Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

От: Спийд камери България (в разработка)

Колеги, не видях никъде по картите камерата за скорост в София, на Цариградско шосе, на билбордовете до сградата Пежо, малко преди изхода от София. Има ограничение 50, камерата е там от месец-два. Има общо три камери за всяка лента по една (на платното в посока изход от София).
 Коментар
- 

За Шумен - доколкото виждам колегата Гадев е сложил камера на Хепи-то... Има ли потвърждение, че е там акмерата, защото аз никъде не намерих снимка или координати от някой да я е видял?
 100% има камера и работи вече,но координати не мога да дам.
 Коментар
- 

Потвърждавам за камерата на КЦМ Пловдив снощи минах оттам два пъти камерата е монтирана не знам дали работи координати ще мога да дам най-рано другата събота но иначе камерата е монтирана след входа на КЦМ посока Асеновград и гледа към Асеновград снима и двете платна ограничение на скоростта 60КМ/h и забрана за изпреварване.
 Коментар
- 

Снимките, както обещах. Наистина са по-различни от предишните камери.Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнениеНова камера за скорост - координати N43 20.255 E25 38.239. Те отговарят на бензиностанция/газстанция на Ромпетрол в село Раданово на пътя Русе - Бяла - Велико Търново.
 Камерата гледа към селото, т.е. ограничението е 50 км./ч. Приятел, който е видял вдигането на кутията, казва, че е баш за скорост. Като мина от там другата седмица ще я снимам или ще помоля някой да го направи.
 Nothing comes from nothing...
 Коментар
- 

Има знаци ограничаващи скоростта в дадения участък. Между другото не е ли събрана нужната информация, за да излезе вече версията с новите камери?
 Идват празници и предстоят доста пътувания...

Р.S. Спазването на пътните знаци е задължително!!![SIGPIC][/SIGPIC]
 Коментар
- 

Извинявам се, че ви връщам малко към стара камера покрай офанзивата с новите, но:
 43.641111 25.872765 Русе,E85 (Тръстеник)
 има ли причина да е на 60, защото аз редовно минавам оттам и знак за ограничение 60 не съм виждал. Според мен тази камера е на 90 km/h.
 Коментар
- 

Да, там наистина няма ограничение и в двете посоки.Първоначално публикуван от deian_r Преглед на мнениеИзвинявам се, че ви връщам малко към стара камера покрай офанзивата с новите, но:
 43.641111 25.872765 Русе,E85 (Тръстеник)
 има ли причина да е на 60, защото аз редовно минавам оттам и знак за ограничение 60 не съм виждал. Според мен тази камера е на 90 km/h.Диян Димитров
 Коментар
- 

за тези ли става дума ?Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнениеМестата по описание:

1 на входа на Бургас до магазин „Джъмбо”
 2 на разклона за Пазарджик по магистрала „Тракия”, на 73-и километър,
 3 на входа на Велико Търново,
 4 на 89-и км в участъка Плевен – Бяла,
 5 на 19-и км по маршрута Пловдив – Асеновград,
 6 на 114-и км от участъка Русе – Разград – Шумен – Варна,
 7 на главния път Е-79 между Видин и Враца
 8 на Околовръстния път до Търговище.

В страната пък са поставени 8 нови камери за контрол на скоростта на шофьорите. Камерите вече работят на територията на Областните дирекции на МВР в Бургас, Велико Търново, Враца, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Търговище и Шумен, допълниха от МВР.
 Коментар
- 

Тези, въпреки че за 2. и 3. няма яснота, а от друга страна има една камера от нов тип (колегата ISG даде снимки) - Ромпетрол с. Раданово, която не е в този списък.
 Да добавя, че с. Раданово хич не ми се "връзва" да е "входа на Велико Търново" - на около 30 км. е !
 P.S. Като прегледах материала дотук, излезе и неспомената камера от новия тип на околовръстното на Плевен - точката присъства в базата като "855 - СП.КАМЕРА 90 км/ч, ..."Последно редактирано от gr_kanev; 03-04-12, 11:03.
 Коментар
- 

Искам да попитам дали ще има версия 067.5 на латиница или ще излезе когато е готова версия 068?Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнениеДобър вечер, колеги!
 Имаме вече потвърждение за 2 от новите(общо 8 на брой) спийд камери. Качил съм , да я наречем, междинна версия - 067.5 на камерите, която включва новите камери в Търговище и Е79 м/у Видин и Враца.
 Търсете я на http://paralax.org/garmin/.

Остават да се уточнят координатите на още 6. Реших да имаме версия 068 когато съберем координатите на всички 8 камери.Моля колегите , които живеят в близост до долните места да проверят позициите.
 Местата по описание:

1 на входа на Бургас до магазин „Джъмбо”
 2 на разклона за Пазарджик по магистрала „Тракия”, на 73-и километър,
 3 на входа на Велико Търново,
 4 на 89-и км в участъка Плевен – Бяла,
 5 на 19-и км по маршрута Пловдив – Асеновград,
 6 на 114-и км от участъка Русе – Разград – Шумен – Варна,
 7 на главния път Е-79 между Видин и Враца
 8 на Околовръстния път до Търговище.
 Коментар
- 

OK. Какво е ограничението там?Първоначално публикуван от Sim3 Преглед на мнение1 на входа на Бургас до магазин „Джъмбо” - все още не поставена

Днес монтираха камерата на входа на Бургас - не е до магазин "Джъмбо", а на изхода на бензиностанция на "Ромпетрол" координати по Гугъл 42° 33.338'С, 27° 25.641'И , по GPS N42° 33.356, E27° 25.628. При първа възможност ще мина от там, за да бъдат засечени точните координати. Днес имаше много полиция в района.Камерата гледа към Бургас и ще снима и в двете платна.последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
 Коментар
- 

Тази на Шумен я видях с очите си. Точно на Шел-а е.Първоначално публикуван от Pacholv Преглед на мнениеКолеги,
 Бих искал да обобщя малко за камерите наблюденията ми:
 Четири от тях са ясни - До Враца, Велико Търново, Търговище и Плевен.
 За Пловдив - От прочетеното в Пловдивски медии и коментарите там ми стана ясно, че "камерата до Пловдив" е монтирана на КЦМ по пътя за Асеновград. Само че КЦМ с 500-600 метра, та ако някой е от Пловдив ще е много полезно ако има възможност да провери точните координати на КЦМ на тази камера, ако въобще я има...
 За Бургас ми стана ясно, че не е на Джъмбо, а на Ромпетрол на километър от Джъмбото посока Бургас... има координати.
 За Пазарджик - май няма никакво сигурно потвърждение къде е и има ли я...или аз нещо не съм разбрал? доколкото разбирам от колегата bingobongo е на OMV-то на 85-ти км... има ли потвърждение, че това е спийд камера и точни координати?
 За Шумен - доколкото виждам колегата Гадев е сложил камера на Хепи-то... Има ли потвърждение, че е там акмерата, защото аз никъде не намерих снимка или координати от някой да я е видял?
 Колеги, моля за коментар, и най-вече колегата Гадев, това ли е обобщената ситуация с новите камери или бъркам нещо?
 Тази на Ромпетрол Бургас е ясна - няколко потвърждения, остава ограничението на скоростта да се уточни.
 Тази на м.Тракия до Пазарджик- за сега едно мнение за ОМV на 85км. Чакаме колегите да потвърдят, както и точни координати.
 Тази м/у Пловдив и Асеновград- простете ми, но КЦМ нищо не ми говори, поне можеше да се дадат приблизителни координати от Гугъл Ърт......последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар