургас - мобилна камера монтирана в автомобил (полицейски) без отличителни знаци - (42° 29.836'С и 27° 27.263'И) и (42° 30.572'С и 27° 27.812'И). Координатите са взети от Google Earth
                              Последно редактирано от Sim3; 07-03-12, 20:09.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не знам за тази тема ли е това питане, но къде има файл с камерите? Ако не е за тука да се трие немедленно
                                VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X