Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България

Първоначално публикуван от voldy Преглед на мнение
    Според мене все още липсва 1 камера в Монтана, но нямаме потвърдени данни за нея.

Кажете за коя камера става въпрос. Мога да проверя.
    "... на път I-81, гр.Монтана, срещу СБА; 60км/ч в посока изход ..."

това е официалната специфилация на КАТ. Всички други камери си съответстват, така че може да се предположи, че и тази е там.
    Последно редактирано от vtolev; 13-10-09, 20:41.
    Garmin nuvi 765

Коментар

Нещата с редлайт камерите са доста шантави.

1. Има кръстовища с по няколко камери на бая разстояние една от друга, пример: Сточна гара в София, които са бозначени като една в центъра.
      2. Предупреждението изскача всеки път когато спираш/тръгваш, т.е. когато си в здръстване може да го видиш 10-15 пъти. В същото време ако минаваш нормално и излиза на 100м, ще го видиш, когато вече си в кръстовището, т.е. късно.

Най добре би било да се настройват индивидуално според стила на каране.

Аз не се интересувам от тях, защото може да пострадаш само при очевидни нарушения: минаване на червено, неразрешен завой, завой от неправилна лента, каране в насрещното и други подобни.
      Garmin nuvi 765

Коментар

Прилагам файлове GPX и KMZ за 53_1/police_40 с променени имена и проверени (доколкото мога) точки. Форматът е както на спийд камерите (виж #1291).
        Прикачени файлове
        Garmin nuvi 765

Коментар

Изтеглих си камери в .gpi формат. Копирах ги в папка POI na Garmin. В управление дани-ползвани обекти ми ги показва. Но като влезна в Къде- Екстри- ползвани обекти ми изписва : не загружены дополнителные даные. За информацией обращайтес на www. garmin.com/extras. Гармин ми е на руски. Камерите който съм изтеглил са на кирилица. Картата ми е на кирилица. В настройки-точки сближения всичко е активирано. Не мога да разбера къде е проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
            За редлайт камерите аз си го правя на 200 м при 50 км/ч и мисля, че е добре. Много често дори не пищи, тъй катоскоростта е по-ниска.
            Благодаря за съвета.Оправих се с Poi Лоадера.Даже си направих няколко варианта за да пробвам кое разтояние е най удачно.
            Благодаря отново.Страхотни сте.

Коментар

Първоначално публикуван от etgecata Преглед на мнение
              Изтеглих си камери в .gpi формат. Копирах ги в папка POI na Garmin. В управление дани-ползвани обекти ми ги показва. Но като влезна в Къде- Екстри- ползвани обекти ми изписва : не загружены дополнителные даные. За информацией обращайтес на www. garmin.com/extras. Гармин ми е на руски. Камерите който съм изтеглил са на кирилица. Картата ми е на кирилица. В настройки-точки сближения всичко е активирано. Не мога да разбера къде е проблема.
              И аз имам същият проблем при някои от версиите. Опитай с предходната. На въпроса ми gadev отговори (виж малко по-нагоре), че понякога POI loader-а прави проблеми, и ми предложи да си генерирам аз файла (с изходните данни), но засега не ми е останало време да се занимавам.

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
                "... на път I-81, гр.Монтана, срещу СБА; 60км/ч в посока изход ..."

това е официалната специфилация на КАТ. Всички други камери си съответстват, така че може да се предположи, че и тази е там.

Да, информацията е точна. На посоченото място има камера и ограничението е същото.

Коментар

Първоначално публикуван от voldy Преглед на мнение
                  Да, информацията е точна. На посоченото място има камера и ограничението е същото.
                  Ще бъде супер ако дадеш точните координати.
                  Garmin nuvi 765

Коментар

Ето и файловете за 53_1/police_70 и police_130.
                    Прикачени файлове
                    Garmin nuvi 765

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
                      Ще бъде супер ако дадеш точните координати.
                      не знам защо, но камерата я има - т.399 , само че като засада. явно не сме се разбрали с колегата, който я е пуснал. коригирам я като спийд камера.
                      промених на redlight тунела в Люлин

нова версия 53_2 на кирилица. чакам отзиви
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от gadev; 15-10-09, 02:04.
                      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Новата версия на латиница ще е има ли?
                        ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

181-E772, засада Търговище-Омуртаг е маркирана с ограничение 50км/ч, и в двете посоки знаците са с ограничение 60км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от stilko Преглед на мнение
                            181-E772, засада Търговище-Омуртаг е маркирана с ограничение 50км/ч, и в двете посоки знаците са с ограничение 60км/ч
                            Потвърждавам, и добавям :
                            "511 - с.Манастирско - патрулка с радар двете посоки" се намира в село Трапище
                            300-Търговище, засада 1 е означена като 50 км/ч, а реално там ограничение няма (т.е. 90 км/ч). Но ако искате го оставете, защото е на кръстовище, често застават полицаи, и не е лошо да се кара по-бавно (лично мнение !)
                            Тъй като при мен последната работеща версия е 52_8, не знам дали в по-новите е оправено :
                            290 - Е772 Малиново, до бензин.Петрол, спийд камера - 50 км/ч,
                            се дублира с
                            459 - Е772, 60 км/ч.
                            Реалното ограничение е 60 км/ч (за нормални пътни условия - мисля че имаше и по-ниско за дъжд или хлъзгава настилка - не се сещам точно); камера си има (засега май не работи), и полицаите обичат да застават там. Ако искате ги оставете 2 точки от различни категории, но поне скоростта да е вярна.

Добавям :
                            N 43* 03' 4,5" E 24* 48' 46,1" E772 разклон за с. Дъбрава и Стефаново, 50 км/ч, засада - по-често в посока Варна

N 43* 02' 52,6" E 24* 46' 3,8" E772 до чешмата засада 60 км/ч (в двете посоки)

Коментар

Редовни засади:
                              с. Долна Бешовица, вход откъм Мездра:
                              N43 11.378 E23 52.635
                              и на входа от Роман:
                              N43 10.952 E23 53.788
                              гр. Роман
                              вход откъм Мездра и Д. Бешовица:
                              N43 09.718 E23 55.359
                              И малко след входа откъм Златна панега, преди моста:
                              N43 08.431 E23 55.768
                              Ограничението е градско - 50 км/ч
                              Внимание, GPS координатите ги взех от MapSource, следва проверка с моя GPS. Куките са често с радар, а почти винаги проверяват допълнително оборудване - аптечка и т.н. Последния път ми искаха и рибарския билет даже щото видяха въдицата.

Коментар

Вижте това
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X