Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Прочетох всички Q&As, и доста от цялата тема.
    Имам Гармин Нуви 1390Т. Изтеглих си bg speedcams v.065(1) CYR- mnogokratno.gpi от http://paralax.org/garmin/ и го записах в папка POI.
    Камерите ги виждам в Накъде -> Екстри -> Потребителски точки POI и всичко изглежда наред.

Въпросът ми е относно гласовото известяване:
    sox.exe файлът от http://paralax.org/garmin/ къде точно трябва да го запиша? Трябва ли да стартирам exe-то?
    След това gpx файла какво да го правя? Къде да го запиша? Ако може да ми помогнете стъпка по стъпка.

Благодаря!

Коментар

Инсталирай програмата POI Loader.
      Сложи файла sox.exe в директорията на PoiLoader C:\Program Files\Garmin\POI Loader
      След това конвертирай gpx файла в gpi и го слагаш в навигацията.
      Ето тук виж как се работи с програмата: http://htftp.offroad-bulgaria.com/Na.../PoiLoader.htm

Коментар

Първоначално публикуван от GM™ Преглед на мнение
        Инсталирай програмата POI Loader.
        Сложи файла sox.exe в директорията на PoiLoader C:\Program Files\Garmin\POI Loader
        След това конвертирай gpx файла в gpi и го слагаш в навигацията.
        Ето тук виж как се работи с програмата: http://htftp.offroad-bulgaria.com/Na.../PoiLoader.htm
        А има ли смисъл да го правя това след като съм качил вече gpi файла и имам гласово известяване (макар и не особено добро)?
        Т.е. при конвертиране на gpx ​файла нещо друго ли ще получа или не?

Коментар

Може ли някои да провери тази камера дали е вкарана и ако не да я добави 26,50.9165 и 43,21.8560 предварително благодаря а за камерата съм сигурен защото днес дойде честитка

Коментар

Първоначално публикуван от e-mil Преглед на мнение
            А има ли смисъл да го правя това след като съм качил вече gpi файла и имам гласово известяване (макар и не особено добро)?
            Т.е. при конвертиране на gpx ​файла нещо друго ли ще получа или не?
            Аз ти отговорих на въпросите, дали има смисъл само ти си знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от GM™ Преглед на мнение
              Аз ти отговорих на въпросите, дали има смисъл само ти си знаеш.
              Чисто технически те разбрах. Въпросът ми е: нещо друго ли ще получа или абсолютно същото?!

Коментар

Да, но може да си коригираш дали да те уведомява по скорост или по разстояние.

Коментар

А защо не го направим по по лесния начин като сложим този файл за навигиране и уведомяване за камерите гласово Bulgarian__.vpm в папка Voice в gps-a http://dox.bg/files/dw?a=443dc3571d

Коментар

Засада на бул."Ген.Данаил Николаев" посока бул."Сливница" N42* 42.212 Е 23* 20.186

Засада след път А1 между Драганци и Карнобат (грубо) път 795- N42* 35.952 Е26* 59.090
                    Пътят е целта.

Коментар

Имам проблем с Garmin Montana. Иконите на спиид камерите не се виждат, което е по малкият проблем. По сериозният, е че уреда се рестартира на всяка точка в повечето случай. Някакви идеи какво да направя?

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                        Имам проблем с Garmin Montana. Иконите на спиид камерите не се виждат, което е по малкият проблем. По сериозният, е че уреда се рестартира на всяка точка в повечето случай. Някакви идеи какво да направя?
                        При някои модели като Zumo 660 например има проблем, че не визуализират иконки с 24 бита цвят. Ако случаят е същия, пробвай да ги конвертираш на 4 или 8 бита, аз за мен така си реших проблема.
                        Писах за този проблем на гармин преди повече от година, но грам не са си мръднали пръста да оправят проблема.

Коментар

Ще го пробвам. Днес дръпнах последен ъпдейт и пак така се показва. Въпроса е да не се рестартира.

Ето как изглежда:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:675.JPG
Прегледи:1
Размер:17.4 КБ
ID:5298315
                          Последно редактирано от sabin; 24-08-11, 08:12.

Коментар

В с.Старо Оряхово видях камера в кутия , насочена в посока Бургас - N42 59.441 E27 47.680 ,
                            а във Варна на сградата на Пътно управление - N43 12.321 E27 54.389 има камера, която я имаше в старите версии, а в 065 не я виждам.
                            ПС Координатите съм ги свалял от Мапсорс, възможни са 5-10 метра разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от gibi13 Преглед на мнение
                              Колеги, спид камера 770, която се намираше на кръстовището на Т.Александров и Хр.Ботев в София е премахната.
                              Потвърждавам! Кутията я няма, само стълба стърчи.
                              [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от gibi13 Преглед на мнение
                                Колеги, спид камера 770, която се намираше на кръстовището на Т.Александров и Хр.Ботев в София е премахната.

Има си ново местоположение - намира на южната дъга на околовръстно, между кръстовищата с бул. България и Черни връх. Точното местоположение е малко след макдоналдс и шел в посока Пловдив.

Утре като минавам оттам ще си взема GPS-a и ще и "взема" координатите.

Снощи средношните съзтезатели се бяха преместили другаде.... Баси чак си мислех, че не съм си в къщи.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X