Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България

това е последната версия 053_1. остават да се вкарат около 30 точки от версията на pocketbulgaria, за да се уеднаквят двете версии и да няма 2 различни бази данни.ще вкарам и тези 30 точки по-късно.
    разбрал съм се с колегата в pocketbulgaria да номерираме техните нови точки с номера от 1000 нагоре(да не се чудите като го видите в следващите версии). изпращайте нови точки само в единия форум. променил съм малко иконките на спийд камерите, за да се различават от засадите.
    молба - някой да генерира wav файл с предупреждение "камера 90 км/ч" на български език. нямаме такъв файл, а има такива точки(аз съм потурчил Герганата).

Правилно не би ли могло в една тема да бъде само последния файл, който да се ползва, а дискусията и обмяната на информация да си остане тук.
    Предложение към модераторите на сайта
    може и така да се действа ако администратора го вземе присърце.
    Благодарение на Светослав можем да предложим и по-добър вариант - всички файлове може да намерите на http://paralax.org/garmin/

Благодаря Светославе!
    Прикачени файлове
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Браво момчета!
      Вие сте много яки.
      GARMIN nuvi 1490T
      OFRM Geotrade TOPO 4.90 Cyr
      ПЕЖО 307

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
        това е последната версия 053_1. остават да се вкарат около 30 точки от версията на pocketbulgaria, за да се уеднаквят двете версии и да няма 2 различни бази данни.ще вкарам и тези 30 точки по-късно.
        разбрал съм се с колегата в pocketbulgaria да номерираме техните нови точки с номера от 1000 нагоре(да не се чудите като го видите в следващите версии). изпращайте нови точки само в единия форум. променил съм малко иконките на спийд камерите, за да се различават от засадите.
        молба - някой да генерира wav файл с предупреждение "камера 90 км/ч" на български език. нямаме такъв файл, а има такива точки(аз съм потурчил Герганата).

може и така да се действа ако администратора го вземе присърце.
        Благодарение на Светослав можем да предложим и по-добър вариант - всички файлове може да намерите на http://paralax.org/garmin/

Благодаря Светославе!
        Мерси, колега,

Страхотна работа. Като се прибера в къщи ще генерирам wav файл и ще го пусна за 90 км/ч камера, че тук я нямам Гергана. А сега пускам нови предложения за иконки ред лайт и спийдкамс, които аз съм си правил и ползвам и седят доста добре.
        Последно редактирано от lapostolov68; 09-10-09, 11:49.

Коментар

Ето ги иконките, ако не ти представлява трудност и ги одобриш, може следващия път да ги сложиш.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от lapostolov68; 09-10-09, 11:49.

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
            .
            Да попитам (като малоумен) - защо при мен (на Nuvi 250W) не всички версии "тръгват" ? Напр. последната не ще, за разлика от предишната. Нещо аз ли не правя както трябва, или файла е "полуфабрикат" ? За пояснение - директно копирам *.gpi файла в Х:\Garmin\poi
            Последно редактирано от gr_kanev; 09-10-09, 12:02. Причина: недоглеждане

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
              Да попитам (като малоумен) - защо при мен (на Nuvi 250W) не всички версии "тръгват" ? Напр. последната не ще, за разлика от предишната. Нещо аз ли не правя както трябва, или файла е "полуфабрикат" ? За пояснение - директно копирам *.gpi файла в Х:\Garmin\poi
              чесно казано - не знам. понякога poi loader-a прави магарии, но нека да изчакаме мнението на колегите за последната версия, за да разберем само при теб ли е проблема. опитай се да генерираш сам gpi файл.
              самият аз още не съм тествал новата версия на нувито

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
                Ето ги иконките, ако не ти представлява трудност и ги одобриш, може следващия път да ги сложиш.
                ок.ще ги сложа

Коментар

Голямо благодаря за последната версия.
                  Последно редактирано от kirilmanika; 09-10-09, 16:45.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                    При мен не в
                    Х:\Garmin\poi
                    а в
                    Х:\poi
                    GARMIN nuvi 1490T
                    ПЕЖО 307

Коментар

Имам една молба.
                      Може ли на сайта да има един архивен файл RAR или ZIP, който да си сваляме, че така ми се струва, че се връщам 13 години назад.

П.П. И още една молба, че вече почвам да си мисля, че го правите нарочно.
                      Може ли едни от файловете със скоростите да им се различават имената от другите.
                      Защото ги събирам в една папка, и ако се сещате, трябва всеки път да преименувам, като ненормален.
                      Много ми е интересно как генерирате общия файл, а тука са с различни папки и с еднакви имена на файловете.
                      Последно редактирано от stivko; 09-10-09, 18:02.
                      GARMIN nuvi 1490T
                      ПЕЖО 307

Коментар

Първоначално публикуван от stivko Преглед на мнение
                        Имам една молба.
                        Може ли на сайта да има един архивен файл RAR или ZIP, който да си сваляме, че така ми се струва, че се връщам 13 години назад.

П.П. И още една молба, че вече почвам да си мисля, че го правите нарочно.
                        Може ли едни от файловете със скоростите да им се различават имената от другите.
                        Защото ги събирам в една папка, и ако се сещате, трябва всеки път да преименувам, като ненормален.
                        Много ми е интересно как генерирате общия файл, а тука са с различни папки и с еднакви имена на файловете.
                        пои лоудъра обработва всички файлове в директорията, която си му указал, включително и във под-директориите на указаната директория. дръж 3-те директории(police, red light, speed cams) в една обща и укажи нея на пои лоудъра. така еднаквите имена не се бъркат и спри да преименуваш като луд

ок. ще кача един зипван файл за по-лесно сваляне

Коментар

Благодаря.
                          Това беше доста колегиално.
                          А има ли някакъв начин така да ги качвам на устройството, че да ми излизат като различни имена. Не едно.
                          GARMIN nuvi 1490T
                          ПЕЖО 307

Коментар

Има един такъв проблем в тези файлове които ъплоудвате.
                            Никъде в името няма индекс за предупреждението за скоростта или Red Light, от типа

imexxx@50
                            за скорост 50 км/ч.

Само пример. Тествал съм го. Когато тези символи ги има в края на името, файла който се генерира е на 6.
                            Няма ли ги, абсолютно нищо няма (нито предупредителен текст, нито звук), освед една иконка.
                            Последно редактирано от stivko; 09-10-09, 22:00.
                            GARMIN nuvi 1490T
                            ПЕЖО 307

Коментар

Позволявам си да напиша следното с цел проверка, ако може.
                              - №437 - "Red Light Camera Бул.Сливница и бул. Левски" е фиксирана в центъра на кръговото, което е накичено вече цялото с камери (там трябва не само звуков сигнал, ами от Garmina и кръв да капе, защото какви нарушения се правят в КАТ свят им се завива ). Точката присъства на картата, но не предупреждава за приближаване (поне при мен). Симулирах преминаване през района по всякакъв начин.
                              - Пропускам предупреждение и № 329 - "София, камера на кръстовището на Сливница и Мария Луиза".
                              Дали аз имам проблем с устройството или и на други колеги са им е направили впечатление тези точки ? Иначе поздравления, всичко е супер!

Коментар

Да
                                Последно редактирано от stivko; 09-10-09, 22:44.
                                GARMIN nuvi 1490T
                                ПЕЖО 307

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X